İnşallah canim hiç beklemiyordum hiç bir Belirtim de yoktu çok şaşkınımHayirli olsunn bende heyecanla okudum sonucu ogrenene kadar tebrik edeyim dedim :) darisi bizlerin basina olsun :)
Bugün iş çıkışına randevu aldım canim hemen gideceğimVaaaaaaayyyyyy hadi hayırlı uğurlu olsun guzel bi hamilelik serüveni yasa inşallah. En kısa zamanda bi hastahaneye git kontrole
Kan aldirmismiydin canim? hayirli olsunBugün iş çıkışına randevu aldım canim hemen gideceğim
Sıkça söyledim ama kist miyom polip ne ararsan var o yüzden belki düşük tehlikem vardır inşallah sağlıkla kucağıma alırım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Rüya da gibiyim 18 aydır bekliyoruz bu güzel haberi :)
77.9 canım bu sabah 8 de verdim 10 gibi çıktıKan aldirmismiydin canim? hayirli olsun
Allah razı olsun canim teşekkür ederim güzel duaların icinHayirli olsun canim benim cok sevindimmm
tatlım çok sevindim senin adına biz klomen toiğinde mi konuşmuştuk seninle hatırlıyorumda bir yerden ondan dedim :) Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinKızlar 77.9 çıktı allah razı olsun hepinizden uçuyorum resmen inşallah sağlıkla kucağıma alırım
iyi hadi gözün aydin canim saglikla kucagin aal insallah77.9 canım bu sabah 8 de verdim 10 gibi çıktı
Reglin 27. Günü canim bugün 29 günde 1 hasta oluyorum inşallah sağlıkla kucağıma alırım
Rabbim tüm isteyen arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah
Evet canim bu ay klomen kullanmadım çünkü tosuncuk yapıyordu yumurtamıtatlım çok sevindim senin adına biz klomen toiğinde mi konuşmuştuk seninle hatırlıyorumda bir yerden ondan dedim :) Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
ay kuzum benim ya bende de öyle yaptı bir kez kullandım bende kist yaptı iğneye rağmen bir daha kullanmadım geçen ay rahim filmi çektirdim canım birşey çıkmadı şükür.ama olur mu bilmem bugün adet günüm ama bir jaç aydır hep erken geldi düzeni şaştı malesef.bakalım hafta sonuna kadar olmazsam pazartesi test yaparım bende pek umudumda yok ama hayırlısı bakalımEvet canim bu ay klomen kullanmadım çünkü tosuncuk yapıyordu yumurtamıhatta 17 sinde ameliyat olacaktım sürpriz oldu çok regl sancim çok var korkuyorum iş bitse de doktora gitsem diye inşallah sağlıkla kucağıma alırım darısı başınıza canım arkadaşlarım
İnşallah en hayırlı zamanda gelir bebeğin canımay kuzum benim ya bende de öyle yaptı bir kez kullandım bende kist yaptı iğneye rağmen bir daha kullanmadım geçen ay rahim filmi çektirdim canım birşey çıkmadı şükür.ama olur mu bilmem bugün adet günüm ama bir jaç aydır hep erken geldi düzeni şaştı malesef.bakalım hafta sonuna kadar olmazsam pazartesi test yaparım bende pek umudumda yok ama hayırlısı bakalım
Amin insaALLAH canim benim dua rt bizlere de nasip olsun İNSAALLAHAllah razı olsun canim teşekkür ederim güzel duaların icin
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet gittik canimGittiniz mi doktora
Evet gittik canim
Pazartesi günü tekrar kan tahlili istedi o sonuca göre kese görmek için şu gün gel diyeceğim dedi
Sucuk sosis yeme meyve sebzeyi iyice yıkayıp tuket dedi
Coraspirin folik asit ve progestan verip yolladı çok erken diye sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?