HAMİLE MİYİM

yelisskulay

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2020
80
76
3
36
Merhaba Kızlar ,

Adetime 13 gün var her şey için cok erken fakat mide bulantısı yasadım zaman zaman.
Ufak tefek belirtiler yaşadım .
Merak ettim ve kant testi yaptırdım hamile isem dikkat edeyim diye ..
Beta hgc hormonum 1.2 cıktı..

Doktor negatif dedi.
Ama ben cok umutlanmıştım çok üzüldüm İnternette baktıgımda 1 -2 haftalık hamile iseniz düsük çıkabilir belirtiler devam ediyorsa mutlaka 3 hafta sonra doktora gdin yazıyor ama yaşayan var mı böyle bir şeyi ?

Canım düzenli adet olan kadınlar adet tarihine 15 gün kala yumurtlar ve sadece yumurtladığın gün hamile kalabilirsin. Yani adetine 15 gün kala senin hamile kalabileceğin tarih oluyor. Bu tarihten de 10-15 gün sonra kan tahlilinde hamile olduğunu öğrenebilirsin. Yani sen şu an hamile değilsindir de tam terine yumurtlama zamanın denemelere devam et :)

1-2 haftalik hamileyken mide bulantisi olmaz. 1-2 haftalik hamileligi de test edecek hicbir sey yok bildigim kadariyla. En erken kanda cikar, o da dollenmeden en erken 10 gun sonra diye biliyorum. Sizi uzmek istemem ama bence hamile degilsiniz.

Cok erken cok hemde benimde 3 gun kaldi testim silik cikti kan verdim bekliyorum

doktor negatıf demıs
doktorun negatıf dedıgıne acaba yanlıs mı pozıtıf mı dıye bunu bız buradan bılemeyız kı

hakkınızda hayırlısı olsun
bu arada ılla ıkı adet arası yok adetden bılmem kacıncı gun yumurtlama muhabbetlerı herkes ıcın de gecerlı degıl
ben adet bıtımınden 1 gun sonra hamıle kaldım mesela

bebek dusunenlere en garantı yol 2 gunde bır denemek derler

stresden mıdenız bulanıyordur belkı

Bende adet bitimi gebe kalmistim 21 gunde döngüm

Geçen ay denemiştik ondan sonra hamile kalmış olabilir miyim diye düşünmüştüm ama Eşim de istemiyor ben istiyorum bence en zor olanı da bu

Hamile iseniz yeni dölleniyor/döllenmiş olmalı. Kanda çıkması mümkün değil. Bu aşamada yaptığınız şeyler de pek etkilemez zaten özellikle dikkat edilmesine gerek yok

Bende adet bitimi gebe kalmistim 21 gunde döngüm
bunu o kadar cok kısıden de duydum kı
bebek dusunenler ozellıkle adet bıtımınden 1 hafta sonraya yogunlasıyor belkı de tutacagı gun bu yuzden kacıyordur
bırde sunu farkettım gorev gıbı bebek olsun dıye degıl de eş olarak ya bız hayatın tadını cıkaralım o esnada korunmayalım bakalım tutarsa tutar rahatlıgında olanların da hemencecık oluyor belkıde akısına bırakmak en dogrusu olur dusunen arkadaslar ıcın

Geçen ay denemiştik ondan sonra hamile kalmış olabilir miyim diye düşünmüştüm ama Eşim de istemiyor ben istiyorum bence en zor olanı da bu
ıkı kısının ısteyıp hazır hıssetmesıyle olacak bırsey ama bu
sahsen soyle soyleyeyım ben cocuk dusunmuyorum eşım korunuyor
bana korunuyorum derken ıcten ıce cocuk ıstedıgı ıcın korunmadan bırlıktelık saglanırda bundan hamıle kalırsam esıme bırdaha nasıl guvenebılırım bılmıyorum

yaklasımınız yanlıs yanı

once cocuk ustune konusun neden ıstemedıgını anlayın hazır degılse zorla degıl ya bıraz zaman tanıyın derım sonucta o da bebege babalık yapacak

tabii ki hamilesiniz yani doktor kim ki onun test sonucu varken internetten kendimize hamilelik teşhisi koyar sağlıkla da kucağımıza alırız. kan testinde 3-4 hafta sonra gözüküp gözükmeme durumunu da doktora sormak varken bize sormanız da mantıklı.

hayırlı olsun.

çocuk istemeyen adama neden zora çocuk yapmaya çalışıyorsunuz?
yaşınız mı ileri? eşiniz ya hiç ilgilenmezse? ben istemedim sen istedin diyerek
bu arada hiç mi araştırmadınız.. bulantılar 7. haftadan sonra başlar

Adete 15 gün varken daha yumurtlama zamanı neredeyse
Döllenme olup da hormon yükselmesi ve belirtileriniz olması neredeyse imkansız
Ayrıca doktor zaten negatif demiş

Bi önceki aydan olması için de geçen ay adet görmemeniz lazım
Zaten geçen aydan olsaydı kan değeriniz 1'den yüksek çıkmalıydı

Eşlerin ikisi de çocuk istemiyorsa çocuk sahibi olmaya çalışmak sizi geçtim çocuk için çok kötü bir durum
Sağlıksız bir ortama doğacak
Tüm hayatı etkilenecek

hayırlısı olsun gönlünüzü ferah tutun.

Tebrik ederim yine bi gün daha alaycı tavrınızla costurdunuz burayı ..
Çok zekisiniz siz aman aman..
Doktorun söylediklerini umursamıyorum diyen yok . İyi oku ya da okuma uza burdan konu konu gez alaycı mesajlar yaz kendi hayatına bi etkin olmadıgı icin mesajda öyle zeki san kendini.
Bu hasssas bir konu daha öyle sizin gibi kalbi katı insanların yorumuna ihtiyacım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…