• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce biraz erken ama belirtilere dayanamadım test yaptım

Valla benimde yarın doktora hormon sonuçlarını göstericem çok ağrılı bir adet geçiriyorum kanamam bile yok denecek kadar az yine yoruldum vucüdum bile halsiz düştü artık en güzeli takmamak sanırım artık
Doğru söylüypsun hele o testlerde silik gördükten sonraki heves ve kandaki negatif sonuçla yıkılış kötü yani

2.dizgi yok zaten çabalamışsınızda olmamış.
Gebelik belirtisi bu kar erken olan birşey değil. Zaten yeni yumurtlamışsınız nasıl çıkabilir testte ?
Adet gününüz geçerse o zaman yaparsınız testi. Bu kadar kafaya takarsanız gebelik yoksa bile stresten gecikme ihtimali daha yüksek olur. Adet gecikince yapın.
Ne kadar kırıcı bi yorum bu ya bu platformda oldugunuza göre sizde çabalıyorsunuz bunun ne demek oldugunu da iyi bildiğinizi umuyorum bir kadının bir kadına böyle bir yorum yapması hiç hoş değil

31 canım yaşım evet pcos görüntüsü var dedi doktor ama yarın göstericem sonucu seninki ne durumda
Ben henüz yeniyim diye gitmedim doktora ama maalesef pcosum, bu ay da gebelik yok. 6. Ayımı doldurmayı bekliyorum detaylı tüm tetkikleri yaptıracağım. Gecen ay ovu testi yaptım pik göremedim mesela, bu ay nasip olur inş

Kızlar bat 4 ve 3.testim

Eklentiler

• IMG_1125.webp
    IMG_1125.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 54
Ben henüz yeniyim diye gitmedim doktora ama maalesef pcosum, bu ay da gebelik yok. 6. Ayımı doldurmayı bekliyorum detaylı tüm tetkikleri yaptıracağım. Gecen ay ovu testi yaptım pik göremedim mesela, bu ay nasip olur inş
Git canım mutlaka bende şimdi geldim doktora sonuçları göstericem bakalım ne dicek pcosu onaylayacak mı merak ediyorum

Kızlar testime bakarmısınız dpo 12 test awox

Eklentiler

• D026B9B7-C2DB-4FF0-B961-82DB4253338F.webp
    D026B9B7-C2DB-4FF0-B961-82DB4253338F.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 42
Arkadaşlar dpo 11 de negatif görüp 14te pozitif gören oldu mu? Adetim hala gelmedi 11.gün yapmıştım test negatifti, yeniden test yapsam yine hüsrana uğrayacağım korkusuyla yapmıyorum

Back
X