Hamile miyim 😣

Duyguhasn

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2023
197
27
18
Arkadaşlar selam daha önce de sormuştum ama şuan durum biraz değişik görmeyenler için sürtünme yolu ile bir ilişki ve boşalma felan olmadı sadece temas ettiği için sıvı geçişi olup hamile kalmaktan korkuyorum. 4 ay önce yaşadım bu olayı ara kanamaları saymazsak toplam 4 kere adet oldum yinede korkularım var bir çok idrar testi yaptım hepsi tek çizgi silik çizgi felan yok. Buraya kadar her şey sorunsuz fakat karnım biraz şiş eskisine göre 4 aylık gebelik resimlerine bakıyorm benziyor ama bulantı felan hiçbir şey yok olmadı da gebelik olma ihtimali var mıdır psikolojik de olabilirmiş ama yinede korkuyorum.(dünde idrar testi yaptım sadece tek çizgi var yine)

İlk olarak şunu diyeyim. 4 kere adet olmuşsun yani heleki sürtünme yoluyla bi gebelik herhalde mucize gibi bir şey olurdu boşalmasız. Sadece kendine takıntı haline getirdiğin için psikolojinin sana oynadığı bi oyun. Derin nefes al ve artik bunu düşünme. Emin ol düşündükçe kafanda kurarsın ve hayattan tat almazsın. Yani gebe olma ihtimalin yok

Mesela tuhaf bir soru ama yok yok yok diye kendime inansam bi 2 haftaya kadar iner mi

Canım bence psikolojik destek al. Daha önce de denk geldim konuna yani hamile olmadığına artık daha nasıl ikna olabilirsin. Zaten tam bir ilişki olmamış 4 kere de regli olmuşsun testlerde negatif yani çok gereksiz evham yapmışsın bence sen git bi kan ver beta ya baktır ancak öyle rahat edersin yada psikolojik destek al.

Psikolojik destek almaya koşarak başlasan mı artık

kan vermem çok zor ama sanrım psikolojik pantolonlarıma zor giriyorm göbekten dolayı zaten oturunca felan da bükülüyor katlanıyor da ne bilm daha önceden göbeğim hafif vardı şuan şişiyor gibi ama psikolojim harap oldu inşallah yoktur

Veya size sorayım hamilleik olsaydı biliyorm herkes farklı yaşıyor hamileliği ama bi midem bulanırdu bi başım dönerdi veya başka bişy olurdu demi normalde bnde regle yakın Bel ağrısı olur reglim 1 hafta önce veya 1.5 hafta önce bitti bel ağrım devam ediyor hamileliğe bağlamak istemiyorum
Veya size sorayım hamilleik olsaydı biliyorm herkes farklı yaşıyor hamileliği ama bi midem bulanırdu bi başım dönerdi veya başka bişy olurdu demi normalde bnde regle yakın Bel ağrısı olur reglim 1 hafta önce veya 1.5 hafta önce bitti bel ağrım devam ediyor hamileliğe bağlamak istemiyorum

merhaba canım bende senin gibi sürtünme olayını yaşadım ve yine aynı senin gibi 4 kez adet oldum ve benimde karnım şiş gibi devamlı kendime bakıyorum düşünmediğiö gün yok sanırım stresten karnımız şişiyor baska acıklaması olamaz yani ben ara kanama dahi yaşamadan 4 kez olmam gereken şekilde adet oldum ama hala endişeliyim tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum ikimizinde

İnşşlh yoktur ikimizdede.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama yaşadığınız kaygı ilerleyen zamanlarda büyüyerek anksiyete olarak size dönecek. Yani bu şartlarda çocuğun değil ama Nur topı gibi bir anksiyeten olacak. Bu yazdıklarınız yıllar önceki çocuğu gözümün önüne getiriyor. Ahh o anlamsız kaygı ve korkular yaşayan küçük kız çocuğu

Karnınız şişmiş tabi ki hamilesiniz

Mide bulantısı falan herkeste olmaz ama

anksiyete olarak döndü bile abla yolda devamlı insanların karnına bakıyorum şiş mi şişse şekli nasıl benimki gibi mi falan diye gerçekten çok kötü bir his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…