Hamile miyim?

EvliMutlu13

❤Huzur şart ❤
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
109
83
13
Arkadaşlar birkaç yere yazdım ama daha çok görüş alabilmek adına başlık açayım dedim.Adetime 1 hafta var.Bu ayı çok iyi değerlendirdik.Kasık ağrım çok olunca dayanamayıp evdeki gebelik testini yapayım dedim.Markasu certain.İki dk içinde ikinci çizgi silik çıktı.Tabi kocamla beni bir heyecan aldı.Koşturduk eczabeye iki farklı marka daha aldık.Aynı gün içinde ikinciyi de yaptım bunun markası fortuneydi.Bunda çizhi çıkmadı.Sonra markası oncomed olan üçüncüyü yaptım o da ilki gibi 2 dkda silik ikinci çizgiyi verdi.Adetime daha baya var?hamileyim diye sevinsem neden ikinci test negatif çıktı.şimdilik kan tahliline de cesaret edemiyorum.Pztsiye kadar bekleyeyim diyorum.Sizce hamile miyim???

Eklentiler

• IMG-20170630-WA0013.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 223
Adetine kac gun var canım muhtemelen hamilesin

Canım adetim taş çatlasa 1-2 oynar o da çok nadir olur.O yüzden net tarih verebiliyorum tam bir hafta var adetime.Ben bu ovülasyon testi denedim.Onunla takip edip çalıştık

Bir hafta kala bu kadar net cizgi ciktiysa p.tesi kanda kesin belli olur canım hatta suan bile 20li degerlerde filan cikar bence. hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina al insallah. İkinci test diger testler kadar hassas degildir o yuzden negatif cikmistir bir de sabah ilk idrarla yapmadigin icin öyle cikmis olabilir.

Bence hamilesiniz. Kan testini yaptırın yarın bence. Ama sağlıklı gebelik olup olmadığını regliniz geçince anlarsınız. Hayırlısı olsun sağlıkla devam eder inşallah.

İnşallah öyledir canım hayırlısıyla.Çok teşekkür ederim

Bence hamilesiniz. Kan testini yaptırın yarın bence. Ama sağlıklı gebelik olup olmadığını regliniz geçince anlarsınız. Hayırlısı olsun sağlıkla devam eder inşallah.
İnşallah hayırlısıyla.Çok teşekkür ederim.Sizler de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Canim hayirli olsun:) bu yaptigin testler erken gebelik testleri miydi hani 20 tl filan olan yoksa normal testler miydi?

Canim hayirli olsun:) bu yaptigin testler erken gebelik testleri miydi hani 20 tl filan olan yoksa normal testler miydi?
Canım ilk normal 5 liralık testlerde gördük. Sonra erken gebelik aldık gidip bir sürü para verip.inan 5 liralık olanın ikinci çizgisi daha koyuydu.Yani erken gebelik testlerinden daha iyi ucuz olanlar.Tabi marka da önemli biz 3 farklı marka denedik.İkisinde gebelik çıktı diğeri algılamadı negatif çıktı

Anladim canim cok sagol hayirli olsun bebisin :)

Kızlar banada yardımcı olur musunuz bi arkadaşa daha sordum ama emin olmak istiyorum

Eklentiler

• P_20170717_104725.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 86
hormon idrarda varsa kesinlikle silikte olsa çizgi çıkıypr
yoksa bembeyaz kalıyor

Bence yarın acil kan ver canım netleşsin ama hamilesin kuvvetle muhtemel.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun :)Ben de aynı durumu yaşadım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…