tamam haklısın zaten ama yinede öyle şakalar yapma lütfenKomik değilse bu işlere girişmeseydin ablasının
Psikolojik destek almak illa ki ilaç kullanmak değil bunu unutmayın düşüncenizi değiştirmeleri bile destektir. Lütfen gidin görüşün çok pişman olursunuz ilerdeanksiyete olarak döndü bile abla yolda devamlı insanların karnına bakıyorum şiş mi şişse şekli nasıl benimki gibi mi falan diye gerçekten çok kötü
birliktelik olmadı ki ama tam olarak bosalma da olmadı ilk 3 ay dupastonla adet oldum 4.de kendiliğinden olduGaliba gizli hamilelik 5ay sonra doğum var zaten. ne güzel birsey anlamadan hamilelik geciriyorsun
sizin devam ediyor mu pekiPsikolojik destek almak illa ki ilaç kullanmak değil bunu unutmayın düşüncenizi değiştirmeleri bile destektir. Lütfen gidin görüşün çok pişman olursunuz ilerde
Orasını bilemem, gidin kendiniz görün işte.ama değilizdir yani gitmemize gerek de yok dimi sadece emin olalım diye diyorsunuz
Şuan hamile olamayız sorun o zatenGaliba gizli hamilelik 5ay sonra doğum var zaten. ne güzel birsey anlamadan hamilelik geciriyorsun
ihtimal yok diyin ki rahatlayalımOrasını bilemem, gidin kendiniz görün işte.
senin karın şişliğin ne düzeyde yani alt karın yağlanması gibi miŞuan hamile olamayız sorun o zaten
O zaman ne diye konu açıyorsunuz?Şuan hamile olamayız sorun o zaten
Ama başka belirti yokMide bulantısı falan herkeste olmaz ama
miden stresten bulanıyor canım bende bu konuyu düşününce bulanmaya baslıyor dısarıda geciyorAma başka belirti yok
Yok hamileysek bittik anlamındaO zaman ne diye konu açıyorsunuz?
Ben nereden bileyimihtimal yok diyin ki rahatlayalım
ama anlattıklarımıza karsılık ihtimal yüzde kaç olabilir kiBen nereden bileyim
Hamilelikten nefret ettim şimdiden ilerde istemiyorum fobim oldu artıkmiden stresten bulanıyor canım bende bu konuyu düşününce bulanmaya baslıyor dısarıda geciyor
ay benimde fobim oldu evlenince nasip olur inşallah ama şimdi çok psikolojimi bozduHamilelikten nefret ettim şimdiden ilerde istemiyorum fobim oldu artık
Bn %0 ihtimal varsa bile korkuyorumama anlattıklarımıza karsılık ihtimal yüzde kaç olabilir ki
sen hiç test falan yaptın mı evdeBn %0 ihtimal varsa bile korkuyorum
Hamile kalmana sebep olan adama güveniyor musun pekiay benimde fobim oldu evlenince nasip olur inşallah ama şimdi çok psikolojimi bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?