- 23 Nisan 2017
- 23
- 5
- 16
- Konu Sahibi Qwert12345
-
20 yaşındayıımHamile kalmak o kadar kolay deil.
Kiiii bide camasiriniz varmis,sürtünme yoluda yeni moda oldu.Zarar gormus olabilir kzlik zariniz. Korkuyorsaniz bida yapmayin.
Kac yasindasiniz siz
Aklini basina al canm sonra pisman olacagin seyler yapma.20 yaşındayıım
HaklısınAklini basina al canm sonra pisman olacagin seyler yapma.
Aklini basina devşirHaklısın
Ya ben de öyle düşünüyorum ama şimdi ella da ağır bir ilaçmış normalde hamile miyim diye düşünmem ama o akıntı beni tedirgin etti
Ya hayir sacmalama ne icmesi ya hamile kalmak o kadar kolay deilYa ben de öyle düşünüyorum ama şimdi ella da ağır bir ilaçmış normalde hamile miyim diye düşünmem ama o akıntı beni tedirgin etti
Folic asit al bence bebek gelisimi icin cok onemli:)
Te allam ya:)
Ya ben de öyle düşünüyorum ama şimdi ella da ağır bir ilaçmış normalde hamile miyim diye düşünmem ama o akıntı beni tedirgin etti
Bu konuda bu kadar gereksiz konusulucak ne var anlamıyorum eleştirmek istiyosan da git ötede eleştir sadece bilgisi olan insanlardan fikirlerini istedim bu kadar zırvalamanın manası yokFolic asit al bence bebek gelisimi icin cok onemli:)
Te allam ya:)
Teşekkür ederimÇok da ağır değil. Yılda bir iki kere içebilirsiniz
Haklısınız tesekkür ederim yardımcı oldugunuz icinİçim rahat etsin diyorsan al canım, ama aldığın ilac adetini daha da geciktirebilir, panikleme, çocuk sahibi olmak o kadar değil, dedigin gibi camasir varken olduysa hamilelik gibi bir riskin yok, kafana takma
Eger ic camasirini suzgec gibi dusunuyosan ve spermler suzulup kaliteli hareketli olanlari buyuk bi basariyla camasirdan suzulup icine girdiyse muhtemelen hamilesindir. Simdi mantikli konuşmak gerekirse ic camasirlarinz varmış ve hamile miyim diyosun. Bu sperm yuttum hamile miyim gibi bisey sanirim. Mümkün degil. Gelen akinti ne renk blmiyorm ama kzlik zarin zedelenmis de olabilir. Bebek imkansiz onu dusunme ztn ama zar gitmis olabilir surtunme kuvvetine bagli olarak
20 yaşında bir kız ama nasıl hamile kalındığını bilmiyor şaka olmadı öyle iç çamaşırı üzerinden hamile kalınsaydı heralde biz evli kadınlar her yıl doğururduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?