- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.467
- 53
- 25
Hayırlısıyla ve sağlıcakla kucağınıza alın inşallah Rabbim isteyen herkese bu güzel duygu tattırsın inşallahHamileyim ya çok şükür 1607 beta hcg
Rica ederim canım ederim ne demek tabiki Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekildeSaglikla gelsin inşallah sağlıkla kucağına al canım benim lütfen banada dua edermisin duan kabul olur senin ismim sebiha çok istiyorum teşekkür ederim şimdiden
Amin inşallah canım benimYaaaa maşaAllah, çok sevindim yaaaRabbim sağlıkla sıhhatle doğumunu görmeyi nasip eylesin
Yalana gerek kalmadı benim de zaten beceremem söylemeyiSonradan ben de keşke yapsaydım dedim
YaaOlabilir canım. Şuan ömrümden ömür gitti. Böylesine kasık ve bacak ağrısı görmedim. Adetten çok farklı. Midemde çok kötü. Sabaha bayılmazsam iyi.
Yaaadetin geciktiği için çok ağrın oluyor canm parol varsa iç bi tane karnına sıcak su torbası koy
Galiba canım. İçmiştim de geçmedi gece. Anca ter içinde kalınca hafifledi.Yaaadetin geciktiği için çok ağrın oluyor canm parol varsa iç bi tane karnına sıcak su torbası koy
Mutlaka ortaya çıkardı zatenYalana gerek kalmadı benim de zaten beceremem söylemeyisağolsun tsh vitamin falan da baktı
Kıııız hala mı çıkmadı yaaa, senin konun diye buraya geldik senden sonuç alamadık bir türlüallahım inşallah benimde böyle çıkar yaaa tam gecikeli 28 gün oldu gecikeli bakalım sonuç bir hayırlısıyla çıkarsa inşallah ona göre bi oh çekicem artık
Aldım canım 2 günde bir beta hcg takibi yapıyorum şuan doktor perşembe gel dedi ama ben pazartesi gitmeyi düşünüyorumGaliba canım. İçmiştim de geçmedi gece. Anca ter içinde kalınca hafifledi.
Sen nasılsın kan sonucunu aldın mı
Yaa anladımm. Güzel güzel ilerlesin gebeliğin inşaAllah canım GizomAldım canım 2 günde bir beta hcg takibi yapıyorum şuan doktor perşembe gel dedi ama ben pazartesi gitmeyi düşünüyorum
Aminnn inşallahYaa anladımm. Güzel güzel ilerlesin gebeliğin inşaAllah canım Gizom
Allah razı olsun kuzumm düşünmen yeterAminnn inşallahya darısı senin başına inşallah çok isterim sana çok dua ediyorum Rabbim kucağına yeniden sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
Dün kan verdim 1230 çıktıMutlaka ortaya çıkardı zatenee verdiniz mi sonuç ne zaman
Oy maşaAllahDün kan verdim 1230 çıktıyarın ve pazartesi de kanı tekrar edip çarşamba kontrole gidicez bi aksilik olmazsa
Allah razı olsuunn, inşallahhOy maşaAllahRabbim hayırla doğum nasip eylesin çok sevindim
canım malesef testim negatif geldiBende gittiğimde randevusuz almıyoruz dediler dahiliyeye gittim bi defa ondan sonrakilerde de hep acilden yaptırdım testi
canım benim ilk öncelikle allah razı olsun sizlere güzel haber vermeyi okadar çok isterdimki... Ama malesf testimin sonucu negatif geldiNurayyildiz ne çektin kuzum sen ya üşenmedim okudum okudum ha hamileyim diyecek ha hamileyim diyecek diye diye sona geldim ve hala cevabımı alamadım rabbim hepimizin gönlüne göre verir hiç kimsenin kucagini boş birakmasin
Benim de yarın bat günüm kasık ağrım var mid hazımsızlığı çekiyorum çok afedersiniz ishal olmuşumbekliyorum günlerim hiç şaşmaz normalde Allah yardımcımız olsun
malesef sonuçlarımı bugün aldım ve sonuc negatifKıııız hala mı çıkmadı yaaa, senin konun diye buraya geldik senden sonuç alamadık bir türlü
Sıkmayın hiç canınızı Rabbim en güzel zamanda nasip etsin kucağımıza evlatlarımızı sağlıkla almayımalesef sonuçlarımı bugün aldım ve sonuc negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?