eger hamileyseniz tıp tarihine geçtiniz haberiniz olsun
Milletinki aşılamayla tutmuyo seninki donla nasıl tutacak :)
Bencede öyle Çok takıntı yaptım sanırım. Kasığımdaki ağrıyı hemen dış gebeliğe bağladım
psikolojik beynin senle oynuyor, haa ben illede emin olmak istiyorum psikolojik olarak rahatlarım diyorsan git kan ver degerlerine baktır, adet gününe yakın gitme bhcg de oynama olabiliyor.
Kan testi vericek kadar tedirgim değilim.
Sadece vücudumu çok dinliyorum. Bi de ilk cinsel tecrüben. Sürtüymeyle bile olsa tedirgin oldum.
anlıyorum, sakinleşin düşündükçe bunalıma girersiniz.
En başından beri okudum yazdıklarını cevap yazmamak için direndim fakat dayanamadım bazı arkadaşlar yadirgamayin dalga filan gecmeyin demiş belki haklılar fakat bu şahıs zaten şuan yorum yapan kişilerle dalga geçiyor 1- hamile kalma olasılığı % 0 olan bir durumla konu açıyor adet olamadığını söylüyor. 2- 6 gün sonra adet oldum acaba ustunemi görüyorum diyor. 3- ağrım var dış gebelik mi diyor. 4- hamile olamazsın cevabını aldıkça daha çok soru soruyor. dertliii12 ya yaşın çocuk, ya hayatı boş yyaşıyorsun yada cinsiyetin bayan değil. ama yaptığın şey çok ayıp buradaki bayanlar aylarca yıllarca anne olabilmek için ya bekliyorlar yada tedavi görüyorlar. ssende gelmiş saçma sapan sorularla insanları trollemeye çalışıyorsun !!! YAPMA !!!
Ya kızım senin kafandan zorun mu var kaç kere söylendi sana olamaz öyle bisey diye madem bu kadar korkucaktın hamile kalmaktan niye öyle pislik işlere başvuruyosun Allahtan da mı korkmuyosun yani illaki konuşturcaksın insanı burdaki çoğu insanın sınırını zorluyosun git başka bi yerde ara ne arıyosan !!!!!!!!!!!!! kendini de düzeltmeye ve böyle seyler yapmamaya çalış ahirette bunun cezasını cekicegini biliyosundur ins bundan haberin vardır yiyosun bi halt ins hamile degilsindir bunu da ailen icin istiyorum ama sonucuna da katlanıcaksın madem böyle biseye kalkışmaya cesaretin var o zaman bu kadar korku gereksiz !!!!!!!!!!!!Trollemeye çalışmıyorumm. İlk defa deneyim yaşadım. Ne olduğunu bilmiyorum. Kimseyi rencide etmek amacım değil. Allah herkese çocuk nasip etsin. Ama bende takıntı hastasıyım. Yapıcak bişeyim yok sizden yardım istemekten başka. Sizde beni anlamak istemiyorsunuz
Trollemeye çalışmıyorumm. İlk defa deneyim yaşadım. Ne olduğunu bilmiyorum. Kimseyi rencide etmek amacım değil. Allah herkese çocuk nasip etsin. Ama bende takıntı hastasıyım. Yapıcak bişeyim yok sizden yardım istemekten başka. Sizde beni anlamak istemiyorsunuz
Yes cnmKızlar ??
Herkes... Ters ters şeyler yazmış derkenHerkes ters ters seyler yazmış ama biraz daha yakın olup arkadaşı bilinçlendirebiliriz. Evlilik öncesi cinsellik seni hem yorar hemde ruhen yıpratır. Yaşın kaç bilmiyorum ama bu tarz şeyleri daha ileriki zamanlarda yaşayabilirsin. Ayrıca hamile kalmak evet bazı durumlarda zor ama bazı durumlarda da allah verince oluyor ama anlattıgın durumda hamıle olma oranın sıfır sıfır sıfır. Öncelikle buraya yorum yazmadan önce internet uzernden araştırma yapıp gebelık basıl olur dıye arastırma yapabılırsın. Bu konuda cahıl olmamamız gerekiyor diye düşünüyorum. Umarım bu olaydan sonra senınde aklım yerıne gelmiş olup böyle bir hatayı tekrarlamazsın. Bundan sonraki hayatında başarılar dilerim duyguozcann
Kesin hamilesin , bence iyi bir hastane araştır. burada zaman kaybetme.
Seni anlamak istemiyorum çünkü mantıklı birşey söylemiyorsun yıl 2016 farkindamisin bilmiyorum test denilen birşey var anlattığın şeyin gerçeklik payı olsa o kadar takıntılı bir insan olsan gider test alır yaparsın he olmadimi kanda baktirirsin net sonuç olsun diye. sorarak yanıt almaya çalışıyorsun buradaki insanlar müneccim değiller yalan olduğu bariz belli evli değilsin sözde erkek arkadaşınla saçma birşey yasiyosun hamile olmaktan korkup sürekli burda soru soruyorsun bunu gerçekten başka biri yaşasa soluğu ya eczanede ya hastanede almıştı. boşuna çırpınma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?