Bir önceki beta hcg 1776 çıkmıştı 4 gün aradan sonra tekrar kan verdim sonuç >1000 olarak çıkıyor ne anlamam gerekliNormalde hiç beklenen adet tarihim gecikmez , bu ay ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama günlerini değerlendirmeye özen gösterdik, suan adetim 3 gün gecikti , kaset test yaptım çift çizgi , erken gebelik testi yaptım çift çizgi , dün acilden kan verdim 507 çıktı beta hcg , bu gün acilde doktorla görüştüm, tam olarak gebelik var diyemeyiz değerin yüksek ama kimyasal veya dış olabilir dedi üç dört gün sonra hormonlara bir daha bakılıp ona göre kadın doğuma gitmen gerek dedi , şuan ben hamile miyim değil miyim , kafam çok karıştı
Merhaba ben de sizinle şu anda aynı durumdayım. Adet gecikmesi olunca test çift çizgi çıkınca hemen kan testi yaptırdım. 520 çıktı ve pazartesi günü tekrar kan testi yaptıracağım. Korkuyorum ve hamilemiyim değil miyim anlamadım. Benim de ilk. Sizin sonuç ne oldu? Neler yaptınız ? Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.Normalde hiç beklenen adet tarihim gecikmez , bu ay ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama günlerini değerlendirmeye özen gösterdik, suan adetim 3 gün gecikti , kaset test yaptım çift çizgi , erken gebelik testi yaptım çift çizgi , dün acilden kan verdim 507 çıktı beta hcg , bu gün acilde doktorla görüştüm, tam olarak gebelik var diyemeyiz değerin yüksek ama kimyasal veya dış olabilir dedi üç dört gün sonra hormonlara bir daha bakılıp ona göre kadın doğuma gitmen gerek dedi , şuan ben hamile miyim değil miyim , kafam çok karıştı
Ben iki gün sonra tekrar verdim 1776 çıktı kadın doğuma randevu aldım 5 haftalık kese göründü haftaya tekrar çağırdı henüz çok küçük olduğu için bebeği göremeyiz o zaman bakalım dediMerhaba ben de sizinle şu anda aynı durumdayım. Adet gecikmesi olunca test çift çizgi çıkınca hemen kan testi yaptırdım. 520 çıktı ve pazartesi günü tekrar kan testi yaptıracağım. Korkuyorum ve hamilemiyim değil miyim anlamadım. Benim de ilk. Sizin sonuç ne oldu? Neler yaptınız ? Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Ben de pazartesi günü tekrar test yaptıracağım. Hayırlısı olsun inşallahBen iki gün sonra tekrar verdim 1776 çıktı kadın doğuma randevu aldım 5 haftalık kese göründü haftaya tekrar çağırdı henüz çok küçük olduğu için bebeği göremeyiz o zaman bakalım dedi
Merhaba, kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz onda da gecikme yaşanıyor ama değer biraz yükselip düşüyor ve adet başlıyor. Değer bana düşük geldi ama yine de birkaç güne adet olmazsanız bir doktora gidin.Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum ben nisan 25 ile 29 arası regl olmam gerekiyodu ve asla gecikmedim hiç bi zaman erken geliyodu ama gecikmezdi regl olmadım zaten neyse evde iki kaset test yaptım birinde çıkmadı iki gün sonra çok silik çıktı bugün kan verdim 3.42 çıktı hamilelik var mıdır sizce bu değer artar mı sevinemedim bile çok korkuyorum
İnşallah öyle bişey olmaz ya çok korkuyorum 2 gün sonra testi tekrarlayın dediler değer yükselirse haöilelik var ama düşerse allah korusun dediğiniz gibi kimyasal gebelikmiş inşallah yükselir yaMerhaba, kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz onda da gecikme yaşanıyor ama değer biraz yükselip düşüyor ve adet başlıyor. Değer bana düşük geldi ama yine de birkaç güne adet olmazsanız bir doktora gidin.
İnşallah yükselir sağlıkla gelir ama düşerse de korkmayın. Ben kimyasal gebelik yaşadım ondan 2 ay sonra hamile kaldım şu an 17 haftalığız çok şükür. Kimyasal çok normal bir şey , her ay bi çok kadın geçirir farkına bile varmaz adet gecikti der dedi doktor.İnşallah öyle bişey olmaz ya çok korkuyorum 2 gün sonra testi tekrarlayın dediler değer yükselirse haöilelik var ama düşerse allah korusun dediğiniz gibi kimyasal gebelikmiş inşallah yükselir ya
Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin bana da dua et nolur inşallah bebeğim vardırİnşallah yükselir sağlıkla gelir ama düşerse de korkmayın. Ben kimyasal gebelik yaşadım ondan 2 ay sonra hamile kaldım şu an 17 haftalığız çok şükür. Kimyasal çok normal bir şey , her ay bi çok kadın geçirir farkına bile varmaz adet gecikti der dedi doktor.
Tamamdır, yolun çok başındayım ve ne yapmam gerektiğini internetten okuyarak bulmaya çalışıyorum , teşekkn
Ne zaman evlendin canim korunmasiz iliski ne zamandirTamamdır, yolun çok başındayım ve ne yapmam gerektiğini internetten okuyarak bulmaya çalışıyorum , teşekkürler
Bnde 8 gun varken ogrendim silik cizgiyle suan gecikmenin 2 ci gunu kanda pozitif cikti saglikla gelsin bebeğinVar cnm bnde bugün yaptım hafıf cızgı çıktı adetıme 7 gün var daha bnde tekrarlıyacam 3 yıldır olmuyordu mfk ya başladım inanmıyordum ama olursa büyük supriz olur Allah isteyen herkese nasip etsin
Evet benim adet olacak gibi sancılarım çok bende yeni hlaimeyim doktora gittim 88,23 çıktı raporda y88,23 diyor amam doktor değerin biraz düşük dedi çok koruyorum inşallah birşey olmazÖnemli değil hepimiz aynı yollardan geçtikadet sancısı gibi sancın olacak korkma o da çok normal
Adet ne kadar geçmiştiEvet benim adet olacak gibi sancılarım çok bende yeni hlaimeyim doktora gittim 88,23 çıktı raporda y88,23 diyor amam doktor değerin biraz düşük dedi çok koruyorum inşallah birşey olmaz
24 yle 28 delip gidiyor ve enson 24. Günde adet görmüştüm ama genli 28 ama ben 28 den değilde 24den gesaplafimda 5 gün gecikmiştiAdet ne kadar geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?