Hamile miyim?

birbilsem34

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
267
107
23
Merhaba arkadaşlar, bu günlerde yemek yedikten sonra hemen karnm acikmaya başladı ve sabah kahvaltidan önce biraz mide bulantım oluyor. Bu aralar hemen yoruluyorum bir iş yaosam. Reglime 10 gün kaldı ve bebek düşünüyoruz. Sizce hamile miyim?

Daha çok var ama. Benim regl dönemimde oluyor hep bu belirtiler. Bence biraz daha bekleyin derim

Bencede biraz erken sanirim bata 2 gun kala test yapin erken belirtiler kasik gogus agrisi kremsi akinti olabilir

Merhabalar bu belirtiler hemen böyle kendini belli etmiyor bildiğim kadarıyla reglinize daha var yeni yumurtlama olmuş olmalı daha... inşallah hamilesinizdir

Kızlar benim de bata 9 gün var göğüs uçlarım çok hassas ve akıntım var acaba yumurtlama mı geç olmuş olabilir

Merhabalar yardıma ihtiyaç geçen ay sansa denemiştik 0.5 çıkmıştı sonuç bu ay yumurtalamaya özen gösterdik adette 5 gün gecikme oldu test yaptırdım 1.20 çıktı ve göğüslerde hasasiyet adet sancısı gibi sancılarım oldu çok 1 gün sonra adet oldum gibi ama herzamnkimden farklı rengi agrısı acaba

Sağ kasgmda var ağrı bir de sanki akntm olms
Olabilir tabiki akinti yumurtlama donemi coktur ve adete yakin gebelik varsa akinti kremsi beyaz olur bunlara dikkat edebilirsiniz kasik agrisida gebelik belirtileri icerisindedir ilk gebeligim kasik gogus agrisiydi akintiyi hatrlamiyrm

Olabilir tabiki akinti yumurtlama donemi coktur ve adete yakin gebelik varsa akinti kremsi beyaz olur bunlara dikkat edebilirsiniz kasik agrisida gebelik belirtileri icerisindedir ilk gebeligim kasik gogus agrisiydi akintiyi hatrlamiyrm
Evet adete yakınım insaAllah vardır bebiş lütfen dua edin benim için ☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…