- 22 Eylül 2018
- 367
- 335
- 18
- 36
- Konu Sahibi Bludiamond
-
Merhabalar adetime 4 gün var. Dün idrar testi yaptım hepsinde 2. Çizgi biraz silik çıktı bügün kan tahlilinde 56 çıktı acaba hamilelik var mıdır ilk hamilelik olucak eşime söylesemmi bilemedim
Pozitif cıkıncada şey olabiliyorKararsizim ben bilmiyorum negatif cikinca insan sey oluyo o yuzden bekliyorum
Yaa hep sizin yazdiklarinizi okuyodum bir de ben yazayim dedim benim adet'im gecti 30 aralik olmam lazimdi ama hala olmadim acaba hamilemiyim ben hic adet olcakmisim gibi olmuyoo yani agrim felan olmuyoo neden acaba litfen cevaplayin
Ilac olarak guatir ilacim var hergun icmem lazim amaYani boyle kimse evet hamilesinizdir diyemez ki. Belki stres yaptiniz belki hava belki de hamilesiniz. Test yapin derim gununuz gecmis zaten. Bu surecte de ilac kullanmamaya calisin.
Yani bunun icin hamilemisin hemencecik ogrenmeye bak derim. Doktorlarin ilk sordugu ilac ictin mi oluyor cunku. Antibiyotik vs.Ilac olarak guatir ilacim var hergun icmem lazim ama
Valla ogrenil ogrenmez ilk buraya yazacayimYani bunun icin hamilemisin hemencecik ogrenmeye bak derim. Doktorlarin ilk sordugu ilac ictin mi oluyor cunku. Antibiyotik vs.
Hamileyseniz de kullanmanız lazım zaten onu sorun yok onda.Ilac olarak guatir ilacim var hergun icmem lazim ama
Merhabalar kaçıncı haftada kese görünüyor acaba _?Şu an hamilelik var ama ben doktorlar gibi çok garantici olduğum için bat öncesi hiç test yapmadım kimyasal falan olursa bilmeyeyim diyeo yuzden ilk tahlilimde 2000 e yakındı değer 2 gün sonraki randevuda direkt kese gorduk. 48 saat ara ile kan verip baktirin, Allah hayırlı sağlıklı evlat versin
Benim 5. Hafta bitiminde göründü canım ama zaten ancak test kan tahlili arasinda da 3 gün gecmisti. tek kese görmüştük tam 9 gün sonra 2 tane olmuşlardı :)Merhabalar kaçıncı haftada kese görünüyor acaba _?
ayy bir de ikizz hayırlısı olsun darısı başıma bende 2 hafta snra doktora gitmeyi düşünüyorum hem keseyi hem kalbini duyarım diyeBenim 5. Hafta bitiminde göründü canım ama zaten ancak test kan tahlili arasinda da 3 gün gecmisti. tek kese görmüştük tam 9 gün sonra 2 tane olmuşlardı :)
İnşallah saglikla görürsünüz, 7+0 da kalp atışlarını duydukayy bir de ikizz hayırlısı olsun darısı başıma bende 2 hafta snra doktora gitmeyi düşünüyorum hem keseyi hem kalbini duyarım diye
İnşallah saglikla görürsünüz, 7+0 da kalp atışlarını duyduk
Folik asit haricinde birşey kullanmiyorum canım su anayyy ne güzell ya , canım sen takviye olarak bişey kullanıyor musun peki ?
Çok soru sordum kusura bakmayın ya , folic asit olarak hangi marka kullanıyorsunuz acaba ?Folik asit haricinde birşey kullanmiyorum canım su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?