- 3 Ocak 2019
- 6
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi Bludiamond
-
Değeriniz pozitif hayırlı olsun, fakat bat a daha var gibi bence bat günü 1 gün geçince soyleyin devamı garanti olsun :)Merhabalar adetime 4 gün var. Dün idrar testi yaptım hepsinde 2. Çizgi biraz silik çıktı bügün kan tahlilinde 56 çıktı acaba hamilelik var mıdır ilk hamilelik olucak eşime söylesemmi bilemedim
İnşallah hamileyimdirDeğeriniz pozitif hayırlı olsun, fakat bat a daha var gibi bence bat günü 1 gün geçince soyleyin devamı garanti olsun :)
Şu an hamilelik var ama ben doktorlar gibi çok garantici olduğum için bat öncesi hiç test yapmadım kimyasal falan olursa bilmeyeyim diyeİnşallah hamileyimdir
Amin inşallah her isteyene versinŞu an hamilelik var ama ben doktorlar gibi çok garantici olduğum için bat öncesi hiç test yapmadım kimyasal falan olursa bilmeyeyim diyeo yuzden ilk tahlilimde 2000 e yakındı değer 2 gün sonraki randevuda direkt kese gorduk. 48 saat ara ile kan verip baktirin, Allah hayırlı sağlıklı evlat versin
Amin inşallahSağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Amin inşallah o haberi verirsinizGününüzü bekleyip tahlil verin Derim. Geçen ay ben geciktigimi soyledigimde bile hamile olduğumu düşünmüştü eşim :) hatta gittiğim bi yerde yakın bi aile dostumuz bana hayırlı olsun deyince jeton düştü ablasından yakin görür değer verir o kişiye de paylasmis onunla. Sonrası eşim için hayal kırıklığı oldu tabi. Çok seviyor bebekleri ve çok istiyor. Eşinize garanti bi süpriz yapın ben insAllah bu ay o süprizi yapmak için bekliyorum
Bat geçeli çok olmuş basit bir test alıp sabah ilk idrarla bakın, bilemeyiz ki...Yaa hep sizin yazdiklarinizi okuyodum bir de ben yazayim dedim benim adet'im gecti 30 aralik olmam lazimdi ama hala olmadim acaba hamilemiyim ben hic adet olcakmisim gibi olmuyoo yani agrim felan olmuyoo neden acaba litfen cevaplayin
Banami dedin acaba bana dediysen ayy inanmiyorum yaaHamilesiniz hayırlı olsun
Ama daha cok kücük oldugu icin regliniz geciksin doktora birlikte gidin :)
:)Banami dedin acaba bana dediysen ayy inanmiyorum yaa
30 aralik olmam lazimdi ama daha olmadimHamilesiniz hayırlı olsun
Ama daha cok kücük oldugu icin regliniz geciksin doktora birlikte gidin :)
5 gün gecmiş idrar testidemi yapmadınız30 aralik olmam lazimdi ama daha olmadim
Hayir test yaptirmadim:)
Konu sahibine demiştim ama inşallah sizde hamilesinizdir
Kan testi yaptırdınızmı
Pazartesei gununu bekliyorum test almak icin5 gün gecmiş idrar testidemi yapmadınız
Böyle beklemeyimi düşünüyosunuzHayir test yaptirmadim
Kararsizim ben bilmiyorum negatif cikinca insan sey oluyo o yuzden bekliyorumBöyle beklemeyimi düşünüyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?