hamile mıyım lütfen yardımcı olun

ıstiyorsan gönlüne göre olsun tabi de eğer hamile değilsen evlenir evlenmez çocuk sahibi olma konusunu gözden geçirmeni tavsiye derim. ıki insanın bir yaşamı paylaşmaya alışması çok kolay değil. Hem evliliğin heyecanı, cicim ayları ile bebeğinki farklı. Farklı zamanlarda ikisini de ayrı ayrı ve doya doya yaşamak çok güzel. Daha balayının tadını çıkarmadan bebek heyecanı olursa ilginiz bölünecek.

çok haklısınız ama ne bılım yanı ben nısanlımla 7 senedir konusuyorum ve çııyorduk 1,5 sene önce söz + nişan yaptık daha snrada durumlar buraya dogru geldı hakkımızda hayırlısı

Ya o kısım ayrı. Ne yaşadığın senin seçimin. Kaldı ki ben evlilik öncesi cinsellik yaşaman konusunda tek kelime etmedim, zaten benim önemsediğim bir konu değildir. Gerekli de bulmam kendini saklamayı filan.
Ben sadece bebek için acele etme diyorum şeker. Bambaşka bir hayata yol alıyorsun. Zaten değişen hayatını ve sorumluluklarını bir de bebek değiştirmesin. Herşeyin keyfini çıkara çıkara sırayla yaşa.

dogru hersey zamanında güzel evet bebek için erken doğru ama olursa da hiç üzülmem hiç pişman olmam hatta çok sevınırım

ben gerçekten çok merak ediyorum diyelimki gebesin ama ALLAH korusun nişanlından ayrıldın ee ne olacak sonrada aldırıırmısın yoksa doğuruurmusun ben bu konularda çok hassasım sadece benim fikrim bu evlenmeden çocuk doğurulmaz çünkü dinnen günah haram hakınızda hayırlıs neyse o olsun

Şuanda testler sonuç vermez boşa testlerle uğraşmayın ,yumurtlama dönemine yakın girmişsiniz ilişkiye olma ihtimali var ,tabi olmama ihtmali de ,her şey filmlerdeki gibi değil tek ilişkiyle herkes hamile kalmaz.

Bir de nasıl bakacam ben falan da demeyin ,istiyorsunuz değil mi bu bebeği eminsiniz yani? hazır olduğunuzdan emin olun bence

ben hazırım ve emınım nısanlımdan ayrıldım dielim gene de ben ooo bebeği doğururum hiç bi kuvvet ooo bebeği dogurmama engel olamaz gene buyuk konusmumda hayırlsı amainş benım bı bebeğim olur

ilşkiniz yumurtlama tarihine çok yakın olmuş. hamile olabilirsiniz ama bunu biz burdan bilemeyiz. adet göreceğiniz tarihi tam olarak biliyorsanız bir kaç gün önceden mutlaka kan testi yaptırın.en erken böyle öğrenebilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…