Çoooook mantıklı bir açıklamaKimseyi kandırmıyorym. Test de yapmak istemiyorum çünkü içten içe bende hamile olamayacağım biliyorum. Ama herhngi bi sıkıntıyı hamileliğe bağlıyorum bu takıntı hastası olduğum için. Erkek arkadaşımla ilk defa böyle bişey yaşadım. Bi daha yaşamam zaten.
İdrar testi yanlış çıkabiliyomuş. Bide pozitif falan çıkarsa iyice mahvolurum psikolojij olarak. Sizden yardım istedim. Teşekkür ederim
Merhaba,Merhaba arkadaslar reglim her ay 1 hafta one atar en son 11 ekimde regli oldum bu ay 4unde olmam gerekiyodu fakat sadece kahverengi gibi bi akinti geldi ve devami gelmedi cok fazla kasik agrim ve gogus agrim var hamile olabilir miyim?
Insallah hamileyimdir yaa 3 ay once bi kimyasal gebelik gecirdim tekrar aynisi olucak diye cok korkuyorum ve test yapamiyorum korkumaMerhaba,
Yerleşme kanaması olma ihtimali var bence yarın sabah idrar tahlili yap varsa kesin çıkar inşallah hamissindir
İnşallah öyle birşey olmaz tutunmustur miniğin iyi düşün iyi olsun kalbini ferah tut herşey yaradandan korkma test yapmaktan iyi yönünden düşün hamile kalabiliyosun çok şükür. yarın test yap sen güzel haberlerini yaz tekrarInsallah hamileyimdir yaa 3 ay once bi kimyasal gebelik gecirdim tekrar aynisi olucak diye cok korkuyorum ve test yapamiyorum korkuma
Insallahh tutunmustur 1 senedir ugrasiyoruz olsun diye esim benden heyecanli benden cok evham yapiyo rabbim ne derse o olur. Idrar testinde belli olir mi ki gunu gecmis olmuyoİnşallah öyle birşey olmaz tutunmustur miniğin iyi düşün iyi olsun kalbini ferah tut herşey yaradandan korkma test yapmaktan iyi yönünden düşün hamile kalabiliyosun çok şükür. yarın test yap sen güzel haberlerini yaz tekrar
Normalde 1 hafta sakar demiştin eğer ayın 4 dünde olman gerektigini ve bunun üzerine 1 hafta daha koyduğumuz düşünürsek yarın kesin regl olman gerekiyor canım ama ben inanıyorum olmayacaksın inşallah :)Insallahh tutunmustur 1 senedir ugrasiyoruz olsun diye esim benden heyecanli benden cok evham yapiyo rabbim ne derse o olur. Idrar testinde belli olir mi ki gunu gecmis olmuyo
Evett her ay 1 hafta one atar kesin gecen ay 11 inde olduuma gore bu ay 4unde olmam gerekiyodu olmadi sadece akinti geldi kahverengi okadar yarin son gun ama olucakmisim gibi hissetmiyorumm deisik bi agrim var batiyo resmen kasiklarim deisik duygular icersindeyimmmNormalde 1 hafta sakar demiştin eğer ayın 4 dünde olman gerektigini ve bunun üzerine 1 hafta daha koyduğumuz düşünürsek yarın kesin regl olman gerekiyor canım ama ben inanıyorum olmayacaksın inşallah :)
Valla ben sizin yerinizde olsam çoktan test yapmıştımMrb benimde reglm iki gün geçti kasıklarım da inanılmaz batmalar var bu ay yumurtlama günlerime de özen gösterdimHamile olma ihtimalim varmı sizce sağ kasığım acayip batıyo
Ikimizde ayni belirtileri yasiyoruzzz insallah hamileyizdirr gunun gecmis bi test yap benceMrb benimde reglm iki gün geçti kasıklarım da inanılmaz batmalar var bu ay yumurtlama günlerime de özen gösterdimHamile olma ihtimalim varmı sizce sağ kasığım acayip batıyo
Canim her ay hayal kirikligina igradiim icin bu sefer korkumdan yapamadim test insallahh sende hamilesindirrValla ben sizin yerinizde olsam çoktan test yapmıştımbatima 5 gün var ama testlerim gelirse yarın yapicam sizde yapın bence varsa kesin çıkar İnşallah ta vardır
Canım adet belirtisi ve hamilelik belirtileri benzer olduğu için umutlandirmak da istemem ama lekelenmen olduğunu söylüyosun yarın sabah ilk işin test yapmak olsun bende çok merak ettimEvett her ay 1 hafta one atar kesin gecen ay 11 inde olduuma gore bu ay 4unde olmam gerekiyodu olmadi sadece akinti geldi kahverengi okadar yarin son gun ama olucakmisim gibi hissetmiyorumm deisik bi agrim var batiyo resmen kasiklarim deisik duygular icersindeyimmm
Valla ben sizin yerinizde olsam çoktan test yapmıştımbatima 5 gün var ama testlerim gelirse yarın yapicam sizde yapın bence varsa kesin çıkar İnşallah ta vardır
Bende aynıyım her ay sil baştan hamile kalip kalamadigim bile belli değil eğer bu ayda olmazsa doktora gitmek şart oldu :)Canim her ay hayal kirikligina igradiim icin bu sefer korkumdan yapamadim test insallahh sende hamilesindirr
Yeniyse ve idrar da çıkmazsa üzülürüm diye korkuyorum Bikaç gün daha beklesem mi bide ben ekim ayında soğan kürü de uyguladımCanim her ay hayal kirikligina igradiim icin bu sefer korkumdan yapamadim test insallahh sende hamilesindirr
O kadar sabrım var diyosan bekleYeniyse ve idrar da çıkmazsa üzülürüm diye korkuyorum Bikaç gün daha beklesem mi bide ben ekim ayında soğan kürü de uyguladım
Çok merak ediyorum Hemde çok hatta evde test bile var ama hayal kırıklığına uğrarım diye Korktuğum dan yapamıyorumO kadar sabrım var diyosan beklevalla ben bile çok merak ettim ikinizin durumunuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?