e yani normal o kadar strese sokarsan kendini bişey yoktur inşallahEvet şöyle düşünüyorm 2 tane daha test vardı evde bu ay 26 sında olmazsam testi yapıcam yine bu aylar iyiyim biraz 2.aylarda tüm gün yemek yememişitm ağlamktan da bayılmışım 2 gün yemek yemeyip ağlarsam bayılmam normalmiş
ama 4 aylık olsa kıpkırmızı çıkardı testteBide idrar testine güvenmeyin felan diyorlar ya bu beni korkutuyor
Evet kıpkırmızı çıkardı demi beta hcg mi nr yükselmiş olurdu 4 aya kadar beni korkutan Google kolum ağrıyor diyorm hamilesin başım ağrıyor diyorm hamilesin iştahım yok diyorm hamilesin yazısı çıkıyore yani normal o kadar strese sokarsan kendini bişey yoktur inşallah
ama 4 aylık olsa kıpkırmızı çıkardı testte
Hayır gerçekten amacım dikkat çekmek değil bn korkuyorum dün de yazdınız biliyorum belki sizi rahatsız etti olabilr haklısınz gerçekten ama Bn ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik sorunlarım var sanırm bu konuyla ilgili beni mazur görün değilsiniz yazdığınızda bile içim çok rahatlatıyor ama şuan emin oldum kıpkırmızı çizgi diyorsunuz saolunAblacim senin konuna gecen gun de yazdik, hamile degilsin.
Ama ciddi psikolojik problemlerin var.
- olaylari cok buyuk yasiyorsun
- dikkatler surekli uzerinde olsun istiyorsun
- acidan, stresten besleniyorsun
- surekli magdur psikolojisindesin
- takintilarin var
- agresyon had safhada
Lutfen profesyonel destek al. Bu kadar takmak cok sagliksiz.
Gecmisinde cinsel taciz, saldiri vb birsey mi yasadin bilemiyorum ama sonunu iyi gormuyorum. DESTEK ALMALISIN.
Hayır gerçekten amacım dikkat çekmek değil bn korkuyorum dün de yazdınız biliyorum belki sizi rahatsız etti olabilr haklısınz gerçekten ama Bn ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik sorunlarım var sanırm bu konuyla ilgili beni mazur görün değilsiniz yazdığınızda bile içim çok rahatlatıyor ama şuan emin oldum kıpkırmızı çizgi diyorsunuz saolun
O erkek uzakta biraz ilçe mesafesi kadar oda yanımda olduğunu söylüyor Bn çok büyük bir hata yaptım çok pişmanım aramızda 4 yaş var aslında bn test alacak bir yer yok gidip ağlamazdım üşenmeyip geldi testi getirdi bna tamam iyi hoş bnde güvensizlik var ona karşı ilişkimiz sorunlu 3 yıllık ilişkimiz var da ne bilm 2.5 yılı onun kızlarla arasındaki bağı görüp üzülmekle geçti ortada hamilelik felan olmasın ayrılmak istiyorum ondan hayatıma girdiğinden beri hayatım hep kötü geçti geçmeye de devam ediyor beni sevmiyor gibi hissediyorum mutsuzum ondan da bu kadar stres yapıyorm Allaha dua ediyorm hergün olmasın diye hamilleik umarım yoktur inşallah yok gibi sizin söylediğiniz e göreHayir ablacim benlik bisey yok, cevaplariz dert degil ama kendine cile cektiriyorsun. Cidden hamile degilsin, 4 kez duzenli adet gormek ustelik sadece surtunme yasanmisken...
Daha ne istiyorsun kanit olarak?
Bak sende suphecilik de mevcut, bu belirtiler hic ama hic saglikli olmadigini gosteriyor, lutfen profesyonel destek almayi ihmal etme.
Ayrica bu stresli iliskinin sebebi olan erkek nerde?
O erkek uzakta biraz ilçe mesafesi kadar oda yanımda olduğunu söylüyor Bn çok büyük bir hata yaptım çok pişmanım aramızda 4 yaş var aslında bn test alacak bir yer yok gidip ağlamazdım üşenmeyip geldi testi getirdi bna tamam iyi hoş bnde güvensizlik var ona karşı ilişkimiz sorunlu 3 yıllık ilişkimiz var da ne bilm 2.5 yılı onun kızlarla arasındaki bağı görüp üzülmekle geçti ortada hamilelik felan olmasın ayrılmak istiyorum ondan hayatıma girdiğinden beri hayatım hep kötü geçti geçmeye de devam ediyor beni sevmiyor gibi hissediyorum mutsuzum ondan da bu kadar stres yapıyorm Allaha dua ediyorm hergün olmasın diye hamilleik umarım yoktur inşallah yok gibi sizin söylediğiniz e göre
Belki dw ödemlisin biraz detoks sulari yap yediklerine dikkat et şişkinliğin inerMesela tuhaf bir soru ama yok yok yok diye kendime inansam bi 2 haftaya kadar iner mi
Kilo alma ihtimalini hiç mi düşünmüyorsunkan vermem çok zor ama sanrım psikolojik pantolonlarıma zor giriyorm göbekten dolayı zaten oturunca felan da bükülüyor katlanıyor da ne bilm daha önceden göbeğim hafif vardı şuan şişiyor gibi ama psikolojim harap oldu inşallah yoktur
Hayır şekil olarak düşündüm Bn alt karnım öne doğru şiş gibi ondan veya normal mi of hiç hatırlamıyorum delirmek üzereyimKilo alma ihtimalini hiç mi düşünmüyorsun
AraştırcamBelki dw ödemlisin biraz detoks sulari yap yediklerine dikkat et şişkinliğin iner
%0 bir ihtimale girmiyor. %1 olursa ihtimal olur. %0 imkansız oluyor. Biraz kendinizi geliştirin, vücudunuzu bir öğrenin tanıyın, gebelik nasıl gerçekleşir, neler olur. Hiçbir şey bilmeden sürtünüp sonra aylarca ay ben hamileyim galiba diye kendinizi yiyorsunuz. Yaşın max 20dir daha fazlası değildir. Korkuyorsanız, kondom taktırmayı öğrenin. Sürtünürken bile taktırın. Yok zevk suyu yok sürttü boşalmadı. Yani şu sitede binlerce hamile kalmaya çalışan insan var, hepsi ayaklar tepede saatlerce bekliyor ki çift çizgi görsün. Sizde dalga geçer gibi 10 tane konu açıyorsunuz ay sürtündük hamile miyim. Alev alacaksınız alev.Bn %0 ihtimal varsa bile korkuyorum
%0 aslında ihtimaldir karşılığı da imkansız oluyor bunuda düşün ayrıca insanların korkusu olabiliyor neden üstten bakıp küçümsüyorsunuz insanların psikolojisi ile dalga geçmeye ne hakkınız var zaten kusura bakmayın stresliyim ddm başta da cevaplamak isteyen de cevapladı haklısın bir bilgim yok ama sperm denen canlının hareketli bir şey olduğunu duymuştum ondan bu korkum gelmiş dalga geçmekten bahsediyorsnunuz bilgisiniiz ya bizede biraz verin bizde bilinçleneleim diye yazıyoruz gelmiş küçümsüyorsunuz%0 bir ihtimale girmiyor. %1 olursa ihtimal olur. %0 imkansız oluyor. Biraz kendinizi geliştirin, vücudunuzu bir öğrenin tanıyın, gebelik nasıl gerçekleşir, neler olur. Hiçbir şey bilmeden sürtünüp sonra aylarca ay ben hamileyim galiba diye kendinizi yiyorsunuz. Yaşın max 20dir daha fazlası değildir. Korkuyorsanız, kondom taktırmayı öğrenin. Sürtünürken bile taktırın. Yok zevk suyu yok sürttü boşalmadı. Yani şu sitede binlerce hamile kalmaya çalışan insan var, hepsi ayaklar tepede saatlerce bekliyor ki çift çizgi görsün. Sizde dalga geçer gibi 10 tane konu açıyorsunuz ay sürtündük hamile miyim. Alev alacaksınız alev.
sperm denen şey 72 saat hareketli. Döllenme 1 haftada oluşuyor tutunma ile. Döllenme sonrası 12. günde beta hcg yükseliyor. Regl gecikmesi sonrası da idrar testinde kıpkırmızı sonuç veriyor. Yaptığınız onca teste rağmen hala daha hamile miyim diye konu açabiliyorsanız, sizi nasıl muhatap alarak anlatalım? önceki konunuzda da söyledik değilsiniz. Hala neyi büyütüyorsunuz. Kaç ay daha geçsin istiyorsunuz siz.%0 aslında ihtimaldir karşılığı da imkansız oluyor bunuda düşün ayrıca insanların korkusu olabiliyor neden üstten bakıp küçümsüyorsunuz insanların psikolojisi ile dalga geçmeye ne hakkınız var zaten kusura bakmayın stresliyim ddm başta da cevaplamak isteyen de cevapladı haklısın bir bilgim yok ama sperm denen canlının hareketli bir şey olduğunu duymuştum ondan bu korkum gelmiş dalga geçmekten bahsediyorsnunuz bilgisiniiz ya bizede biraz verin bizde bilinçleneleim diye yazıyoruz gelmiş küçümsüyorsunuz
Peki saolsperm denen şey 72 saat hareketli. Döllenme 1 haftada oluşuyor tutunma ile. Döllenme sonrası 12. günde beta hcg yükseliyor. Regl gecikmesi sonrası da idrar testinde kıpkırmızı sonuç veriyor. Yaptığınız onca teste rağmen hala daha hamile miyim diye konu açabiliyorsanız, sizi nasıl muhatap alarak anlatalım? önceki konunuzda da söyledik değilsiniz. Hala neyi büyütüyorsunuz. Kaç ay daha geçsin istiyorsunuz siz.
Evet bir fiil 13 yıldır ilaç kullanıyorumsizin devam ediyor mu peki
Düşünceyi kontrol edemiyorlar onlarda aslında biliyorlar ama bilinçaltları onlara ya hamileysem kaygısı oluşturuyor. İstemsiz yaşıyorlar ve psikolojik olarak yavaş yavaş çöküyorlar bilincinde değillersperm denen şey 72 saat hareketli. Döllenme 1 haftada oluşuyor tutunma ile. Döllenme sonrası 12. günde beta hcg yükseliyor. Regl gecikmesi sonrası da idrar testinde kıpkırmızı sonuç veriyor. Yaptığınız onca teste rağmen hala daha hamile miyim diye konu açabiliyorsanız, sizi nasıl muhatap alarak anlatalım? önceki konunuzda da söyledik değilsiniz. Hala neyi büyütüyorsunuz. Kaç ay daha geçsin istiyorsunuz siz.
yapılan şeyin bilincindeler, riskin farkındalar. Abartıyorlar.Düşünceyi kontrol edemiyorlar onlarda aslında biliyorlar ama bilinçaltları onlara ya hamileysem kaygısı oluşturuyor. İstemsiz yaşıyorlar ve psikolojik olarak yavaş yavaş çöküyorlar bilincinde değiller
Birşey sorabilir miyim kaç yaşındasınız?yapılan şeyin bilincindeler, riskin farkındalar. Abartıyorlar.
27 yaşındayım ?Birşey sorabilir miyim kaç yaşındasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?