Hamile miyim? Yanlış mı gösteriyor test?

Beta 175 :)) Doktora 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. Son adete göre 5+1'deyim. Gittiğimde kalp atışını da duyalım nasipse
Lekelenme vs olursa beklemem tabiki
Hayırlı olsun adetiniz kaç gün geçmişti beta 175ken ? Benim şu an 3. Günüm testim pozitif yarın gideceğim kan vermeye. İki günde bir artışa bakmak gerekiyor diyorlar ama bilemedim.

Hayırlı olsun adetiniz kaç gün geçmişti beta 175ken ? Benim şu an 3. Günüm testim pozitif yarın gideceğim kan vermeye. İki günde bir artışa bakmak gerekiyor diyorlar ama bilemedim.
1 gün geçmişti ama pcostan dolayı adetim günü gününe olmuyor her zaman.
Öyle bir gereklilik olduğunu ben çok düşünmüyorum strese girmek istemedim. Haftaya sağlık ocağına gideceğim hem hamileligimi bildirmek hem tam kan tahlili yaptırmak için

Aslında beta sisteme düşünce aile hekimliğinden hemen arıyorlar. Bence de gerek yok ben bir değerlerime baktıracagim bir de folik asit yazdıracagım gitmisken beta da alsın ama keseyi görmek için ne zaman geleyim diyeceğim diğer türlü 2 günde bir insan stres olur evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…