Hamile miyim

Merhabalar adetime 4 gün var. Dün idrar testi yaptım hepsinde 2. Çizgi biraz silik çıktı bügün kan tahlilinde 56 çıktı acaba hamilelik var mıdır ilk hamilelik olucak eşime söylesemmi bilemedim

Değer pozitif hayırlı olsun inşallah

Kararsizim ben bilmiyorum negatif cikinca insan sey oluyo o yuzden bekliyorum
Pozitif cıkıncada şey olabiliyor
İki ay önce pozitif cıktı kan testi idrar testi
Bir haftasonra kimyasal gebelik oldugunu ögrendim düşürdüm
Simdide yeniden gebeyim pozitif degerler süper ama kese asagıda oldugu icin doktor düşük tehlikesinden bahsetti
Yani kısacası istedigin kadar bekle saglıksız bir gebelikse her türlü negatif sonuc alabilirsin

Yaa hep sizin yazdiklarinizi okuyodum bir de ben yazayim dedim benim adet'im gecti 30 aralik olmam lazimdi ama hala olmadim acaba hamilemiyim ben hic adet olcakmisim gibi olmuyoo yani agrim felan olmuyoo neden acaba litfen cevaplayin

Yani boyle kimse evet hamilesinizdir diyemez ki. Belki stres yaptiniz belki hava belki de hamilesiniz. Test yapin derim gununuz gecmis zaten. Bu surecte de ilac kullanmamaya calisin.

Ayın 2 sinde 56 çıktı 5inde 106 çıktı 10 unda ise 1132 çıktı bu normal mi neden böyle yavaş artış oluyor

Tebrikler ama gec döllenme olduysa eğer belki değer o yüzden yavaş yükseliyordur.
Haftaya birdaha yaptırın..1500 2000 gecince keseyide görürsünüz umarım..
Herşey gönlünce olsun

Merhabalar kaçıncı haftada kese görünüyor acaba _?

Benim 5. Hafta bitiminde göründü canım ama zaten ancak test kan tahlili arasinda da 3 gün gecmisti. tek kese görmüştük tam 9 gün sonra 2 tane olmuşlardı :)
ayy bir de ikizz hayırlısı olsun darısı başıma bende 2 hafta snra doktora gitmeyi düşünüyorum hem keseyi hem kalbini duyarım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…