Hamile miyim kızlar sizce?

Kızlar adetime 2 gün var erken gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim çok acil yardımlarınızı rica ediyorum
Canim bence hamilesin fotosu varmı testin bi yükle istersen eğer silik çizgi varsa kan testide yaptir

Çok merak ediyorum Hemde çok hatta evde test bile var ama hayal kırıklığına uğrarım diye Korktuğum dan yapamıyorum
Canım sonuçta varsa var yoksa yok Allahtan gelen bişey degistiremeyiz ama günüm geçti diyorsun yarın sabah ilk idrarinla yap testi kesin sonuç alırsın insallah

Bende aynıyım her ay sil baştan hamile kalip kalamadigim bile belli değil eğer bu ayda olmazsa doktora gitmek şart oldu :)
Ne kadardir cocuk istiyosun canim benim gitmediim doktor yaptirmadiim test kalmadi hersey normal ama cocuk yok psikolojime kadar bozdum artik dusunmekten doktor dedi en sonunda ne zaman kafana takmazsan disunmezsen ozaman cocuun olcak diye

Ne kadardir cocuk istiyosun canim benim gitmediim doktor yaptirmadiim test kalmadi hersey normal ama cocuk yok psikolojime kadar bozdum artik dusunmekten doktor dedi en sonunda ne zaman kafana takmazsan disunmezsen ozaman cocuun olcak diye
6 ay planlı denedik 2 ay plansız korunmadik ama takipte etmedim olmadı bu ayda olmazsa gidicem doktora ama sana söyledikleri doğru düşünce gücü stres herşeyi etkiliyo maalesef ne kadar bu ay kafaya takmicam desemde maalesef elimde olmuyor. vardır bir zamanı diye hem bekliyorum hem sabırsızlanıyorum ama sen yarın sabah yap testi ver müjdeli haberi inşallah tutunmustur fındık annesine

Canim biz 1 senedir karunmuyoruz ve yumurtlama gunlerini hic kacirmiyorum sma olmadi 6.aydan sora olmuyo diye doktora gittim yumurta catlatma asisina kadar oldum ama olmadi benim adetim 1 hafta one attigi icin bu bazen 10 gune kadar cikiyodu doktor erken yumurtladiimi soyledi surekli beraber olucaksin dedi uyguladim gene olmadi esimde her testi yaptirdi ondada hersey normal sikinti yok dedim artik rabbim verirse verir vermezse vermez ama oyle olmuyo her ay regli kanini gorunce aglamaya basliyodum moralim bozuluyo disari cikmak istemiyodum herkes hamile gozume batiyodu tamamen kendi kendimize yapiyoruzz

Insallahh tutunmustur minnakim okadar hazir hissediyorum ki kendimi

Çok teşekkür ederim canım . ama adet ağrılarım var sanki adet olacak gibiyim.
Canim oyle olduğunu baska hamislerden duymuştum kendini çok yorma doktora gideceğin güne kadar sırt üstü yatıp istirahatine bak bence doktor herşey normal dedigindede keyfini sür hamisligin :)

Aynen öyle çok takıyoruz kafaya halbuki saldım çayıra mevlam kayıra deyip oluruna bıraksak çat diye hamile Kalicaz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…