- 6 Mart 2016
- 917
- 2.321
- 113
- Konu Sahibi elifsel 94
-
Neden hamile miyim diye konu açanlar hep nişanlı oluyor.
Arkadaşı korkutmasanız nasıl olur acaba?Tabi erken yaptigin icin cikmamisdir. Zaten hamile olmasan adetin gecikmezdi.
manita derlerse vurucaz kırbacı vurucaz kırbacı çünküNeden hamile miyim diye konu açanlar hep nişanlı oluyor.
Arkadaşı korkutmasanız nasıl olur acaba?
3 hafta, 10 gün gibi zamanlar geciktiğimi bilirim. Sadece stresten.
Boşalma olmamış, hadi bir ihtimal zevk suyuyla falan oldu desek iç çamaşırı varmış. Tam birleşme olmamış.
Belki de, bilmiyorum ama burda yargılansa nolur yargılanmasa nolur. Kendi hayatını alt üst edecek olan o.Bir nevi kılıfına uydurmak mı yani?
Strestendir değil mien fazla zevk suyu değmiştir ama iç çamaşırım vardı o da farkettiği gibi hemen kalktı zatenArkadaşı korkutmasanız nasıl olur acaba?
3 hafta, 10 gün gibi zamanlar geciktiğimi bilirim. Sadece stresten.
Boşalma olmamış, hadi bir ihtimal zevk suyuyla falan oldu desek iç çamaşırı varmış. Tam birleşme olmamış.
25 yaşındayım adetim 28 günde bir olur düzenlidir en son 7 aralıkta oldum nişanlımla 23 aralıkrta sürtünmeyle ilişki yaşadık bende iç çamaşırı vardı o cıplaktı üzerime boşalmadı ilişki sonrası iç çamaşırım ıslaktı ama benden mi ondan mı anlayamadım beklediğim adet gününden bir gün önce erken gebelik testi yaptım evde negatif cıktı adetim bir gün geciktş kan testi yaptım negatif cıktı cok korkuyorum yine de gebelik riski var mıdır adetim niye gecikti
Belki de, bilmiyorum ama burda yargılansa nolur yargılanmasa nolur. Kendi hayatını alt üst edecek olan o.
Sürtünme yoluyla da hamile kalan vardır bilemiyorum.
Şu stresi yaşamayı kendinize nasıl reva görüyorsunuz
Ayrıca sürtünme yoluyla ilişkiye gireceğinize tam birleşme yapın daha iyi değil mi? Elin adamının seks objesi olacağına.
Demek istediğim aslında sürtünme yoluyla kadın zevk almaz ki en azından tam ilişki olunca kendini kullandirmamış olur diye düşündüm. Nacizane bir tavsiye sundum :)Oradaki durum farklı bence.
Ben de artik okullarda ders olarak okutulmasini istiyorum. Aile egitmiyor bari okulda ogrensinler de kendilerini rezil etmesinler sagda solda. Opustum, surtundum hamile miyim falan diye. Ne sacma sacma islerSürtünme, boşalmama bir de iç çamaşırı ile sürtünmeli seks. Hamilesin canım nur topu gibi üçüzlerin olacak.
Cinsel eğitim zorunlu olsun artık lütfen ^^
Bu bilgisizlikle nasıl cinsellk yasiyacaksiniz evlenince ? Inanamiorm şu hamilemiyim sorularına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?