- 18 Haziran 2020
- 80
- 76
- 3
- 36
- Konu Sahibi yelisskulay
-
1-2 haftalik hamileyken mide bulantisi olmaz. 1-2 haftalik hamileligi de test edecek hicbir sey yok bildigim kadariyla. En erken kanda cikar, o da dollenmeden en erken 10 gun sonra diye biliyorum. Sizi uzmek istemem ama bence hamile degilsiniz.Merhaba Kızlar ,
Adetime 13 gün var her şey için cok erken fakat mide bulantısı yasadım zaman zaman.
Ufak tefek belirtiler yaşadım .
Merak ettim ve kant testi yaptırdım hamile isem dikkat edeyim diye ..
Beta hgc hormonum 1.2 cıktı..
Doktor negatif dedi.
Ama ben cok umutlanmıştım çok üzüldümİnternette baktıgımda 1 -2 haftalık hamile iseniz düsük çıkabilir belirtiler devam ediyorsa mutlaka 3 hafta sonra doktora gdin yazıyor ama yaşayan var mı böyle bir şeyi ?
Canım düzenli adet olan kadınlar adet tarihine 15 gün kala yumurtlar ve sadece yumurtladığın gün hamile kalabilirsin. Yani adetine 15 gün kala senin hamile kalabileceğin tarih oluyor. Bu tarihten de 10-15 gün sonra kan tahlilinde hamile olduğunu öğrenebilirsin. Yani sen şu an hamile değilsindir de tam terine yumurtlama zamanın denemelere devam et :
Cok erken cok hemde benimde 3 gun kaldi testim silik cikti kan verdim bekliyorumMerhaba Kızlar ,
Adetime 13 gün var her şey için cok erken fakat mide bulantısı yasadım zaman zaman.
Doktor negatif dedi.
Ama ben cok umutlanmıştım çok üzüldümİnternette baktıgımda 1 -2 haftalık hamile iseniz düsük çıkabilir belirtiler devam ediyorsa mutlaka 3 hafta sonra doktora gdin yazıyor ama yaşayan var mı böyle bir şeyi ?
Bende adet bitimi gebe kalmistim 21 gunde döngümdoktor negatıf demıs
doktorun negatıf dedıgıne acaba yanlıs mı pozıtıf mı dıye bunu bız buradan bılemeyız kı
hakkınızda hayırlısı olsun
bu arada ılla ıkı adet arası yok adetden bılmem kacıncı gun yumurtlama muhabbetlerı herkes ıcın de gecerlı degıl
ben adet bıtımınden 1 gun sonra hamıle kaldım mesela
bebek dusunenlere en garantı yok 2 gunde bır denemek derler
stresden mıdenız bulanıyordur belkı
Canım düzenli adet olan kadınlar adet tarihine 15 gün kala yumurtlar ve sadece yumurtladığın gün hamile kalabilirsin. Yani adetine 15 gün kala senin hamile kalabileceğin tarih oluyor. Bu tarihten de 10-15 gün sonra kan tahlilinde hamile olduğunu öğrenebilirsin. Yani sen şu an hamile değilsindir de tam terine yumurtlama zamanın denemelere devam et :)
Merhaba Kızlar ,
Doktor negatif dedi.
bunu o kadar cok kısıden de duydum kıBende adet bitimi gebe kalmistim 21 gunde döngüm
ıkı kısının ısteyıp hazır hıssetmesıyle olacak bırsey ama buGeçen ay denemiştik ondan sonra hamile kalmış olabilir miyim diye düşünmüştüm amaEşim de istemiyor ben istiyorum bence en zor olanı da bu
Bunun icin bir konu acabilirsiniz bence.Asil problem bu gibi gorunuyor.Geçen ay denemiştik ondan sonra hamile kalmış olabilir miyim diye düşünmüştüm amaEşim de istemiyor ben istiyorum bence en zor olanı da bu
çocuk istemeyen adama neden zora çocuk yapmaya çalışıyorsunuz?Geçen ay denemiştik ondan sonra hamile kalmış olabilir miyim diye düşünmüştüm amaEşim de istemiyor ben istiyorum bence en zor olanı da bu
hayırlısı olsun gönlünüzü ferah tutun.Merhaba Kızlar ,
Doktor negatif dedi.
tabii ki hamilesiniz yani doktor kim ki onun test sonucu varken internetten kendimize hamilelik teşhisi koyar sağlıkla da kucağımıza alırız. kan testinde 3-4 hafta sonra gözüküp gözükmeme durumunu da doktora sormak varken bize sormanız da mantıklı.
hayırlı olsun.
tabii ki hamilesiniz yani doktor kim ki onun test sonucu varken internetten kendimize hamilelik teşhisi koyar sağlıkla da kucağımıza alırız. kan testinde 3-4 hafta sonra gözüküp gözükmeme durumunu da doktora sormak varken bize sormanız da mantıklı.
hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?