- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Hayır haber doğdu içine kalbinizden geçen nasip olsun
Awox 10 mlu ölçüyor diye biliyorum ben canım
Yaa insallah 2. Denemeydi bu sans eseri öğrendik
Ayy çok sevindim görüyordum sizi, dpo kaçta test yaptınızYa cok teşekkür ederim darısı basınıza insallah
12 de gölge çıktı ama cok belli belirsiz kan verdim hemen 2.8 negatif umudu kesmiştim yani bugun randevum vardı hormon testi sürüntü vs verdim doktorum beta hcg de almıs baktım 7.69Ayy çok sevindim görüyordum sizi, dpo kaçta test yaptınız
Ayy ne güzel geldi bu haber canım demiştim yükselir sınırda çıkmıştı12 de gölge çıktı ama cok belli belirsiz kan verdim hemen 2.8 negatif umudu kesmiştim yani bugun randevum vardı hormon testi sürüntü vs verdim doktorum beta hcg de almıs baktım 7.69
Ama cok düşük cok korkuyor beni kimyasal olabilirAyy ne güzel geldi bu haber canım demiştim yükselir sınırda çıkmıştı
Aklına kötüyü getirme canım pozitif düşün pozitif olsunAma cok düşük cok korkuyor beni kimyasal olabilir
Korkma canım dualarım seninle sağlıcakla ilerlesin inşallahAma cok düşük cok korkuyor beni kimyasal olabilir
Çok şükür düzelmeyecek şeyler değil b12 ve d vitamini cidden önemliymiş öyle duydum herkestenGittim canım indertilite hemen aşılama dedi bende istemedim 1 yıl dolsun diye özele gittim güzel dedi hormonlar biraz polikistik duruyor yumurtların dedi adetim düzenlesin diye takviye verdi vitamin değerlerime baktırmamı söyledi yarın aile hekimine gşdicem kan vermeye büyük ihtimalle b12 eksikliğinden kanaman az dedi bebek oluşumunu da engeller dedi sonuçları alıp gidicem tekrar
Eşimden de muayene olmasını istedi sperm testi birde
Ya insallahh rabbim isteyen herkesin kucagını doldursunKorkma canım dualarım seninle sağlıcakla ilerlesin inşallah
Amin canım inşallah ya düzelir elbetÇok şükür düzelmeyecek şeyler değil b12 ve d vitamini cidden önemliymiş öyle duydum herkesten
İnşallah bir an önce bebişlerimize kavuşalım
Amin canımYa insallahh rabbim isteyen herkesin kucagını doldursun
Hayırlı olsun yaa balla benimde bugün 11 silik bile yok inşallah sizinki gibi olur yarın yarından sonra bakalım12 de gölge çıktı ama cok belli belirsiz kan verdim hemen 2.8 negatif umudu kesmiştim yani bugun randevum vardı hormon testi sürüntü vs verdim doktorum beta hcg de almıs baktım 7.69
insallah benimki gibi olmaz kimyasal gebelikten şüpheleniyoruz bugun kan vericem tekrar yükselişe bakmak icinHayırlı olsun yaa balla benimde bugün 11 silik bile yok inşallah sizinki gibi olur yarın yarından sonra bakalım
Neden canım noldu kanaman mı varinsallah benimki gibi olmaz kimyasal gebelikten şüpheleniyoruz bugun kan vericem tekrar yükselişe bakmak icin
Yükselir inşallahinsallah benimki gibi olmaz kimyasal gebelikten şüpheleniyoruz bugun kan vericem tekrar yükselişe bakmak icin
Belli olmaz canım daha erken olabilir adet olana kadar umut varBelirti falan da yok hiçbiri yok , çatlama günü ilişki olmuştu ama tek ilişki yani olmamış da olabilir
Canım dikkat et önemli bişi yoktur İnşallah bebişin seninledirinsallah benimki gibi olmaz kimyasal gebelikten şüpheleniyoruz bugun kan vericem tekrar yükselişe bakmak icin
İnşallahCanım dikkat et önemli bişi yoktur İnşallah bebişin seninledir
Yükselir inşallah
Yok kanamam olmadı cok şükür ama adetim 1 gün gecikti kaset test yaptım ilk idrarla değil yine silik cıktı yükselmemiş olabilirNeden canım noldu kanaman mı var
Haber ver bizede canım dualarımız seninleYok kanamam olmadı cok şükür ama adetim 1 gün gecikti kaset test yaptım ilk idrarla değil yine silik cıktı yükselmemiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?