Evet canimtestini ustunu açmışsınız dikkatli bakınca fark etdim))çizgi var ama
İnşAllah degerlerin iyi çıkar canım bende 2gün önce yapmışdım cıkamışdı bende böyle açmıştım))dahasında günüm geçincd yaptım silikti ertesi sabah yaptım koyulaştı darısı sana İnşallahEvet canimemin olmak için düşün halimi
Allah razı olsun canim inşallah vardır hala çok korkuyorum 17 sinde ameliyat olacaktım çok sürpriz oldu inşallah testte hata yokturCanım tebrik ederim darısı bize inşallah
İnşAllah degerlerin iyi çıkar canım bende 2gün önce yapmışdım cıkamışdı bende böyle açmıştım))dahasında günüm geçincd yaptım silikti ertesi sabah yaptım koyulaştı darısı sana İnşallah
Ovulasyon testi değilse hamilesin :) sağlıkla kucagina alirsin insallah
Merhaba birden ilgi alanıma girdiniz benim bat yarın siz kaç gün sonra yaptınız ☺☺☺İnşAllah degerlerin iyi çıkar canım bende 2gün önce yapmışdım cıkamışdı bende böyle açmıştım))dahasında günüm geçincd yaptım silikti ertesi sabah yaptım koyulaştı darısı sana İnşallah
Canım bat cuma günü bugün 25. Gün ReglinMerhaba birden ilgi alanıma girdiniz benim bat yarın siz kaç gün sonra yaptınız ☺☺☺
Hayırlı olsun canım tebrik ederim tekrardan ☺☺☺Canım bat cuma günü bugün 25. Gün Reglin
4 gün var regl e
Yanliz ben hep erken yumurtlarim 11. Gün 18mm ydi yumurtam ve 13. Gun filan çatladı
Allah razı olsun canim dua et lütfen olsunHayırlı olsun canım tebrik ederim tekrardan ☺☺☺
Ederim tabi canım rabbim yardımcınız olsun inşAllah razı olsun canim dua et lütfen olsun
İnşallaj istediğiniz gibi pozitiftir.
Arkadaşlar reglime 4 gün var bugün gün içinde idrar testi yaptım 2. Çizgi silikte olsa çıktı ilk kez 2. Çizgiyi gördüm
Çok heyecanlandım 18 aydır gebelik oluşmuyordu
Resmi yüklemeye çalıştım inşallah başarımisimdir
Rica etsem bakar mısınız
İnşallaj istediğiniz gibi pozitiftir.
Testin markası nedir
Bi de erken gebelik testiyle deneyin ya da adete az kaldıysa direkt kan testi yapınTeşekkürler ederim inşallah
Bebetime
Formda bir arkadaş yanlış çıkardığını da yazmış ondan da birazcık korktum acikcasi
Regl cuma günüBi de erken gebelik testiyle deneyin ya da adete az kaldıysa direkt kan testi yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?