- 2 Aralık 2024
- 2.709
- 1.302
- 48
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Çok teşekkür ederim normalde daha da belirgin ama yükleyince hiç görünmedi pembe çıktı ilk dakika da strep en erken olandan yaptım ilk 5 ml üstü algılıyormuş inşallah dediğimiz gibidir çok iyi geldi yorumunuz
Evet awox algısı baya yüksek ya çıkmadı daha çok erken biraz daha sabredip erken strepten yapcamArtık bunda da çok koyulaştıktan sonra awoks yapmıştım ve direkt koyu pembe çıkmıştı 3 gün kala
Biliyorum anlıyorum tabiki, zaten burda bizi bizden başka kimse anlamazkiEvet canım insan sabredemiyor bakalım haftaya kadar beklicem çok geçmiş olsun üzülme canım allah bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Aynen öyle canım bende hemen paylaştım dedim başına gelenler bilirBiliyorum anlıyorum tabiki, zaten burda bizi bizden başka kimse anlamazkiçok sağol canım benim amin amin
İnşallah gebelik vardır güzel haberlerini bize yazacaksın adet olmadanAynen öyle canım bende hemen paylaştım dedim başına gelenler bilir
İnşallah canım bekliyorum bakalım güzel haberler veririz inşallah bu ayİnşallah gebelik vardır güzel haberlerini bize yazacaksın adet olmadanama sakince bekle biraz daha
Bat 7 kızlar bugun gözle görülür koyulaşma var sizlere de tecrübe olsunKızlar yumurtlamadan sonra normalde göğüslerim şişerdi bu ay şişme olmadı
Kasıklarımda batmayla başladı hafif kramplar şeklinde devam ediyor sulu kremsi akıntımda var bu ay normalde akıntısı olan birisi değilim evlendikten sonra olmazdı sizde var mı
Kan testi verdiniz mi gebelik var mı kesinBat 7 kızlar bugun gözle görülür koyulaşma var sizlere de tecrübe olsun
Büyük ihtimalle var canım bekliyorum perşembeyi iyice koyulaşsın da öyle vericem nasipseKan testi verdiniz mi gebelik var mı kesin
Hayırlı uğurlu olsunBüyük ihtimalle var canım bekliyorum perşembeyi iyice koyulaşsın da öyle vericem nasipse
Teşekkür ederim sağlıkla ilerler inşallahHayırlı uğurlu olsun
benimde şişen göğüslerim bu ay şişmedi. Akıntım 2 gündür kesildi gelmiyor. Sağ kasığım batıyor arada (kimyasaldan kalma). Çok umutlanamıyorum belirtim olmadığı içinKızlar yumurtlamadan sonra normalde göğüslerim şişerdi bu ay şişme olmadı
Kasıklarımda batmayla başladı hafif kramplar şeklinde devam ediyor sulu kremsi akıntımda var bu ay normalde akıntısı olan birisi değilim evlendikten sonra olmazdı sizde var mı
Kimyasaldan sonra gebelik oluşuyor diye biliyorumbenimde şişen göğüslerim bu ay şişmedi. Akıntım 2 gündür kesildi gelmiyor. Sağ kasığım batıyor arada (kimyasaldan kalma). Çok umutlanamıyorum belirtim olmadığı için
Maşallah baya belirgin canım kan ver mutlakabenim testimde böyle çıktı bugün yaptım regl günüm normalde bugün pozitif olarak mı değerlendirmeliyim ?
kimyasal sonrası 1 ay korunduk doktor tavsiyesi ileKimyasaldan sonra gebelik oluşuyor diye biliyorum
kimyasal sonrası 1 ay korunduk doktor tavsiyesi ile
Bu ay korundunuz mukimyasal sonrası 1 ay korunduk doktor tavsiyesi ile
Baya belli canımKızlar dpo 10 dayım, ben ikinci silik çizgi hafif görüyorum sizde görüyor musunuz
Eki Görüntüle 3654253
yok canım bu ay denedik işte bakalım, pms belirtilerim başlamadı , şeffaf kıvamlı bi akıntım var o kadar. Diğer yumurtlama sonrası hemen ortaya çıkan pms belirtilerim hiiiçç yokBu ay korundunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?