- 28 Haziran 2025
- 2.075
- 573
- 38
- 31
- Konu Sahibi PanikEdoss
İnşallah canım gerisi Allahın takdiri bakalımGözün aydın canım, inş bir an önce olur bizim de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım gerisi Allahın takdiri bakalımGözün aydın canım, inş bir an önce olur bizim de
Tam olarak bende bu günlerde öğrendim hatta 11 de kan vermiştim orda bile yoktu 14te önce erken gebelik testinde gördüm sonra kanda gördüm kaç gün geciktiniz?Arkadaşlar dpo 11 de negatif görüp 14te pozitif gören oldu mu? Adetim hala gelmedi 11.gün yapmıştım test negatifti, yeniden test yapsam yine hüsrana uğrayacağım korkusuyla yapmıyorum
Kan vermeye geldim dayanamadımNet gözükmüyor ama bilemedim canım
Kanda kaç cıkmıştı 14.gün, benim bugün 13. Günüm ama sancım var adet olmadım henüz, bir umut diyorum test yapma konusunda kararsızım beklesem mi acaba? Demekki benim de hala gebelik ihtimalim var sizin gibi olur inş benimki deTam olarak bende bu günlerde öğrendim hatta 11 de kan vermiştim orda bile yoktu 14te önce erken gebelik testinde gördüm sonra kanda gördüm kaç gün geciktiniz?
İlk çıkan 67ydiKanda kaç cıkmıştı 14.gün, benim bugün 13. Günüm ama sancım var adet olmadım henüz, bir umut diyorum test yapma konusunda kararsızım beklesem mi acaba? Demekki benim de hala gebelik ihtimalim var sizin gibi olur inş benimki de
Yarın da olmazsam cuma yaparım test mutlaka, cok teşekkür ediyorum inş benim de güzel sonuçlanır bu bekleyişimİlk çıkan 67ydi
İnşAllah olur güzel haberlerinizi bekliyorum
Yani bence test yapabilirsiniz
Çıktı mı sonucun canımKan vermeye geldim dayanamadım
Evet ya hep 2 çıkardı 2.8 cıkmısÇıktı mı sonucun canım
Adetine kaç gün var canım yükselebilir amaEvet ya hep 2 çıkardı 2.8 cıkmıs
2 gün var ve adet belirtim yokAdetine kaç gün var canım yükselebilir ama
Ayy inşallah yükselir ya doktor bişi dedi mi2 gün var ve adet belirtim yok
Acilde verdim kanı yarın randevum var işteeAyy inşallah yükselir ya doktor bişi dedi mi
Git bakalım canım ne dicek benim yengem de ilk 3 çıkmış sonra yükselmiş inşallah yeni tutunuyordurAcilde verdim kanı yarın randevum var iştee
Adete 2 gün var normalde bugun lekelenmem lazımdı oda olmadı gecmesini bekleyeceğimGit bakalım canım ne dicek benim yengem de ilk 3 çıkmış sonra yükselmiş inşallah yeni tutunuyordur
Hadi inşallah güzel haberle gelirsin canım haber et mutlakaAdete 2 gün var normalde bugun lekelenmem lazımdı oda olmadı gecmesini bekleyeceğim
Benimde yumurtlamamın üzerinde 7 gün geçti kaşık ağrım var bide ishal oldum belirti olabilir mi korunmasız ilişki yaşadım amaKasık batması en belirgin belirti akıntı vardı düne kadar azaldı şuan suluydu baş ağrısı birde
Valla ben her ay çekiyorum dediğin şeyleri ama gebe kalmıyorum canım olada bilir nasip kısmetBenimde yumurtlamamın üzerinde 7 gün geçti kaşık ağrım var bide ishal oldum belirti olabilir mi korunmasız ilişki yaşadım ama
Çok mutlu oldum canım sağlıcakla ilerlesin teşekkür ederiz iyi dileklerin içinTestimi attığımda ilk siz cevap verip içimi rahatlatmıştınız. Önceki aylarda bende sizler gibi çok kez silik çizgi gördüğüm, test mağduru olduğum için bu ay inanamamıştım. Şimdi hcg takibindeyiz. Sizler için de dua edeceğim inşallah bu güzel haberi tez zamanda alırsınız, benim gibi gözlerinize inanamazsınız hastahaneye gidene kadar![]()