Hımmm evet o Zaman en mantıklısı kan testi verip tedbirleri erkenden almakRegl cuma günü
Aslında başka test alalım dedik ama yarın sabahtan kan vereceğim en garantilisi çünkü kist polip miyom hepsi var bende yani gebelik varsa progestan a falan bir an önce başlamalıyım
Benimde 2 çizgi silik çıktı ama hamile degilim :) inşallah hamişsin dir cnm
Arkadaşlar reglime 4 gün var bugün gün içinde idrar testi yaptım 2. Çizgi silikte olsa çıktı ilk kez 2. Çizgiyi gördüm
Çok heyecanlandım 18 aydır gebelik oluşmuyordu
Resmi yüklemeye çalıştım inşallah başarımisimdir
Rica etsem bakar mısınız
İşte ondan korkuyorum ayaklarım geri geri gidiyor inşallah vardır canımBenimde 2 çizgi silik çıktı ama hamile degilim :) inşallah hamişsin dir cnm
İnşallah cnm bnm inşallah :)İşte ondan korkuyorum ayaklarım geri geri gidiyor inşallah vardır canım
İnşallah sende bende en hayırlı zamanda bebeğimize kavuşuruz canim
Kızlar kan verdim dua eder misiniz bana lutfen
Kızlar kan verdim dua eder misiniz bana lutfen
Canım 08.50 de mesaim başlıyor o yüzden erkenden hallettikİnşallah gebelik vardır hakikaten çok mutlu olurum naptiniz die soracaktım vermişsiniz bile kanı bu ne heyecan bu nasıl bi istek sabahın 8 inde :) ben var diye hissediyorum. Sonuç öğleden sonra mı cikicak ?
İnşallah canim benim cok heyecanlıyım ve korkuyorumİnşallah hamilesindir canım :)
benım ilk testım de böyle cıkmıştı canım kan verdım ve hamıle cıkmiştım insallah sende hamılesindir
Hiç korkma canım içini ferah tut. kan ver bir an önce bence canım hayırlı haberlerını beklıyorumİnşallah canim allah razı olsun gelişmeleri haberdar edeceğim çok korkuyorum ya test bozuksa diye
İnşallah canim benimCanım yaa inşallah güzel hayırlı haberler alırsın rabbim tüm istiyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Yok canım bekliyoruz heyecan dorukta:)Sonuç çıktı miiii
Allah razı olsun canim benimInsaALLAH hamilesinizdir duam sizinle haber edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?