Hamile miyim?

Namaz hamileyken ayakta kılmak zor oluyor muu çok sevindim masaaallah kabul olan duayı yaşamak Rabbim bağışlasın yavrunuzu
Çok tesekkur ederim Rabbim insallah size de nasip etsn gönulden bu duam
Namaz şuanda beni zorlamiyo ama ilerleynce zorlanrsam oturarak kilmayi dusunuyrm insallh

8 gün varken erken gebelik testinin dahi sonuç vereceğini düşünmüyorum. Çoğu hamilede bulantı 6. haftadan sonra başlıyor (benimki 9. haftada oldu). Baş ağrısı da kan hacminin artması kan damarlarının genişlemesinden oluyormuş genelde ve en çok birinci trimesterın sonunda görülüyor. Bence sabırlı olun, boşuna negatif testlerde kendinizi üzmeyin.

Yorumuzun için teşekkür ederim evet haklısınız:) bugün ovulasyon testi de yaptım yumurtlamis olarak gösteriyor fakat yaşım 25 acaba regle sekiz gün kala yumurtlamam normal mi

Bence adet gecikmenizi bekleyin derim. Hamilelik düşünmüyorken acaba ay oldu mu kaçtı mı derken tüm belirtileri yaşıyordum bende bir keresinde 10 gün öncesinde test yapmıştım ki şuan ki aklım olsa yapmazdım ama o zaman bilmiyordum bu işler nasıl oluyor. Hamile kaldığım ay çok uyumak dışında belirtim olmadı ama onuda yorgunluğa yormuştum. Adet belirtim olurdu o bile olmadı. Dedim gecikecek galiba ondan böyle oldu. Hamilelik belirtimde olmadı öğrendikten 1 hafta sonra göğüs agrım başladı 2 hafta sonra bulantım başladı baş agrılarıda dedikleri gibi ilk 3 aydan sonra yaşanıyor. Öyle baş dönmesidir filan sadece geçen gün çok uzun süre aç kaldığında yaşadım onun dışında onuda yaşamadım. Kendinizde belirti aramayın. Adetiniz geçerse test yapın kan verin en sağlıklısı bu şekilde oteki türlü insan ruhende yoruluyor beklemekten

Evet siz de haklısınız bakalım bekleyeceğim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)))

Haklısınız Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:)

Haklısınız Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:)
Amin inşAllah darısı en kısa zamanda size olsun. Sizi çok iyi anlıyorum bende burda konu açmıştım acaba hamile olabilir miyim diye daha 10 gün vardı adetime ama çocuk düşünmüyorduk ve olmaması gereken bir dönemdi neyseki olmamısta korunuyorduk çünkü ama insan korkuyor yinede. Siz istiyorsunuz sonuçta olabilir ama 1 hafta bekleyin derim ben

Amin inşaallah çok sağ olun bakalım gebelikte Sri cin evet beklemek lazım biraz daha :)

Merhabalar hayırlı ramazanlar bu seferde göğsümde areola denilen kahverengi yer orada damarlarım kalın kalın ve kılcal damarlar oluştu regle birkaç gün var ne dersinizz

Merhabalar hayırlı ramazanlar bu seferde göğsümde areola denilen kahverengi yer orada damarlarım kalın kalın ve kılcal damarlar oluştu regle birkaç gün var ne dersinizz
Bu gebeliğin ilerleyen aşamalarında olan bir şey değil mi? Benim 2 buçuk-3 aylıkken filan oldu. Bence çok belirti aramayın. İnsallah güzel haberler alırsınız.

Bu gebeliğin ilerleyen aşamalarında olan bir şey değil mi? Benim 2 buçuk-3 aylıkken filan oldu. Bence çok belirti aramayın. İnsallah güzel haberler alırsınız.

İnsaAllah çok sağ olun yani mavi damarlar bildiginiz damarlar şiş ve kalın bir de kilcallar eklenince yarın kan vermek istiyorum ama sağlık ocağına gitmeye malûm koronadan cekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…