Hamile miyim korkuyorum

Ay cidden bunu soruyor musun?
Hamile nasıl olunur, bu işin kuralı nedir hiç mi internete bakmadın araştırmadın

Tebrik ederimmm canım Bu arada özel biyoloji dersi veren bir arkadaşım var istersen numarasını verebilirim

Tabi erken yaptigin icin cikmamisdir. Zaten hamile olmasan adetin gecikmezdi.
Arkadaşı korkutmasanız nasıl olur acaba?
3 hafta, 10 gün gibi zamanlar geciktiğimi bilirim. Sadece stresten.
Boşalma olmamış, hadi bir ihtimal zevk suyuyla falan oldu desek iç çamaşırı varmış. Tam birleşme olmamış.

korkutmamış ki. dalga geçmiş.
25 yaşında sevişmeyi bilen bir kadının nasıl hamile kalınacağını da bilmesini bekliyor insan doğal olarak.

Strestendir değil mien fazla zevk suyu değmiştir ama iç çamaşırım vardı o da farkettiği gibi hemen kalktı zaten

Sürtünme yoluyla da hamile kalan vardır bilemiyorum.

Şu stresi yaşamayı kendinize nasıl reva görüyorsunuz

Ayrıca sürtünme yoluyla ilişkiye gireceğinize tam birleşme yapın daha iyi değil mi? Elin adamının seks objesi olacağına.

Böyle hamile kalabilirsen meryem anayı da geçersin

Belki de, bilmiyorum ama burda yargılansa nolur yargılanmasa nolur. Kendi hayatını alt üst edecek olan o.

Yargılanma korkusu veya konunun saptırılma kaygısı taşıyabilir bu tarz konuları açanlar. Halbuki, bu ilişkiyi yaşadığı erkek arkadaşı olsa ne, nişanlısı olsa ne? Nişanlı olunca daha mı legal oluyor sanki?

Çoğunun da cinsellik konusunda zerre bilgileri yok ama sevişmeye gelince aslan kesiliyorlar.

Bir de bu tip kişilerin sürtünme olayı var ki akıllara zarar. Neyse...

Bu bilgisizlikle nasıl cinsellk yasiyacaksiniz evlenince ? Inanamiorm şu hamilemiyim sorularına

Oradaki durum farklı bence.
Demek istediğim aslında sürtünme yoluyla kadın zevk almaz ki en azından tam ilişki olunca kendini kullandirmamış olur diye düşündüm. Nacizane bir tavsiye sundum :)

Ayrıca belki ilişkiye girince condom kullanmak akıllarına gelebilirdi böylelikle hamile miyim degilmiyim kaygısı yasamazdı konu sahibi.

Stres yaptığınız için gecikiyor. Bu yaşınıza kadar pamuklara sarılı mı yaşadınız hiç mi adetiniz gecikmedi sıkıntılı dönemlerinizde.

Sürtünme, boşalmama bir de iç çamaşırı ile sürtünmeli seks. Hamilesin canım nur topu gibi üçüzlerin olacak.

Cinsel eğitim zorunlu olsun artık lütfen ^^
Ben de artik okullarda ders olarak okutulmasini istiyorum. Aile egitmiyor bari okulda ogrensinler de kendilerini rezil etmesinler sagda solda. Opustum, surtundum hamile miyim falan diye. Ne sacma sacma isler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…