- 20 Nisan 2020
- 267
- 107
- 23
- Konu Sahibi birbilsem34
-
Daha çok var ama. Benim regl dönemimde oluyor hep bu belirtiler. Bence biraz daha bekleyin derim
Siz hamile misinizBencede biraz erken sanirim bata 2 gun kala test yapin erken belirtiler kasik gogus agrisi kremsi akinti olabilir
Evet hamileyim benSiz hamile misiniz
Merhabalar bu belirtiler hemen böyle kendini belli etmiyor bildiğim kadarıyla reglinize daha var yeni yumurtlama olmuş olmalı daha... inşallah hamilesinizdirMerhaba arkadaşlar, bu günlerde yemek yedikten sonra hemen karnm acikmaya başladı ve sabah kahvaltidan önce biraz mide bulantım oluyor. Bu aralar hemen yoruluyorum bir iş yaosam. Reglime 10 gün kaldı ve bebek düşünüyoruz. Sizce hamile miyim?
Merhabalar bu belirtiler hemen böyle kendini belli etmiyor bildiğim kadarıyla reglinize daha var yeni yumurtlama olmuş olmalı daha... inşallah hamilesinizdir
Allah bağışlasın yavrunuzuEvet hamileyim ben
AminAllah bağışlasın yavrunuzu yani yumurtlama belirtileri mi acaba bu acikmalarim çabuk yorulmalarim
Cok tesekkur ederim darisi isteyen herkesin basina insallahAllah bağışlasın yavrunuzu
Anladi mmimdiadaAmin☺ Bence öyle mevsimsel bile olabilir çünkü adete daha çok var.
AnladımAmin☺ Bence öyle mevsimsel bile olabilir çünkü adete daha çok var.
Sağ kasgmda var ağrı bir de sanki akntm olmsBencede biraz erken sanirim bata 2 gun kala test yapin erken belirtiler kasik gogus agrisi kremsi akinti olabilir
Olabilir tabiki akinti yumurtlama donemi coktur ve adete yakin gebelik varsa akinti kremsi beyaz olur bunlara dikkat edebilirsiniz kasik agrisida gebelik belirtileri icerisindedir ilk gebeligim kasik gogus agrisiydi akintiyi hatrlamiyrmSağ kasgmda var ağrı bir de sanki akntm olms
Benim belim ve kuyruk sokumunda fena bi ağrı vardı. Adete bi gün kala test yapmıştım silik çizgiyi görmüştümAnladi mmimdiada
A
Anladım(( siz peki hamile olduğunuzu adet gününüze böyle on günü veya bir hafta kala neler yaşadınız belirti olarak
Evet adete yakınım insaAllah vardır bebiş lütfen dua edin benim için ☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀Olabilir tabiki akinti yumurtlama donemi coktur ve adete yakin gebelik varsa akinti kremsi beyaz olur bunlara dikkat edebilirsiniz kasik agrisida gebelik belirtileri icerisindedir ilk gebeligim kasik gogus agrisiydi akintiyi hatrlamiyrm
Insallah nasip olucak adet gormezsin duam seninle canimEvet adete yakınım insaAllah vardır bebiş lütfen dua edin benim için ☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀
Insallah nasip olucak adet gormezsin duam seninle canimkac gun var adete
[/QQQ
9 gün kaldı diyor program amin insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?