Hamile miyim

Hayirli olsunn bende heyecanla okudum sonucu ogrenene kadar tebrik edeyim dedim :) darisi bizlerin basina olsun :)
İnşallah canim hiç beklemiyordum hiç bir Belirtim de yoktu çok şaşkınım
İnşallah isteyen herkese Rabbim bu duyguyu nasip etsin
İnşallah bende sağlıkla kucağıma alırım canım

Vaaaaaaayyyyyy hadi hayırlı uğurlu olsun guzel bi hamilelik serüveni yasa inşallah. En kısa zamanda bi hastahaneye git kontrole

Vaaaaaaayyyyyy hadi hayırlı uğurlu olsun guzel bi hamilelik serüveni yasa inşallah. En kısa zamanda bi hastahaneye git kontrole
Bugün iş çıkışına randevu aldım canim hemen gideceğim
Sıkça söyledim ama kist miyom polip ne ararsan var o yüzden belki düşük tehlikem vardır inşallah sağlıkla kucağıma alırım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Rüya da gibiyim 18 aydır bekliyoruz bu güzel haberi :)

Kan aldirmismiydin canim? hayirli olsun

Kan aldirmismiydin canim? hayirli olsun
77.9 canım bu sabah 8 de verdim 10 gibi çıktı
Reglin 27. Günü canim bugün 29 günde 1 hasta oluyorum inşallah sağlıkla kucağıma alırım
Rabbim tüm isteyen arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah

Kızlar 77.9 çıktı allah razı olsun hepinizden uçuyorum resmen inşallah sağlıkla kucağıma alırım
tatlım çok sevindim senin adına biz klomen toiğinde mi konuşmuştuk seninle hatırlıyorumda bir yerden ondan dedim :) Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

77.9 canım bu sabah 8 de verdim 10 gibi çıktı
Reglin 27. Günü canim bugün 29 günde 1 hasta oluyorum inşallah sağlıkla kucağıma alırım
Rabbim tüm isteyen arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah
iyi hadi gözün aydin canim saglikla kucagin aal insallah

tatlım çok sevindim senin adına biz klomen toiğinde mi konuşmuştuk seninle hatırlıyorumda bir yerden ondan dedim :) Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Evet canim bu ay klomen kullanmadım çünkü tosuncuk yapıyordu yumurtamı hatta 17 sinde ameliyat olacaktım sürpriz oldu çok regl sancim çok var korkuyorum iş bitse de doktora gitsem diye inşallah sağlıkla kucağıma alırım darısı başınıza canım arkadaşlarım

ay kuzum benim ya bende de öyle yaptı bir kez kullandım bende kist yaptı iğneye rağmen bir daha kullanmadım geçen ay rahim filmi çektirdim canım birşey çıkmadı şükür.ama olur mu bilmem bugün adet günüm ama bir jaç aydır hep erken geldi düzeni şaştı malesef.bakalım hafta sonuna kadar olmazsam pazartesi test yaparım bende pek umudumda yok ama hayırlısı bakalım

İnşallah en hayırlı zamanda gelir bebeğin canım
Olur canım hiç belirtiye filan da takılma
Allaha sığın Rabbim seninde yüzünü güldürür inşallah

Ben bu ay ameliyat olacağım diye diğer aylara göre rahattım gerçekten o da etkiliyor o yüzden akışına bırakmaya çalış Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim regl günüm de cumartesi olarak gözüküyor takvimim de yani test yapabilirsin inşallah güzel sonuçlarını alırız

Gittiniz mi doktora
Evet gittik canim

Pazartesi günü tekrar kan tahlili istedi o sonuca göre kese görmek için şu gün gel diyeceğim dedi

Sucuk sosis yeme meyve sebzeyi iyice yıkayıp tuket dedi
Coraspirin folik asit ve progestan verip yolladı çok erken diye sanırım

Aynen et tavuk ürünleri yeme virüs oluyo bazen ondan demiştir. Meyve ve sebzeleri de aynı şekilde. Bana ilk öğrendiğim andan itibaren folik asit yazılmıştı sadece. Diğerlerini hiç duymadım amaa sizin durum biraz daha özel olduğundan sanirim

Kizlarr merhaba benim adetime 5 gun varken kahverengi akinti geldi suan 4. Gun ve leke leke kahverengi kirmizi pembe seklinde gelmekte sizce hamilemiyiim ?

Kizlar merhaba yardiminiza ihtiyacim var ? Martin 27 sinde birlikte olduk korumasiz ve 9 gun sonra cok acik kahberengi 1 2 damla leke geldi ve sonrasinda lekeler koyuladmaya basladi 4 gundur leke seklinde devam ediyo ve adetime 5 gun varken oldu suan lekelenmenin 4. Gunu sizce hamilemiyim ??? Acil cevap verin lutfen

Maşallah güldüm ya testi sökmüşsün bende değişik bi test diyorum Allah tamamına erdirsin maşallah subhanallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…