Hamile miyim yardımcı olursanız severim

Seherbl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2022
4
4
1
23
Bat tarihim 6 ekim ben 1 ekimde de test yaptim negatif çıktı bugün sabah tekrar test yaptım 4 dakika icinde çok silik bi cizgi cikti resimde daha az belli oluyir bilenleriniz yardimci olabilir mi acaba hamile miyim

Geç döllenme olabilir. Birkaç gün sonra tekrar test yapın, koyulaşma olursa kan testi yapabilirsiniz.

Bence var canım hayırlı olsun benimde erken gebelik testim bu şekilde çok silikti hatta anneme gösterdim göremedim demişti ama ben görmüştüm kan testi ver canım çok yeni varsa inşallah

Dun kan verdim.ve beta 14.90 çıktı doktor şüpheli pozitif dedi bi kere daha kan istedi
Yok canım şüpheli filan değil basbayabvar hayırlı olsun bu doktorlarda bir tuhaflar ben ilk kan verdiğimde beta 7.01 di canım su an 17 haftalık hamileyim çok şükür var canım bebeğin artışa bak bundan sonra 2 gün de bir kan ver artıyorsa sorum tok demek inşallah

Yaa cok teşekkür ederim inşallah benimde öyledir

Yaa cok teşekkür ederim inşallah benimde öyledir
İçini ferah tut 5 sene sonra hamile kaldım ben o ay hep rüyamda gördüm adet günüm de test yaptım biliyordum rabbimin bana nasip edecegini silik çizgiyi gördüm eşime söyledim inanmadı kan verdim 7 çıkınca doktor negatife yakın dedi ama ben dedimki hayır ben hamileyim göreceksin bak dedim eşime adam ne sevineceğini bildi ne uzulecegini Allah'a güven gerisi gelir ve kızımız geliyor çok şükür Eylül'üm Canım Kızım

Merhaba ben bugün 9 gün tarihi geçmiş pandispanya dan pasta yaptım yedim bir dilim . Hamileyim bir sıkıntı olur mu acaba

Benim beta 1389 du doktorum dedi ki henüz çok küçük ondan göremiyorum 2 hafta sonra gelirsen ultrasonda görülür dedi . Bir de ben farkında olmadan düşük yapmış miyimdir. İç camasirimda pembe kan vardı . Pıhtı şeklinde değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…