• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce biraz erken ama belirtilere dayanamadım test yaptım

PanikEdoss

Leon❤️Lulu
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2025
2.070
573
38
31
Kızlar yumurtlamadan sonra normalde göğüslerim şişerdi bu ay şişme olmadı
Kasıklarımda batmayla başladı hafif kramplar şeklinde devam ediyor sulu kremsi akıntımda var bu ay normalde akıntısı olan birisi değilim evlendikten sonra olmazdı sizde var mı

Eklentiler

• 6640bf85-d430-4f9f-85c1-c9edc5e8f900.webp
    6640bf85-d430-4f9f-85c1-c9edc5e8f900.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 732
  • 5d681d13-4a7b-4a71-abec-df73fee3f1a4.webp
    5d681d13-4a7b-4a71-abec-df73fee3f1a4.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 598
  • IMG_4332.webp
    IMG_4332.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 559
  • IMG_4335.webp
    IMG_4335.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 515
  • 44d60035-1726-4d25-854a-861be1e989bb.webp
    44d60035-1726-4d25-854a-861be1e989bb.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 609
Kasıklarımda batmayla başladı hafif kramplar şeklinde devam ediyor sulu kremsi akıntımda var bu ay normalde akıntısı olan birisi değilim evlendikten sonra olmazdı sizde var mı
Ben çizgi göremedim böyle flash ve efektle cizgi aramayın :( ne kadar erken test yaptınız

Testlere ışık tutmanıza gerek yok. Bu sizi yanıltır. Çünkü zaten o ikinci çizgi hep var. Yoktan var olmuyor. Beta algılarsa koyulaşıyor hepsi bu. Yani marifet ışık tutmadan çıkmasında.
Zamanında ben de yaptım bunu. Sizi çok iyi anlıyorum.
En güzeli kan sonucu.

Regle kaç gün var

Testlere ışık tutmanıza gerek yok. Bu sizi yanıltır. Çünkü zaten o ikinci çizgi hep var. Yoktan var olmuyor. Beta algılarsa koyulaşıyor hepsi bu. Yani marifet ışık tutmadan çıkmasında.
Zamanında ben de yaptım bunu. Sizi çok iyi anlıyorum.
En güzeli kan sonucu.
Haklısınız aslında biraz sabırsızlanıyor insan

Ben de aynılarını yaptım, zor biliyorum ama lütfen sabırlı olmaya çalışın bu insanı çok yoruyor gerçekten 🥲😮‍💨 şu an gebelik varsa da yoksa da erken testler çok kafa karıştırıcı oluyor🙏🏻 gönlünüze göre olsun her şey

27 eylülde canım ovulasyonla takip ettim bu ay o yüzden biraz sabırsızlandım çıkmaz yapım aklımda kalmasın dedim silik çizgiyi görünce duramadım
Benimde 25 Eylül bende bekliyorum hep umudum yok da neyse, sizde sabırlı olun lütfen 9 Ekim de yani dpo 12 olduğunda yaparsanız net çıkar bence sonuç hakkında hayırlısı olsun umarım mucizeniz sizinle birliktedir 🤲🏼

Benimde 25 Eylül bende bekliyorum hep umudum yok da neyse, sizde sabırlı olun lütfen 9 Ekim de yani dpo 12 olduğunda yaparsanız net çıkar bence sonuç hakkında hayırlısı olsun umarım mucizeniz sizinle birliktedir 🤲🏼
İnşallah hep birlikle güzel haberlerle gelelim inşallah 🤲🏻

Ama çook erken yapmışsın canim ya şimdiden kendini böyle testlerle strese sokma.benim adetim geciktiği zamanda böyle Flaş ile tuttuğumda gördüğüm çizgiden bişey çıkmadı negatifti sonucum.diğer strip test ise kuruma çizgisi çıkartıyor zaten gri olusundan bile belli gri renkte negatiftir. Pembelik olması lazım ki zaten şuan pembelik değil çizgi çıkmasının imkanı yok kanda bile yumurtlamadan 10 gün sonra çıkarken idrarda 7 günde zor.Bide gebelik olduğunda emin ol çizgi aramana bile gerek kalmadan görüyorsun, kimyasal yaşadığımda anladım bunuda 😔 zor bir süreç heyecanlı ve stresli .. umarım hepimizin bu hayalleri hayırlısıyla olur.🤲🏻🫂

Ama çook erken yapmışsın canim ya şimdiden kendini böyle testlerle strese sokma.. benim adetim geciktiği zamanda böyle Flaş ile tuttuğumda gördüğüm çizgiden bişey çıkmadı negatifti sonucum.. diğer strip test ise kuruma çizgisi çıkartıyor zaten gri olusundan bile belli gri renkte negatiftir. Pembelik olması lazım ki zaten şuan pembelik değil çizgi çıkmasının imkanı yok kanda bile yumurtlamadan 10 gün sonra çıkarken idrarda 7 günde zor... Bide gebelik olduğunda emin ol çizgi armaana bile gerek kalmadan görüyorsun kimyasal yaşadığımda anladım bunuda 😔 zor bir süreç heyecanlı ve stresli .. umarım hepimizin bu hayallerihayırlısıyla olur🤲🏻🫂
Evet canım insan sabredemiyor bakalım haftaya kadar beklicem çok geçmiş olsun üzülme canım allah bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin🤲🏻🥹

Ben görebiliyorum 27 Eylül yumurtlama neredeyse 8 gün geçmiş ve ben de 5.5 gün kala testte silik bir şekilde gördüm her gün koyulaştı bence hamilesiniz ustekk kaset testti benm de 5.5 gün kala. Stripte de bariz belli:)

Ben görebiliyorum 27 Eylül yumurtlama neredeyse 8 gün geçmiş ve ben de 5.5 gün kala testte silik bir şekilde gördüm her gün koyulaştı bence hamilesiniz ustekk kaset testti benm de 5.5 gün kala. Stripte de bariz belli:)
Çok teşekkür ederim normalde daha da belirgin ama yükleyince hiç görünmedi pembe çıktı ilk dakika da strep en erken olandan yaptım ilk 5 ml üstü algılıyormuş inşallah dediğimiz gibidir çok iyi geldi yorumunuz ❤️🥰

Çok teşekkür ederim normalde daha da belirgin ama yükleyince hiç görünmedi pembe çıktı ilk dakika da strep en erken olandan yaptım ilk 5 ml üstü algılıyormuş inşallah dediğimiz gibidir çok iyi geldi yorumunuz ❤️🥰
Benim testlerin ilerleyişi

Eklentiler

• IMG_20250801_130604.webp
    IMG_20250801_130604.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 715
Back
X