- 18 Haziran 2020
- 80
- 76
- 3
- 36
- Konu Sahibi yelisskulay
-
E sizde cevap vermeyin.O zaman insanlara kızmak yerine hamile olup olmadığınızı kendiniz anlayın.
Onlar değil.
Mavera sen misin?Buna ben karar veririm.
Siz değil...
atarlanırsanız banı yersiniz!!!Buna ben karar veririm.
Siz değil...
Buraya konu açtıysanız sorulara cevap vermek durumundasınızYalnız evliliğim cok iyi cok mutluyuz bununla ilgili bir sorun yok eşimin midesinde bir porblem var o yüzden iyileşince olsa daha iyi olur diyor.
Yalnız evliliğim cok iyi cok mutluyuz bununla ilgili bir sorun yok eşimin midesinde bir porblem var o yüzden iyileşince olsa daha iyi olur diyor.
yok kızar onlar :) zekama laf etmiş haklı, ben onun zekasının yanından bile geçemem. her şeyi boşverelim kocası kendisinden çocuk istemiyor. ötesi yok yani adam istemiyor. açtığı konunun, sorduğu sorunun tuhaflığını hadi biz görmezden gelelim de ortada ciddi bir mutsuzluk var. üzülüyorum böylelerine. o da üzgün yani kocanın senden çocuk istememesi çok ağır bir şey mesela. o bu durumun içinde şu an. biz doktor muyuz ne anlayalım ki doktorun yok demesine rağmen hala var mı var mı muhabbeti. yani konuyu neresinden tutsak elimizde kalıyor ne diyelim allah selamet versin.bu yorumunuzu gorunce dayanamadım kusura bakmayın
bende sıze ılk mesajımı yazarken durun bır sihirli küreme bakıp geleyım dıyecektım
sonra vazgectım sıldım bellı kı hıc bırsey bılmıyor dıye dusundum o yuzden tane tane konuya yorum yaptım
evlenmıssınız üremek ne hamılelık ne bılıyor olmanız lazım kac yasında ınsanlarız
konunuz aslında şaka gıbı
doktor negatıf dıyor ve sız bilimin soyledıgınden suphe edıyorsunuz daha da fenası var konuda
gecen ay ılıskı yasamıstık aslında dıyorsunuz yanı gecen ay kı yasadıgınız ılıskıye dayanarak hamılelık sorgunuz var sanırım
tum hamılelerın mıdesı bulanmaz
ılk aydan cogu kısının bulanmaz
her mıde bulantısı hamılelık demek degıldır
en önemlısı gebelık negatıf kısının mıdesı hamılelık yuzunden hıc bulanmaz
belkı mıdenızı usuttunuz belkı yedıgınız dokundu belkı stres :) mıde bulantınız ondandır
kanınıza bakmıs doktor negatıf derken bunu bıle bıle yazınızdan bakıp hormonlarınızı beta degerınızı okuyamayız bızden bunu ıstedıgınız ıcın arkadas ironı yaptı sıze kızmayın yanı
O zaman siz de iyileşene kadar zaman tanıyın.Yalnız evliliğim cok iyi cok mutluyuz bununla ilgili bir sorun yok eşimin midesinde bir porblem var o yüzden iyileşince olsa daha iyi olur diyor.
Bence sorun var.Yalnız evliliğim cok iyi cok mutluyuz bununla ilgili bir sorun yok eşimin midesinde bir porblem var o yüzden iyileşince olsa daha iyi olur diyor.
Merhaba Kızlar ,
Adetime 13 gün var her şey için cok erken fakat mide bulantısı yasadım zaman zaman.
Ufak tefek belirtiler yaşadım .
Merak ettim ve kant testi yaptırdım hamile isem dikkat edeyim diye ..
Beta hgc hormonum 1.2 cıktı..
Doktor negatif dedi.
Ama ben cok umutlanmıştım çok üzüldümİnternette baktıgımda 1 -2 haftalık hamile iseniz düsük çıkabilir belirtiler devam ediyorsa mutlaka 3 hafta sonra doktora gdin yazıyor ama yaşayan var mı böyle bir şeyi ?
Bende adet bitimi gebe kalmistim 21 gunde döngüm
Meraba bende catlatma ignesi vurunmustum bugun 12. Gunum ve kan tahlili verdim 1.28 cikti yukselir mi acaba yazdgnzdan cok etkilendimmmBende gebelik öncesi saglik ocaginda rutin testler icin kan vermistim .nedense hormonlarla beraber beta hcg de bakmişlar. Benimde hep 0.100 çıkardı ama o gün 1.28 gibi bir değer cikmisti. bana negatif dediler ama 5 gün sonra evde silik çizgi sonrasindada kanda 30 değer çıkti şuan 22.haftadayim. hemsire sonrasinda demekki çok yeni oldugundan 1.28 cikmis dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?