- 28 Haziran 2025
- 2.086
- 574
- 38
- 31
- Konu Sahibi PanikEdoss
Ay inşallah canım allah hayırlısını nasip eylesinHadi güzel haberlerle gel inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah canım allah hayırlısını nasip eylesinHadi güzel haberlerle gel inşallah![]()
Kızlar merhaba benimde bir sorum olacak size ayın 3ünde ovulasyın testinde pik gördüm ve sanırsam 5inde ya da 6 sında çatladı son günlerde kasıklarımda ağrılar oluşuyor bu gün genel kan testi vermek istedim ve hcgde baktırdım ama 0,2 çıktı varsa ne zaman çıkar belli olurBenim 4 gün gecikti idrarda negatifinşallah sizden güzel haberler alırız
![]()
Bu arada adetim normalde 15 iydi ama yumurtlama 2 gün gecikti o yüzden reglide 17sine çekmiş olduKızlar merhaba benimde bir sorum olacak size ayın 3ünde ovulasyın testinde pik gördüm ve sanırsam 5inde ya da 6 sında çatladı son günlerde kasıklarımda ağrılar oluşuyor bu gün genel kan testi vermek istedim ve hcgde baktırdım ama 0,2 çıktı varsa ne zaman çıkar belli olur
Geç döllenme olabilir canım bekle bakalımBenim 4 gün gecikti idrarda negatifinşallah sizden güzel haberler alırız
![]()
Bat ne zaman canımKızlar merhaba benimde bir sorum olacak size ayın 3ünde ovulasyın testinde pik gördüm ve sanırsam 5inde ya da 6 sında çatladı son günlerde kasıklarımda ağrılar oluşuyor bu gün genel kan testi vermek istedim ve hcgde baktırdım ama 0,2 çıktı varsa ne zaman çıkar belli olur
Canım merhaba nasılsın seninle perşembe test yapıcaz haberleşelim demiştik. Biliyosun idrar testimde ikinci çizgiyi görmüştün ben dün kan verdim sonuc 5.33 çıktıBat ne zaman canım
Gebesin canım gözün aydın beta artışına bak sen ilk değer önemli değilCanım merhaba nasılsın seninle perşembe test yapıcaz haberleşelim demiştik. Biliyosun idrar testimde ikinci çizgiyi görmüştün ben dün kan verdim sonuc 5.33 çıktıkafam çok karıstı doktor sınırdasın dedi
Kan verince burayada yazın inşallah vardırGebesin canım gözün aydın beta artışına bak sen ilk değer önemli değilçok sevindim bende de gene aynı silik çıktı ama yarın vermeyi düşünüyorum canım testi atmış mıydın bana da atar mısın örnek olsun benimki pembiş biraz daha koyu çıktı bugun ama hala erken sanırım
![]()
6 sında çatladı ise 7 dpo 1 oluyor yani en erken 16-18 ekimde öğrenme ihtimali var. 16'sı dpo 10, 18'i 12. günKızlar merhaba benimde bir sorum olacak size ayın 3ünde ovulasyın testinde pik gördüm ve sanırsam 5inde ya da 6 sında çatladı son günlerde kasıklarımda ağrılar oluşuyor bu gün genel kan testi vermek istedim ve hcgde baktırdım ama 0,2 çıktı varsa ne zaman çıkar belli olur
Gebesin canım gözün aydın beta artışına bak sen ilk değer önemli değilçok sevindim bende de gene aynı silik çıktı ama yarın vermeyi düşünüyorum canım testi atmış mıydın bana da atar mısın örnek olsun benimki pembiş biraz daha koyu çıktı bugun ama hala erken sanırım
![]()
Böyleydi canım 2 gün önce testimGebesin canım gözün aydın beta artışına bak sen ilk değer önemli değilçok sevindim bende de gene aynı silik çıktı ama yarın vermeyi düşünüyorum canım testi atmış mıydın bana da atar mısın örnek olsun benimki pembiş biraz daha koyu çıktı bugun ama hala erken sanırım
![]()
İnşallah canım yazacağım mutlakaKan verince burayada yazın inşallah vardır![]()
Ay canım baya var maşallah
Evet canımAy canım baya var maşallah
Bir gebenin günlüğü mü alttaki
Benimkinde böyle çıkmıştı ama emin değilim flaş tutunca ışıkta falan daha net inşallah güzel sonçlar alırızEvet canım
Ayy görüyorum canım ikinci çizgiyiii, sanırım aynı ilerliyoruz çok yeni gebeliklerimiz umarım tutunur ve sağlıklı gebelik olurBenimkinde böyle çıkmıştı ama emin değilim flaş tutunca ışıkta falan daha net inşallah güzel sonçlar alırız![]()
Ay inşallah canım nasip artık sağlıcakla gelsinlerAyy görüyorum canım ikinci çizgiyiii, sanırım aynı ilerliyoruz çok yeni gebeliklerimiz umarım tutunur ve sağlıklı gebelik olur
16-17 siBat ne zaman canım