HAMİLE MİYİM

Bunu şu an kimse bilemez. Bulantı tek başına bir belirti olamaz. Benim ilk andan itibaren kusmam, bulantım hep oldu. Ancak ben adet belirtisi olarak düşünmüştüm çünkü adetken de kusarım ben. Biraz bekleyin acele edecek bir şey yok. Test sonuçları daha doğru yanıtı vermez size. Stresleneceğiniz bir şey yok zaten.

Konuyu yanlış yere açmışsınız. Daha adete 13 gün var, beta hcg hormonu ne ara artacak da mide bulantısı yapacak? Biraz zaman verin, adetin geçmesini bekleyin.

Yalnız evliliğim cok iyi cok mutluyuz bununla ilgili bir sorun yok eşimin midesinde bir porblem var o yüzden iyileşince olsa daha iyi olur diyor.
Buraya konu açtıysanız sorulara cevap vermek durumundasınız
Eşinizin mide sorunu çocuk yapmaya engel değil ki? Bence siz tepki alınca bunu uydurdunuz çünkü komik bir bahane. Tek taraflı bu isteğiniz.
Bu belirtiler de yumurtlama belirtileri
Mide bulantısı kasık sancısı vs vs hatta kanama gibi belirtiler yumurtlamada da olur.

Yalnız evliliğim cok iyi cok mutluyuz bununla ilgili bir sorun yok eşimin midesinde bir porblem var o yüzden iyileşince olsa daha iyi olur diyor.

Ne zaman evlendiniz? Yaşınız da 35se mide im ağrıyor başım ağrıyor bahanelerini geçin. Çocuk istiyorsanız eşinizle açık konuşun. Bir kadın doğum uzmanından randevu alın muayenelerinizi olun.

yok kızar onlar :) zekama laf etmiş haklı, ben onun zekasının yanından bile geçemem. her şeyi boşverelim kocası kendisinden çocuk istemiyor. ötesi yok yani adam istemiyor. açtığı konunun, sorduğu sorunun tuhaflığını hadi biz görmezden gelelim de ortada ciddi bir mutsuzluk var. üzülüyorum böylelerine. o da üzgün yani kocanın senden çocuk istememesi çok ağır bir şey mesela. o bu durumun içinde şu an. biz doktor muyuz ne anlayalım ki doktorun yok demesine rağmen hala var mı var mı muhabbeti. yani konuyu neresinden tutsak elimizde kalıyor ne diyelim allah selamet versin.

O zaman siz de iyileşene kadar zaman tanıyın.

Hamile değilsiniz büyük ihtimal zaten belirtiler hemen başlamaz

Doktorun negatif dediğine de burada kim ne diyebilir

Ayrıca konunuz yanlış yerde açılmış o yüzden böyle tepkiler alıyorsunuz biraz da Mune

Adet gecikmeden test yapmayın 13 gün öncesi çok erken zaten yeni dölleniyordur varsa da belli olmaz hemen

Bence sorun var.
Eşinizin midesinde sorun var, size bu sorun düzelsin sonra bebek düşünelim diyor ama siz gizlice hamile kalmaya çalışıyorsunuz.
Çok mutlu ve sorunsuz bir evlilik profili çizmiyorsunuz buradan bakınca.

Bir tarafin isteyip de bir tarafin henüz istemediği bir bebek durumu kimseye mutluluk getirmez emin olun. Hamilelik süreci bile başlı başına depresif endişeli kaygılı bir surec, bu surecte eşten de destek görmeyince o 9 ay zehir olur, sonrasını düşünemiyorum bile. Biz ki eşimle isteyerek karar verdik, ama hamilelik beni resmen vurdu. Mide bulantıları ayrı bebeğe dair endişeler ayrı hormonal gelgitler ayrı.. bu süreçte esimden destek goremeseydim majör depresyona girerdim kesinlikle..

O yüzden size naçizane önerim eşinizin de hazır oldugu bir surecte bu konuyu takinti yapmadan keyifle akışına bırakarak ele almanız.

Bende gebelik öncesi saglik ocaginda rutin testler icin kan vermistim .nedense hormonlarla beraber beta hcg de bakmişlar. Benimde hep 0.100 çıkardı ama o gün 1.28 gibi bir değer cikmisti. bana negatif dediler ama 5 gün sonra evde silik çizgi sonrasindada kanda 30 değer çıkti şuan 22.haftadayim. hemsire sonrasinda demekki çok yeni oldugundan 1.28 cikmis dedi.

Bende adet bitimi gebe kalmistim 21 gunde döngüm

Beninde yumurtlamam asla 14 15.günlerde olmadi. En erken 18.gün çoğunluklada 21 23.günlerde oluyordu. Bu gebeliğimde 20.günde oldu. Planlı gebelik düsünenler ovulasyon testi kullanmalı.

Merhaba adetim gecikti martin 3 oldum acaba hamile olabilirmiyim erken gebelik testini ne zman yaoiyim sizce

Meraba bende catlatma ignesi vurunmustum bugun 12. Gunum ve kan tahlili verdim 1.28 cikti yukselir mi acaba yazdgnzdan cok etkilendimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…