Hamile miyim?

Şimdi de sık idrara çıkma başladı regle az kaldı çok heyecanlı

Sık idrara çıkma rahmin büyüyüp idrar torbasını sıkıştırmasından oluyor. Daha 4 hafta olmadan böyle bir şey olmuş olabilir mi bilmiyorum ama ben hala sık idrara çıkmıyorum, inanır mısınız? Bu kaçıncı denemeniz bilmiyorum ama böyle belirti arayarak uzun vadede kendinize eziyet edersiniz. Sakince regl gününüzü bekleyin ve erken test yapmayın. İnşallah kısa zamanda güzel haberleri alırsınız.

Allah razı olsun:) haklısınız

Merhaba dünkü gebelik testim hassas gebelik testi ile silik cizgiiii bugün ise normal gebelik testi yaptım silikti yine ama dunkunden daha silikti bir gun ara ile yani hcg değeri dusmuyordur insaAllah endiselenmeli miyimm... İki farklı marka test

Merhaba arkadaşım.sonucunuz nedir merak ettim.bende benzer durumdayım.da

Bende öyle arkadaşım.yeni bitti inşallah tekrar olmayız da kalırız
Merhaba ben de prolaktin yüksekmiş vücut kendini hamile saniyormus bu yüzden yeni hamilelik olmuyormuş. Prolaktin süt bezi ve meme bezi ile ilgili hormonmus. Şuan testere dişli aslan pençesi çayı kullanıyorum günde iki kez kahvaltıdan iki saat sonra ve akşam yemeğinden iki saat sonra içiliyor Muş fakat kaç gün kullanmalıyım onu bulamadım ve acaba bu çayı içerken hamile kalmak mümkün mü kalınırsa bebekte sorun olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…