Hamile miyim korkuyorum

Flört ve nişanlılık dönemim bu korkularla gectiay hamileyim ay busefer oldu yandık vs vs 10 yıl sonra tüp bebekle anne olabildim ,eşim derki en verimli cağlarımızı korku içinde yasattin bize google hamile nasıl kalınır , hamile kalma yöntemleri aratin okuyun öğrenmenin yaşı yoktur

o işler öyle kolay degil be tatlım millet neler yapıyo cocuk olsun diye merak etme tıp henuz o kadar ileri degil kilot varken bisey olmazzz

O kadar kolay olsa hamile kalmak...
Psikolojik olmuş gecikmeniz, kanda çıkardı zaten, korkunuz olacaksa hiç yapmayın böyle şeyler.

Surtunme ile iliski nasil oluyor gercekten cok komigime gidiyor yaa

Evlenınce cocuk istediğinizde şu yazdığınıza güleceksiniz

İlişkinin üzerinden en erken 15 gün sonra gebelik testi yapabilirsiniz.
Eğer doğru zamanda yaptıysanız sonuç kesindir.
Erken yaptıysanız çıkmayabilir.
Ama ben olduğunuzu sanmıyorum,sadece stresten gecikmiştir.

Yani bu şekilde hamile kalacağını düşünmen bile enteresan o kadar kolay değil biraz sabırlı olun nişanlıymışsın boşa stres yaşama h amile değilsin tabisi

Hahahah çok güldüm Allah iyilik versin size ama eşiniz doğru demiş

Allah bağışlasın Analı babalı büyütsün

Konu sahibi hamile değilsin merak etme

anam bizim topikte o kadar hamile kalmaya calisan arkadas var inan siz hamile kalsaydiniz gercekten. ben 4 kez hamilelik bosa gecirmis olurdum

İnsanlar yıllarca hamile kalmak için uğraşıyor... Sürtünmeyle hamile kalınır mı diye soru geliyor...

Seneler önce Dubai'de 13 yaşındaki bir kızın havuza girdikten sonra hamile kaldığını okumuştum

Sürtünmeyle o kadar kolay hamile kalınabiliyorsa ben neden canla başla çabalayıp hamile kalamıyorum acaba demek ki biz yanlış uyguluyormuşuz

niye herkes bu kadar linc etme girisimine girdi ki? bi sakin olun herkes ayni seyi soyleyip dalga gecmis resmen. insan panikle herseyi yapabilir sonucta heryerden okusa da bilse de birilerinin kendini rahatlamasini istemis olabilir arkadas. yasadiklari da kimseyi ilgilendirmez.

Su actigin konuyu anan baban okusa yikilir ama senin bu duyguları anlaman için önce anne olman lazım.tavsiyem abazalardan uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…