hamile mıyım lütfen yardımcı olun

busrax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
14
0
36
İstanbul
Ben nisan ayının 25 inde adet gördüm mayıs 5 inde ise ilişkiye girdim ve nişanlım içime boşaldı sizce hamile kalmıs olabilir mıyım ve dün gece kasıklarımın agrısından öldüm sanki bişey düşecek gbi çok agrıdı sizce bu bi hamileliğin belirtisi olabilir mı ve ilişkiye girdiğim zaman yumurtlama dönemım mı oluyor lütfen yarımcı olun şimdiden çok saolun

busrax arkadaşım 15 gün geçmiş aradan
Böyle bi şüphen var ise eczanelerdeki gebelik testinden yararlanmanı öneririm.
En azından " evet yada "hayır" cevaplarından önce NET bi yanıta sahip olabilirsin..

Bu onun ağrısı da olabilir belki..
Tam olarak ne zaman sonuç verir bilmiyorum ama
ıstersen 1-2 gün daha bekle normalde int araştırdım 5. gün bile belli olabiliyor.
Hiç olmadı bi sağlık ocağına git o daha önce çözüm verebiliyor..

Ay ne ilginçsiniz. Müneccim şeyimi yedik, nerden bilelim hamilemisin değilmisin.

Madem bu kadar dert edecektin, önlemini alsaydın, olmadı bekle 10 gün daha test yap, fesubhanallah yaa:umursamaz:

Ay ne ilginçsiniz. Müneccim şeyimi yedik, nerden bilelim hamilemisin değilmisin.

Madem bu kadar dert edecektin, önlemini alsaydın, olmadı bekle 10 gün daha test yap, fesubhanallah yaa:umursamaz:

vereliniortakvereliniortakvereliniortak

e sanırım bebek istiyorsunuz şimdiden korunmadıgınıza göre :bbo:
1 hafta daha bekle test al yap burada kimsenin hisleri ultrason değil

Hamile olma ihtimaliniz var. Yumurtlama günlerine yakın ilişkiye girmişsiniz. Bekleyip test yaapcaksınız, başka yolu yok öğrenmenin.
Bir de eğer bebek istemiyorsanız korunma ile ilgili bir doktora başvurup bilgi edinmenizde fayda var. Aktif cinsel yaşama başlamadan önce bu gerekli hem korunmak hem de kadın sağlığı açısından.

evet nişanlım dedim çünkü haziranın 6 düğünüm var zaten bi sorun olacagını sanmıyorum hamile kalınca kasıklarda agrı olur mu

nişanlıyken bebek istemek biraz garip bizim toplmumuza göre ama tercih meselesi tabi ki..hamile olabilirsiniz bence....hemen gidip bi test yapıp sonucu bildirin valla size zahmet merak ettim 1 hafta da kalınır mı acaba???

hiç bilmiyorum inanın bende oo kadar çok merak edıyorum ki zaten ama haziran ın 6 sında düğünüm va

e canım benim haziranın 6 sına az kalmış bence keşke bekleseydiniz ama tercih meselesi tabiki bence hamile olabilirsin test al yap hemen merakını gider tabiki biede yaz merak ettik

hamile olabilirsin ama şuan idrar testinde kan testinde çıkmaz , en erken 20 mayısı beklemelisiniz. benimde adetim 25 nisandı ve 6 mayısta aşılama oldum şimdi 20 mayısı bekliyorum kan da öğrenebilmek için.

hadi hayırlısı inş. bakalım beklıyecem 20 mayısa kadar bende size de haber vermeyı unutmuycam çok tşkr ederim

canım hassas olan testler var dıger testlere gore daha kısa surede ogrenebılırsın onlar 1hafta 10gun ıcınde sonuc verebılıor ama daha pahalılar bıkacgun daha bekleyıp onlardan deneyebılırsın allah gonlune gore versın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…