Hamile miyim

Regl cuma günü
Aslında başka test alalım dedik ama yarın sabahtan kan vereceğim en garantilisi çünkü kist polip miyom hepsi var bende yani gebelik varsa progestan a falan bir an önce başlamalıyım
Hımmm evet o Zaman en mantıklısı kan testi verip tedbirleri erkenden almak

Benimde 2 çizgi silik çıktı ama hamile degilim :) inşallah hamişsin dir cnm

Kızlar kan verdim dua eder misiniz bana lutfen

İnşallah gebelik vardır hakikaten çok mutlu olurum naptiniz die soracaktım vermişsiniz bile kanı bu ne heyecan bu nasıl bi istek sabahın 8 inde :) ben var diye hissediyorum. Sonuç öğleden sonra mı cikicak ?

İnşallah gebelik vardır hakikaten çok mutlu olurum naptiniz die soracaktım vermişsiniz bile kanı bu ne heyecan bu nasıl bi istek sabahın 8 inde :) ben var diye hissediyorum. Sonuç öğleden sonra mı cikicak ?
Canım 08.50 de mesaim başlıyor o yüzden erkenden hallettik
Kist miyom polip hepsi var progestan kullanmam şart bir an önce doktora görüneyim diye koştur koştur gittik
İnşallah vardır canım heyecandan ölüyorum
Olumlu ya da olumsuz mutlaka geri dönerim canım 10 gibi belli olacak

benım ilk testım de böyle cıkmıştı canım kan verdım ve hamıle cıkmiştım insallah sende hamılesindir

Canım yaa inşallah güzel hayırlı haberler alırsın rabbim tüm istiyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

InsaALLAH hamilesinizdir duam sizinle haber edin lütfen

Hayirli olsunn bende heyecanla okudum sonucu ogrenene kadar tebrik edeyim dedim :) darisi bizlerin basina olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…