Hamile miyim kızlar sizce?

Teşekkür ederim cevaplarınız için ama son kez bişey sorucam.
Dış gebe olma ihtimalim var mı ? Kasıklarım ağrıyor öksürürken gülerken falan
İnternete yazdım. Dış gebelik hamilelik belirtisi dedi.

Bencede öyle Çok takıntı yaptım sanırım. Kasığımdaki ağrıyı hemen dış gebeliğe bağladım

psikolojik beynin senle oynuyor, haa ben illede emin olmak istiyorum psikolojik olarak rahatlarım diyorsan git kan ver degerlerine baktır, adet gününe yakın gitme bhcg de oynama olabiliyor.

psikolojik beynin senle oynuyor, haa ben illede emin olmak istiyorum psikolojik olarak rahatlarım diyorsan git kan ver degerlerine baktır, adet gününe yakın gitme bhcg de oynama olabiliyor.

Kan testi vericek kadar tedirgim değilim.
Sadece vücudumu çok dinliyorum. Bi de ilk cinsel tecrüben. Sürtüymeyle bile olsa tedirgin oldum.

En başından beri okudum yazdıklarını cevap yazmamak için direndim fakat dayanamadım bazı arkadaşlar yadirgamayin dalga filan gecmeyin demiş belki haklılar fakat bu şahıs zaten şuan yorum yapan kişilerle dalga geçiyor 1- hamile kalma olasılığı % 0 olan bir durumla konu açıyor adet olamadığını söylüyor. 2- 6 gün sonra adet oldum acaba ustunemi görüyorum diyor. 3- ağrım var dış gebelik mi diyor. 4- hamile olamazsın cevabını aldıkça daha çok soru soruyor. dertliii12 ya yaşın çocuk, ya hayatı boş yyaşıyorsun yada cinsiyetin bayan değil. ama yaptığın şey çok ayıp buradaki bayanlar aylarca yıllarca anne olabilmek için ya bekliyorlar yada tedavi görüyorlar. ssende gelmiş saçma sapan sorularla insanları trollemeye çalışıyorsun !!! YAPMA !!!

Trollemeye çalışmıyorumm. İlk defa deneyim yaşadım. Ne olduğunu bilmiyorum. Kimseyi rencide etmek amacım değil. Allah herkese çocuk nasip etsin. Ama bende takıntı hastasıyım. Yapıcak bişeyim yok sizden yardım istemekten başka. Sizde beni anlamak istemiyorsunuz

Ya kızım senin kafandan zorun mu var kaç kere söylendi sana olamaz öyle bisey diye madem bu kadar korkucaktın hamile kalmaktan niye öyle pislik işlere başvuruyosun Allahtan da mı korkmuyosun yani illaki konuşturcaksın insanı burdaki çoğu insanın sınırını zorluyosun git başka bi yerde ara ne arıyosan !!!!!!!!!!!!! kendini de düzeltmeye ve böyle seyler yapmamaya çalış ahirette bunun cezasını cekicegini biliyosundur ins bundan haberin vardır yiyosun bi halt ins hamile degilsindir bunu da ailen icin istiyorum ama sonucuna da katlanıcaksın madem böyle biseye kalkışmaya cesaretin var o zaman bu kadar korku gereksiz !!!!!!!!!!!!

Seni anlamak istemiyorum çünkü mantıklı birşey söylemiyorsun yıl 2016 farkindamisin bilmiyorum test denilen birşey var anlattığın şeyin gerçeklik payı olsa o kadar takıntılı bir insan olsan gider test alır yaparsın he olmadimi kanda baktirirsin net sonuç olsun diye. sorarak yanıt almaya çalışıyorsun buradaki insanlar müneccim değiller yalan olduğu bariz belli evli değilsin sözde erkek arkadaşınla saçma birşey yasiyosun hamile olmaktan korkup sürekli burda soru soruyorsun bunu gerçekten başka biri yaşasa soluğu ya eczanede ya hastanede almıştı. boşuna çırpınma bence

Herkes... Ters ters şeyler yazmış derken çokta ılımlı konuşmuştum oysa..

Kimseyi kandırmıyorym. Test de yapmak istemiyorum çünkü içten içe bende hamile olamayacağım biliyorum. Ama herhngi bi sıkıntıyı hamileliğe bağlıyorum bu takıntı hastası olduğum için. Erkek arkadaşımla ilk defa böyle bişey yaşadım. Bi daha yaşamam zaten.
İdrar testi yanlış çıkabiliyomuş. Bide pozitif falan çıkarsa iyice mahvolurum psikolojij olarak. Sizden yardım istedim. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…