HAMİLE MİYİM

bu yorumunuzu gorunce dayanamadım kusura bakmayın
bende sıze ılk mesajımı yazarken durun bır sihirli küreme bakıp geleyım dıyecektım
sonra vazgectım sıldım bellı kı hıc bırsey bılmıyor dıye dusundum o yuzden tane tane konuya yorum yaptım
evlenmıssınız üremek ne hamılelık ne bılıyor olmanız lazım kac yasında ınsanlarız
konunuz aslında şaka gıbı
doktor negatıf dıyor ve sız bilimin soyledıgınden suphe edıyorsunuz daha da fenası var konuda
gecen ay ılıskı yasamıstık aslında dıyorsunuz yanı gecen ay kı yasadıgınız ılıskıye dayanarak hamılelık sorgunuz var sanırım

tum hamılelerın mıdesı bulanmaz
ılk aydan cogu kısının bulanmaz
her mıde bulantısı hamılelık demek degıldır
en önemlısı gebelık negatıf kısının mıdesı hamılelık yuzunden hıc bulanmaz

belkı mıdenızı usuttunuz belkı yedıgınız dokundu belkı stres :) mıde bulantınız ondandır
kanınıza bakmıs doktor negatıf derken bunu bıle bıle yazınızdan bakıp hormonlarınızı beta degerınızı okuyamayız bızden bunu ıstedıgınız ıcın arkadas ironı yaptı sıze kızmayın yanı

Ben doktora muayene olmadım .
Koronadan dolayı cok cabuk bir randevu alamadım hanfendi o yüzden hastanede bir labaratuvarda test yaptırdım değerimi de bir doktroa sordum negatif dedi bu yani

Zaten geçen aydan olsa beta yüksek çıkmalı
Geçen aydan değilse daha ya yumurtladı ya yumurtlamadı bile 13 gün neredeyse döngünün ortası
Her türlü olmuyor

Koronadan dolayı cok cabuk bir randevu alamadım hanfendi o yüzden hastanede bir labaratuvarda test yaptırdım değerimi de bir doktroa sordum negatif dedi bu yani
tamam ıste kan testı yapılmıs doktor testı yorumlamıs negatıf demıs
pozıtıf olsa pozıtıf testın kadın dogumdan randevu al derdı
doktor negatıf dedı ama bulantım var hamılemıyım sızce dıyorsunuz sız
bu soruya dur bır bakıp geleyım dıyen de olabılır hayır degılsın dıyen de olabılır
ıkız bebek beklıyorsun hayırlı olsun dıyen de olabılır
sorunuz oyle bır soru kı :) her cevap gelebılır bosuna kızıyorsunuz

Tamam zaten kan testi yapılır sonra o test doktora iletilir doktor var ya da yok der. Olması gerektiği gibi yapmışsınız.

gebelık testı alır evde yaparsınız
gebelık test sonucu ıcınıze sınmıyorsa kan tahlılı verırsınız
tahlıl neyse sonuc o arkadaslar
doktorun verdıgı cevap ustune burada hıc bır uye hayır doktor yanılıyor demez cunku

Zaten ilk aşamada kan testi yapılıyor
O testte de 1.20den düşük yazıyordu büyük ihtimalle
Kan testiniz yüksekse ilerleyen günlerde kadın doğuma muayene olunuyor diye biliyorum

Çocuk sahibi olmak büyük bi sorumluluk ve bilinç gerektiriyor
İsterseniz biraz araştırma yapın bilgi sahibi olun hazır hamile değilken
Böylece hamileliğin ilk aşamalarında zararlı bi şey de yapmamış olursunuz bilgisizlikten

Geçen ay denemiştik ondan sonra hamile kalmış olabilir miyim diye düşünmüştüm ama Eşim de istemiyor ben istiyorum bence en zor olanı da bu

Hamilelik ve vücüd üzerine bir bilgin yok. Esin bebek istemiyor. Resmen cehalet su an yaptiklarin.

Bebek öyle romantik birsey degil. Insani ve iliskiyi son derece zorlayan birsey. Maddi, manevi. Öyle "aa bebek sesi, evimiz tam oldu" olmuyor filmlerdeki gibi. O uykusuzluk ve hormonlar ile esin "bana ne, ben istememistim bu bebegi" deyip hiç bebege bakmazsa ne yapacaksin? Istemeyen bir insana bu sorumlulugu vermek çok agirdir.

Herseyi geçtim, yazilanlardan çok genç oldugun ortaya çikiyor. Döllenme nedir, ne zaman test yapilir hiçbirini bilmiyorsun. Evliligini tehlikeye atma. Ne zaman ikinizde hazir oldugunuzda ve bu konularda kitaplar okuyup bilgi sahibi oldugunuzda bebek düsünün.

Geçen ay denemiştik ondan sonra hamile kalmış olabilir miyim diye düşünmüştüm ama Eşim de istemiyor ben istiyorum bence en zor olanı da bu
Şunu yapmayın Allah aşkına. kendi isteklerinizle yapılacak bir şey değil çocuk. Yaptığınız hiç etik değil. Ne diyeceksiniz eşinize yanlışlıkla mı oldu diyeceksiniz?

Ya aynen bebek için o kadar uğraştık olmadı ne zaman iş kendimize döndü hemen oldu

Hamilelik, hamile kalmak istemek, hamile kalmak istememek baya hassas konular.
Bundan dolayı kırıcı olmak istemem ama böyle sorulara da asla ciddi cevap veresim gelmiyor.

Doktorun negatif dediğine buradan kim ne desin?
Ayrıca mide bulantıları 7 - 9 haftalarda başlar.
Eşiniz de bebek istemiyormuş
Bence yeterince bilgi sahibi olmadan ve evliliğinizi yoluna koymadan bebek düşünmeyin.
Sonra en hayırlı zamanda olur elbet.

Yalnız evliliğim cok iyi cok mutluyuz bununla ilgili bir sorun yok eşimin midesinde bir porblem var o yüzden iyileşince olsa daha iyi olur diyor.

Değilsiniz. Doktor negatif dediyse negatiftir. Burada kimse doktordan iyi bilemez.

Yumurtalama adetden 14 gun once oluyor duzenliyse. Onun tuplerde hareketi, spermle dollenme, rahme tutunmasi, hormon salgilamasi neredeyse 10 gunu buluyor. Adete 2 hafta kala tabiki hamilelik oluşmaz. Duzenli ilişkinize devam edin. Yumurtlama donemindesizin daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…