Hamile miyim kızlar sizce?

Çoooook mantıklı bir açıklama

Yahu iyi tamam dalga geçmeyelim diyoruz açıklayalım cahildir diyoruz bu ne Allah aşkına.. Temas olmadan hamile kalmayı düşünmek ne demek iyice saçmalık. Bizi mi yiyorsun, bu cahillik değil çünkü.

Merhaba arkadaslar reglim her ay 1 hafta one atar en son 11 ekimde regli oldum bu ay 4unde olmam gerekiyodu fakat sadece kahverengi gibi bi akinti geldi ve devami gelmedi cok fazla kasik agrim ve gogus agrim var hamile olabilir miyim?

Merhaba arkadaslar reglim her ay 1 hafta one atar en son 11 ekimde regli oldum bu ay 4unde olmam gerekiyodu fakat sadece kahverengi gibi bi akinti geldi ve devami gelmedi cok fazla kasik agrim ve gogus agrim var hamile olabilir miyim?
Merhaba,
Yerleşme kanaması olma ihtimali var bence yarın sabah idrar tahlili yap varsa kesin çıkar inşallah hamissindir

Merhaba,
Yerleşme kanaması olma ihtimali var bence yarın sabah idrar tahlili yap varsa kesin çıkar inşallah hamissindir
Insallah hamileyimdir yaa 3 ay once bi kimyasal gebelik gecirdim tekrar aynisi olucak diye cok korkuyorum ve test yapamiyorum korkuma

Insallah hamileyimdir yaa 3 ay once bi kimyasal gebelik gecirdim tekrar aynisi olucak diye cok korkuyorum ve test yapamiyorum korkuma
İnşallah öyle birşey olmaz tutunmustur miniğin iyi düşün iyi olsun kalbini ferah tut herşey yaradandan korkma test yapmaktan iyi yönünden düşün hamile kalabiliyosun çok şükür. yarın test yap sen güzel haberlerini yaz tekrar

Insallahh tutunmustur 1 senedir ugrasiyoruz olsun diye esim benden heyecanli benden cok evham yapiyo rabbim ne derse o olur. Idrar testinde belli olir mi ki gunu gecmis olmuyo

Insallahh tutunmustur 1 senedir ugrasiyoruz olsun diye esim benden heyecanli benden cok evham yapiyo rabbim ne derse o olur. Idrar testinde belli olir mi ki gunu gecmis olmuyo
Normalde 1 hafta sakar demiştin eğer ayın 4 dünde olman gerektigini ve bunun üzerine 1 hafta daha koyduğumuz düşünürsek yarın kesin regl olman gerekiyor canım ama ben inanıyorum olmayacaksın inşallah :)

Mrb benimde reglm iki gün geçti kasıklarım da inanılmaz batmalar var bu ay yumurtlama günlerime de özen gösterdim Hamile olma ihtimalim varmı sizce sağ kasığım acayip batıyo

Normalde 1 hafta sakar demiştin eğer ayın 4 dünde olman gerektigini ve bunun üzerine 1 hafta daha koyduğumuz düşünürsek yarın kesin regl olman gerekiyor canım ama ben inanıyorum olmayacaksın inşallah :)
Evett her ay 1 hafta one atar kesin gecen ay 11 inde olduuma gore bu ay 4unde olmam gerekiyodu olmadi sadece akinti geldi kahverengi okadar yarin son gun ama olucakmisim gibi hissetmiyorumm deisik bi agrim var batiyo resmen kasiklarim deisik duygular icersindeyimmm

Mrb benimde reglm iki gün geçti kasıklarım da inanılmaz batmalar var bu ay yumurtlama günlerime de özen gösterdim Hamile olma ihtimalim varmı sizce sağ kasığım acayip batıyo
Valla ben sizin yerinizde olsam çoktan test yapmıştım batima 5 gün var ama testlerim gelirse yarın yapicam sizde yapın bence varsa kesin çıkar İnşallah ta vardır

Ikimizde ayni belirtileri yasiyoruzzz insallah hamileyizdirr gunun gecmis bi test yap bence

Valla ben sizin yerinizde olsam çoktan test yapmıştım batima 5 gün var ama testlerim gelirse yarın yapicam sizde yapın bence varsa kesin çıkar İnşallah ta vardır
Canim her ay hayal kirikligina igradiim icin bu sefer korkumdan yapamadim test insallahh sende hamilesindirr

Canım adet belirtisi ve hamilelik belirtileri benzer olduğu için umutlandirmak da istemem ama lekelenmen olduğunu söylüyosun yarın sabah ilk işin test yapmak olsun bende çok merak ettim

Canim her ay hayal kirikligina igradiim icin bu sefer korkumdan yapamadim test insallahh sende hamilesindirr
Bende aynıyım her ay sil baştan hamile kalip kalamadigim bile belli değil eğer bu ayda olmazsa doktora gitmek şart oldu :)

Yeniyse ve idrar da çıkmazsa üzülürüm diye korkuyorum Bikaç gün daha beklesem mi bide ben ekim ayında soğan kürü de uyguladım

Yeniyse ve idrar da çıkmazsa üzülürüm diye korkuyorum Bikaç gün daha beklesem mi bide ben ekim ayında soğan kürü de uyguladım
O kadar sabrım var diyosan bekle valla ben bile çok merak ettim ikinizin durumunuda

Kızlar adetime 2 gün var erken gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim çok acil yardımlarınızı rica ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…