Doktora neden gitmedin önemli bu konu ne zaman oldu buBenim beta 1389 du doktorum dedi ki henüz çok küçük ondan göremiyorum 2 hafta sonra gelirsen ultrasonda görülür dedi . Bir de ben farkında olmadan düşük yapmış miyimdir. İç camasirimda pembe kan vardı . Pıhtı şeklinde değil.
Yani bilerek mi yedin canım dikakt edeceksin böyle seylere direk bebeğe geçiyor çünküMerhaba ben bugün 9 gün tarihi geçmiş pandispanya dan pasta yaptım yedim bir dilim . Hamileyim bir sıkıntı olur mu acaba
Yeni oldu ama daha da kan gelmedi . Neden ki ..Doktora neden gitmedin önemli bu konu ne zaman oldu bu
Yok tabii ki de bilerek yemedim . Zaten gördükten sonra da yemedimYani bilerek mi yedin canım dikakt edeceksin böyle seylere direk bebeğe geçiyor çünkü
Beni korkuttunuz bir yakınımin 2 çocuğu vardı . Kanama devam etmiyorsa yerleşme kanaması dedi .Doktora neden gitmedin önemli bu konu ne zaman oldu bu
Canım bende korktum senin adına o yüzden öyle dedim valla kötü niyetim yok çünkü bende de oldu doktorum çağırdı hemen muayene etti fitil verdi kullandım çok şükür bir şey olmadı rengi pembe dedin ya sen o tehlikeli o yüzden onlemini al diye dedim benimki kahverengiydiBeni korkuttunuz bir yakınımin 2 çocuğu vardı . Kanama devam etmiyorsa yerleşme kanaması dedi .
bir de benden hiç parça parça şeyler gelmedi ki
Ama durduysa sıkıntı yok yinede sor doktorunaBeni korkuttunuz bir yakınımin 2 çocuğu vardı . Kanama devam etmiyorsa yerleşme kanaması dedi .
bir de benden hiç parça parça şeyler gelmedi ki
Beni korkuttunuz bir yakınımin 2 çocuğu vardı . Kanama devam etmiyorsa yerleşme kanaması bir de benden hiç parça parça şeyler gelmedi ki
Benim adıma korktunuz tabii ki bunun farkındayım. Ama düşük kanaması çok aşırı olmuyor mu ki . Maalesef gidemiyorum eşim asker. 25 ine randevum var. Ne diyin Rabbim korusun onu inşaallahCanım bende korktum senin adına o yüzden öyle dedim valla kötü niyetim yok çünkü bende de oldu doktorum çağırdı hemen muayene etti fitil verdi kullandım çok şükür bir şey olmadı rengi pembe dedin ya sen o tehlikeli o yüzden onlemini al diye dedim benimki kahverengiydi
Dogrudur canım benimde ilk bebeğim ya bilemedim belkide öyledir Allah'ım korusun belki de dediğin gibi yerleşme kanamasidirBenim adıma korktunuz tabii ki bunun farkındayım. Ama düşük kanaması çok aşırı olmuyor mu ki . Maalesef gidemiyorum eşim asker. 25 ine randevum var. Ne diyin Rabbim korusun onu inşaallah
Canım öncelikle bebişin hayırlı oösun, rabbim sağ salim kucağına almayo nasip etsin. Benimde bugün gecikmemin 4.Günü ama ben 2 gündür aşırı kaşıntı yaşıyorum ve normalde adetime 1 hafta kala bütün semptomları yoğun şekilde yaşardım bu ay hiç belirti yok sadece iştahım açıldı 2 3 gündür ve çok nadir kasıklarıma kramp veya batma girmesi senin belirtilerin nelerdi test yapsam çıkarmı acabaBenim adıma korktunuz tabii ki bunun farkındayım. Ama düşük kanaması çok aşırı olmuyor mu ki . Maalesef gidemiyorum eşim asker. 25 ine randevum var. Ne diyin Rabbim korusun onu inşaallah
Açıkcasi benim göğüs hassasiyeti vardı . Bir de gecikmem vardı ama 3. Gün de test yaptım.iki tane ikisi de pozitif çıktı .Canım öncelikle bebişin hayırlı oösun, rabbim sağ salim kucağına almayo nasip etsin. Benimde bugün gecikmemin 4.Günü ama ben 2 gündür aşırı kaşıntı yaşıyorum ve normalde adetime 1 hafta kala bütün semptomları yoğun şekilde yaşardım bu ay hiç belirti yok sadece iştahım açıldı 2 3 gündür ve çok nadir kasıklarıma kramp veya batma girmesi senin belirtilerin nelerdi test yapsam çıkarmı acaba
Öncelikle hayırlısı olsun bebişin canım benim gecikmemin 8. Günü bi kaç gün önce test yaptım negatif çıktı birdaha test yapmadım hafif göğüs kenarlarıma dokununca ağrı ve dolgunluk var ve de idrarda köpürme var başka hiçbişi yok olucam galiba bekliyorum bakalım, hamilelerin duası kabul olurmuş bana da dua edermisin inşallah bebeğim benimledirAçıkcasi benim göğüs hassasiyeti vardı . Bir de gecikmem vardı ama 3. Gün de test yaptım.iki tane ikisi de pozitif çıktı .
Öncelikle hayırlısı olsun bebişin canım benim gecikmemin 8. Günü bi kaç gün önce test yaptım negatif çıktı birdaha test yapmadım hafif göğüs kenarlarıma dokununca ağrı ve dolgunluk var ve de idrarda köpürme var başka hiçbişi yok olucam galiba bekliyorum bakalım, hamilelerin duası kabul olurmuş bana da dua edermisin inşallah bebeğim benimledir❤
Evet herzamanki gibi negatif amin 2,5 senedir yaşıyorum bu hayal kırıklığını çook yıpratıcı çookNe yaptınız belli oldu mu . Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Eğer Rabbim bekletiyorsa en hayırlısını verecektir. İçinizi ferah tutun . Duaları kabul eden Rabbimdir . Zamanını o bilir . Siz sabırla isteyiniz . Rabbim hanenize güzel bebisler nasip etsin.Evet herzamanki gibi negatif amin 2,5 senedir yaşıyorum bu hayal kırıklığını çook yıpratıcı çook
İnşallah Allah razı olsunEğer Rabbim bekletiyorsa en hayırlısını verecektir. İçinizi ferah tutun . Duaları kabul eden Rabbimdir . Zamanını o bilir . Siz sabırla isteyiniz . Rabbim hanenize güzel bebisler nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?