Hamile miyim

Olabilir canım. Şuan ömrümden ömür gitti. Böylesine kasık ve bacak ağrısı görmedim. Adetten çok farklı. Midemde çok kötü. Sabaha bayılmazsam iyi.
Yaa adetin geciktiği için çok ağrın oluyor canm parol varsa iç bi tane karnına sıcak su torbası koy

Yaa adetin geciktiği için çok ağrın oluyor canm parol varsa iç bi tane karnına sıcak su torbası koy

Galiba canım. İçmiştim de geçmedi gece. Anca ter içinde kalınca hafifledi.

Sen nasılsın kan sonucunu aldın mı

allahım inşallah benimde böyle çıkar yaaa tam gecikeli 28 gün oldu gecikeli bakalım sonuç bir hayırlısıyla çıkarsa inşallah ona göre bi oh çekicem artık
Kıııız hala mı çıkmadı yaaa, senin konun diye buraya geldik senden sonuç alamadık bir türlü

Aminnn inşallah ya darısı senin başına inşallah çok isterim sana çok dua ediyorum Rabbim kucağına yeniden sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
Allah razı olsun kuzumm düşünmen yeter Nasip kısmet her şey. En hayırlı zamanda gelsinler

Adetin 2. Günü erken gebelik testim silik çizgi çıktı adetin 5. Günü kaset test de çok hafif çıktı sizce gebelik var mi

Eklentiler

• IMG_20231114_223633.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20231116_103326.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 53
Bende gittiğimde randevusuz almıyoruz dediler dahiliyeye gittim bi defa ondan sonrakilerde de hep acilden yaptırdım testi
canım malesef testim negatif geldi
canım benim ilk öncelikle allah razı olsun sizlere güzel haber vermeyi okadar çok isterdimki... Ama malesf testimin sonucu negatif geldi

kızlar size güzel bir haber vermeyi çok isterdim ama malesef testim negatif geldi çok üzgün ve kötüyüm rabbimden elbette ümit kesilmez ama içimdeki duyguyu anlatamam umutluydum busefer ama yine negatif 3 senelik evliyim şimdi bizim burda özel bir hastane var pazartesi günü onada gidip gözükücem gerisi rabbime kalmış. hamilelik müjdesi veren kardeşim senin adınada çok mutlu oldum rabbim yavrunu daima korusun hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua edermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…