- 28 Mayıs 2025
- 2.464
- 481
- 38
- 25
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Cnm bisey gozukmuyor ama yarin tekrarla istersenKızlar merhaba en son adet tarihim 21 eylül 9 ekimde 2 kere leke olarak pembe leke yaşadım sildiğimde o gün içinde bitti test yapıyordum silik çıkıyor gibi geliyordu bana ama çevremde kimse görmüyordu bugün sabah test yaptım böyle çizgi çıktı ama rengi uçtu sanki bakar mısınız kuruma mı hamilelik mi ne test markası miratech belirgin çizgi ilk 6-7 dk içinde çıktı en fazla 10 dk içinde anlayamadım
Bir çzgi var ama dağılmış gibi test bozulmuş olmasınKızlar merhaba en son adet tarihim 21 eylül 9 ekimde 2 kere leke olarak pembe leke yaşadım sildiğimde o gün içinde bitti test yapıyordum silik çıkıyor gibi geliyordu bana ama çevremde kimse görmüyordu bugün sabah test yaptım böyle çizgi çıktı ama rengi uçtu sanki bakar mısınız kuruma mı hamilelik mi ne test markası miratech belirgin çizgi ilk 6-7 dk içinde çıktı en fazla 10 dk içinde anlayamadım
Yarın sabah yap canım bozulmuş sankiJelatinliydi ama bilemiyorum varsa da sonradan neden silikleşti bilemiyorum
HamileyimHadi inşallah güzel haberle gelirsin canım haber et mutlaka
Yaa gözün aydın canım yeni daha çok sevindim sağlıcakla gelsinHamileyim
Kaç gün var regle, hayırlı olsunHamileyim
Yarın regl günüm yumurta rahme düşmeden öğrendim kdkfdkd beta 2.8 cıktı dünKaç gün var regle, hayırlı olsun
Ya cok teşekkür ederim darısı basınıza inşallahYaa gözün aydın canım yeni daha çok sevindim sağlıcakla gelsin
Gözün aydın darısı biz bekleyenlere olsunYarın regl günüm yumurta rahme düşmeden öğrendim kdkfdkd beta 2.8 cıktı dün
Yaa insallah 2. Denemeydi bu sans eseri öğrendikGözün aydın darısı biz bekleyenlere olsun
Ne mutlu, sağlıkla al kucağınaYaa insallah 2. Denemeydi bu sans eseri öğrendik
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHamileyim
Amin canımYa cok teşekkür ederim darısı basınıza inşallah
Gittim canım indertilite hemen aşılama dedi bende istemedim 1 yıl dolsun diye özele gittim güzel dedi hormonlar biraz polikistik duruyor yumurtların dedi adetim düzenlesin diye takviye verdi vitamin değerlerime baktırmamı söyledi yarın aile hekimine gşdicem kan vermeye büyük ihtimalle b12 eksikliğinden kanaman az dedi bebek oluşumunu da engeller dedi sonuçları alıp gidicem tekrar
Ya cok teşekkür ederim darısı basınıza insallahHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsinYa cok teşekkür ederim darısı basınıza insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?