Hamile miyim?

İnşallah hayırlı evlatlar doğurursun ablacım ama herkes de bilgili doğmuyor yani ne yapalım bilmek icin sormak gerekiyor sayenizde öğrendim ama teşekkürler
Bende bilgili doğmadım canım herşey okulda etrafda öğreniliyor

Sürtünme yoluyla ilişki yaşamaya çalışanlar evlensede kurtulsak

Alma gerek yok. Hmile degilsin

kızlar adetimin gelmesine 11 gün kala kan testi yaptırdım. sonuç negatif(1,20) çıktı. acaba gecikirse hala bir umut varmıdır? benim gibi olanlar varmıydı. biz ilk bu ay denedik eşimle daha o yüzden ne olur tam bilmiyorum. yanlız mide bulantılarım çok fazla var ve göğüs hassasiyetim.

Adetine 11 gun kala ztn yeni yumurtlamis oluyosun ne ara dollendide yerlestide kana gecti? Biraz sabirli ol. 2 3 gun kala kana baktirsan hadi neyse ama cok acelecisin. Ayrica erkenden belirti vermez adet belirtileride ayni ve ymurtlamadan snrada gogus hassasiyeti vs oluyo bi dur bakalm adetin gecsin

mide bulantılarımdan dolayı doktora gitmiştim evli olduğum için gebeliğede bakmışlar. ilişkiden sonra yumurta döllenmeye başlamıyormu? ilişkinin üzerinden 3 hafta geçtmişti . sonuç kesin mi emin olamadım.

Dollenmeye basliyo 7 veya 10gun snra rahme yerlesiyo ve ondan sonra hcg salgiliyo. Adetine 11 gun varsa eger 3 gun once yumurtlamissindir ve kesnlkle kanda dahil goremezsin. Adet oldugun gunden 14 gun geriye giderek yumurtlama gununu buluyosun cnim ve sen kesin olarak 11 gun var diyosun. Nasil 3 hafta geciyor anlamadim. 3 hafta gecmisse eger ztn gebelk yoktur kanda cikmiyosa.

Pardon iliski uzerinden 3 hafta gecti demissin. Iliski tarihin değil yumurtlama gununde yapilan beraberlik ve yumurtlamadan sonraki saydigin gun onemli cnim

Pardon iliski uzerinden 3 hafta gecti demissin. Iliski tarihin değil yumurtlama gununde yapilan beraberlik ve yumurtlamadan sonraki saydigin gun onemli cnim
adetim 32 güne bir düzenli geliyor ve 3 gün sürüyor. ben ilk ilişki tarihinden sonra 3 hafta geçmiş oluyor. telefondaki takvimimde yumurtalama zamanlarımı görebiliyorum. illla o günlerde mi hamile kalınabiliyor. ondan öncekilerde olmuyormu? eğer tam adet ortasında kaldıysa dediğiniz gibi belli olmaz daha. benim aklıma adettim bittikten sonraki günlerde mi oldu acaba diye gelmişti? sanırım olmamış. aanladığım kadarıyla şuan ne hamileyim diyebilirim nede hamile değilim diyebilirim sanırım 1 bunun cevabını 1 mayısta öğrenicem

ilk defa denemeye başladığımız için bu konuda pek bir bilgim yoktu. etrafımdaki çoğu insan hiç olmadık tarihlerde hamile kalınca insan tereddüt etmiyor değil. bu kadar erken bulantım olması sizce normal mi yoksa başka bir sebepten mi ki? sorularıma cevap verdiğiniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum

Cnim herkesn ymurtlama gunu ve hamilelik belirtisi degisio. Sen tlfndaki takvime degil akintina kasik agrina gore yumurtlamani tahmin et. Uzayan akinti gordugun zman yumurtlaman oluyo demektir. Benm mide bulantim 10. Haftamda basladi mesela ama bazilarinin cok erken baslayabiliyo. Sen en iyisi adeti bekle. Ben ovulasyn testi kullandigim icin emindim yumurtlama tarihimden ve o takvim bendede vardi 1 hafta sonrasini yumurtlicam diye gosteriyodu o yzden ciddiye alma o programlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…