- 18 Haziran 2020
- 80
- 76
- 3
- 36
- Konu Sahibi yelisskulay
-
Teşekkür ederimmhayırlısı olsun gönlünüzü ferah tutun.
bu yorumunuzu gorunce dayanamadım kusura bakmayınTebrik ederim yine bi gün daha alaycı tavrınızla costurdunuz burayı ..
Çok zekisiniz siz aman aman..
Doktorun söylediklerini umursamıyorum diyen yok . İyi oku ya da okuma uza burdan konu konu gez alaycı mesajlar yaz kendi hayatına bi etkin olmadıgı icin mesajda öyle zeki san kendini.
Bu hasssas bir konu daha öyle sizin gibi kalbi katı insanların yorumuna ihtiyacım yok.
bu yorumunuzu gorunce dayanamadım kusura bakmayın
bende sıze ılk mesajımı yazarken durun bır sihirli küreme bakıp geleyım dıyecektım
sonra vazgectım sıldım bellı kı hıc bırsey bılmıyor dıye dusundum o yuzden tane tane konuya yorum yaptım
evlenmıssınız üremek ne hamılelık ne bılıyor olmanız lazım kac yasında ınsanlarız
konunuz aslında şaka gıbı
doktor negatıf dıyor ve sız bilimin soyledıgınden suphe edıyorsunuz daha da fenası var konuda
gecen ay ılıskı yasamıstık aslında dıyorsunuz yanı gecen ay kı yasadıgınız ılıskıye dayanarak hamılelık sorgunuz var sanırım
tum hamılelerın mıdesı bulanmaz
ılk aydan cogu kısının bulanmaz
her mıde bulantısı hamılelık demek degıldır
en önemlısı gebelık negatıf kısının mıdesı hamılelık yuzunden hıc bulanmaz
belkı mıdenızı usuttunuz belkı yedıgınız dokundu belkı stres :) mıde bulantınız ondandır
kanınıza bakmıs doktor negatıf derken bunu bıle bıle yazınızdan bakıp hormonlarınızı beta degerınızı okuyamayız bızden bunu ıstedıgınız ıcın arkadas ironı yaptı sıze kızmayın yanı
Zaten geçen aydan olsa beta yüksek çıkmalıdoktor negatıf dıyor ve sız bilimin soyledıgınden suphe edıyorsunuz daha da fenası var konuda
gecen ay ılıskı yasamıstık aslında dıyorsunuz yanı gecen ay kı yasadıgınız ılıskıye dayanarak hamılelık sorgunuz var sanırım
tamam ıste kan testı yapılmıs doktor testı yorumlamıs negatıf demısBen doktora muayene olmadım .
Koronadan dolayı cok cabuk bir randevu alamadım hanfendi o yüzden hastanede bir labaratuvarda test yaptırdım değerimi de bir doktroa sordum negatif dedi bu yani
Tamam zaten kan testi yapılır sonra o test doktora iletilir doktor var ya da yok der. Olması gerektiği gibi yapmışsınız.Ben doktora muayene olmadım .
Koronadan dolayı cok cabuk bir randevu alamadım hanfendi o yüzden hastanede bir labaratuvarda test yaptırdım değerimi de bir doktroa sordum negatif dedi bu yani
Zaten ilk aşamada kan testi yapılıyorBen doktora muayene olmadım .
Geçen ay denemiştik ondan sonra hamile kalmış olabilir miyim diye düşünmüştüm amaEşim de istemiyor ben istiyorum bence en zor olanı da bu
Şunu yapmayın Allah aşkına. kendi isteklerinizle yapılacak bir şey değil çocuk. Yaptığınız hiç etik değil. Ne diyeceksiniz eşinize yanlışlıkla mı oldu diyeceksiniz?Geçen ay denemiştik ondan sonra hamile kalmış olabilir miyim diye düşünmüştüm amaEşim de istemiyor ben istiyorum bence en zor olanı da bu
Ya aynen bebek için o kadar uğraştık olmadı ne zaman iş kendimize döndü hemen oldubunu o kadar cok kısıden de duydum kı
bebek dusunenler ozellıkle adet bıtımınden 1 hafta sonraya yogunlasıyor belkı de tutacagı gun bu yuzden kacıyordur
bırde sunu farkettım gorev gıbı bebek olsun dıye degıl de eş olarak ya bız hayatın tadını cıkaralım o esnada korunmayalım bakalım tutarsa tutar rahatlıgında olanların da hemencecık oluyor belkıde akısına bırakmak en dogrusu olur dusunen arkadaslar ıcın
Yalnız evliliğim cok iyi cok mutluyuz bununla ilgili bir sorun yok eşimin midesinde bir porblem var o yüzden iyileşince olsa daha iyi olur diyor.Hamilelik, hamile kalmak istemek, hamile kalmak istememek baya hassas konular.
Bundan dolayı kırıcı olmak istemem ama böyle sorulara da asla ciddi cevap veresim gelmiyor.
Doktorun negatif dediğine buradan kim ne desin?
Ayrıca mide bulantıları 7 - 9 haftalarda başlar.
Eşiniz de bebek istemiyormuş
Bence yeterince bilgi sahibi olmadan ve evliliğinizi yoluna koymadan bebek düşünmeyin.
Sonra en hayırlı zamanda olur elbet.
Y yelisskulay işinize gelen yorumlara cevap vermeyin bide atarlanmayın
tekrar soruyorum eşiniz istemiyorken siz neden ısrar ediyorsunuz?
yaşınız mı büyük?
O zaman insanlara kızmak yerine hamile olup olmadığınızı kendiniz anlayın.Buna ben karar veririm.
Siz değil...
karaları siz veriyorsanız neden sorularınızı burada soruyorsunuz o zaman?Buna ben karar veririm.
Siz değil...
İstemeyen cevap vermez .Neden veriyorsunuz bile bile ?karaları siz veriyorsanız neden sorularınızı burada soruyorsunuz o zaman?
Yumurtalama adetden 14 gun once oluyor duzenliyse. Onun tuplerde hareketi, spermle dollenme, rahme tutunmasi, hormon salgilamasi neredeyse 10 gunu buluyor. Adete 2 hafta kala tabiki hamilelik oluşmaz. Duzenli ilişkinize devam edin. Yumurtlama donemindesizin dahaMerhaba Kızlar ,
Adetime 13 gün var her şey için cok erken fakat mide bulantısı yasadım zaman zaman.
Ufak tefek belirtiler yaşadım .
Merak ettim ve kant testi yaptırdım hamile isem dikkat edeyim diye ..
Beta hgc hormonum 1.2 cıktı..
Doktor negatif dedi.
Ama ben cok umutlanmıştım çok üzüldümİnternette baktıgımda 1 -2 haftalık hamile iseniz düsük çıkabilir belirtiler devam ediyorsa mutlaka 3 hafta sonra doktora gdin yazıyor ama yaşayan var mı böyle bir şeyi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?