- 2 Ocak 2022
- 3.068
- 4.526
- 83
Bana sorarsanız 49% hamilesiniz. Sen kaç diyorsunama anlattıklarımıza karsılık ihtimal yüzde kaç olabilir ki
Evet 4 ay diyorm ya dünde yaptım tek çizgi 4 aydırsen hiç test falan yaptın mı evde
Kim peki ben %kaç konuyu açan kişiyim bnBana sorarsanız 49% hamilesiniz. Sen kaç diyorsunMisapasa ?
kız allah korusun o nasıl cümle öyle değilimdir inşallah da evet güveniyorum beraberiz hala o böyle bişeyin imkansız oldugunu söylüyorHamile kalmana sebep olan adama güveniyor musun peki
Ben %70 diyorum çünkü bende hamileyim hiç midem bulanmıyor başım da dönmüyor aynı buradakiler gibiBana sorarsanız 49% hamilesiniz. Sen kaç diyorsunMisapasa ?
e tamam test negatif niye korkuyorsunEvet 4 ay diyorm ya dünde yaptım tek çizgi 4 aydır
Sen de %48,99Kim peki ben %kaç konuyu açan kişiyim bn
Pardon değilsindir inşallah korkuyu yaşatan diyim tamam o arkandaysa %2 için rahat etsin tek iyi yanı umarım yoktur sanırm 2 yıl sonra da bu olay için acaba hâlâ içimde yaşıyor mu diye düşüncemkız allah korusun o nasıl cümle öyle değilimdir inşallah da evet güveniyorum beraberiz hala o böyle bişeyin imkansız oldugunu söylüyor
Ya yanlışsa diye bide karnım şiş ondan regl da oldum ama bilmiyorume tamam test negatif niye korkuyorsun
kaç aylık hamilesinizBen %70 diyorum çünkü bende hamileyim hiç midem bulanmıyor başım da dönmüyor aynı buradakiler gibi
adet olundugu halde bence bu kadar yüksek olamazSen de %48,99
benimde karnım şiş o yüzden endişem geçmiyor ama bu korkuyu yaşayan insanların yorumlarına baktım hep hepsinde karın şişmesi olmuş stresten yanı benceYa yanlışsa diye bide karnım şiş ondan regl da oldum ama bilmiyorum
Belki adet değil kanamadır,bi Dr gidin düşmesin diye iğne falan verir riske atmayınkaç aylık hamilesiniz
adet olundugu halde bence bu kadar yüksek olamaz
Olur yoksa siz de bukadar dert etmezdiniz dimi?kaç aylık hamilesiniz
4 ay önce yaşadım olayıkaç aylık hamilesiniz
Yok adetti 4 gün baya baya oldum (kusura bakmayın)Belki adet değil kanamadır,bi Dr gidin düşmesin diye iğne falan verir riske atmayın
hayır bildiğiniz adet kanamasıydı gerçekten dupastonla oldum hemdeBelki adet değil kanamadır,bi Dr gidin düşmesin diye iğne falan verir riske atmayın
psikolojik olduğunun farkındayım ki benOlur yoksa siz de bukadar dert etmezdiniz dimi?
benimde 5 ay olucak4 ay önce yaşadım olayı
5 ay geçseydi 9 ay olup şişmesssem rahatlicam birazhayır bildiğiniz adet kanamasıydı gerçekten dupastonla oldum hemde
psikolojik olduğunun farkındayım ki ben
benimde 5 ay olucak
canım tüm testlerin negatifmiş korkma bence daha fazla hepsinin yanlış çıkarma ihtimali yok5 ay geçseydi 9 ay olup şişmesssem rahatlicam biraz
Evet şöyle düşünüyorm 2 tane daha test vardı evde bu ay 26 sında olmazsam testi yapıcam yine bu aylar iyiyim biraz 2.aylarda tüm gün yemek yememişitm ağlamktan da bayılmışım 2 gün yemek yemeyip ağlarsam bayılmam normalmişcanım tüm testlerin negatifmiş korkma bence daha fazla hepsinin yanlış çıkarma ihtimali yok
Bide idrar testine güvenmeyin felan diyorlar ya bu beni korkutuyorcanım tüm testlerin negatifmiş korkma bence daha fazla hepsinin yanlış çıkarma ihtimali yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?