• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim kızlar yardım lütfen

canselmaviii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Kızlar selam pcosluyum 2 şubatta regli oldum en son klomen kullandım bu ay sabah test yaptım hemen böyle çıktı 2-3 dakikada görseldeki gibi ama anlayamadım tam çizgi var gibide yok gibide sanki o kadar çok test yaptım ki negatif görmeye alıştım hemen umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Eklentiler

• IMG_0346.webp
    IMG_0346.webp
    10 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_0344.webp
    IMG_0344.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_0341.webp
    IMG_0341.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 54
canım bozuk test :( başka test yap istersen birde markası ne freely ise yapma onunla hatalı sonuç veriyor

Silik olmasi pozitif anlamını taşıyor ama testinizin markası ne bazı testler yalanci pozitiflik veriyormuş.
İdrarda gözlüktüyse kanda kesin çıkar ayrıca. Netleştirmek için kan verin daha sağlıklı olur

Artımed diye bir marka hemen sabah kan verdim zaten olmayadabilir boşuna kendi kendimi yemeyeyim diye ama 1 senedir ilk defa pozitife yakın bir test görünce çok heyecanlandım

idrar fazla gelmiş gibi geldi bana yada test bozulmuş gibi. imkan varsa başka bir test alıp yapın.

Kızlar selam pcosluyum 2 şubatta regli oldum en son klomen kullandım bu ay sabah test yaptım hemen böyle çıktı 2-3 dakikada görseldeki gibi ama anlayamadım tam çizgi var gibide yok gibide sanki o kadar çok test yaptım ki negatif görmeye alıştım h
Hayırlı olsun testiniz pozitif gösteriyor, umarım her şey yolunda gider kan sonuçlarınız da istediğiniz gibi çıkar

Back
X