Hamile miyim

evet uzun bi süre hastaneden randevu alamadım sağlık ocağına kan verdim en yakın zamanda kadın doğuma gidicem şu kanım bi çıksın inşallah daha iyi olucak
Bende gittiğimde randevusuz almıyoruz dediler dahiliyeye gittim bi defa ondan sonrakilerde de hep acilden yaptırdım testi

Nurayyildiz ne çektin kuzum sen ya üşenmedim okudum okudum ha hamileyim diyecek ha hamileyim diyecek diye diye sona geldim ve hala cevabımı alamadım rabbim hepimizin gönlüne göre verir hiç kimsenin kucagini boş birakmasin
Benim de yarın bat günüm kasık ağrım var mid hazımsızlığı çekiyorum çok afedersiniz ishal olmuşum bekliyorum günlerim hiç şaşmaz normalde Allah yardımcımız olsun

evet uzun bi süre hastaneden randevu alamadım sağlık ocağına kan verdim en yakın zamanda kadın doğuma gidicem şu kanım bi çıksın inşallah daha iyi olucakbsls
Bende merakla sonucunu bekliyorum inan ki dilerim gonlunce olur

Benim bu sabah bat gunun ama gelen giden olmayinca agri vs yok test yaptim negatif maalesef kismet degilmis insallah bir dahaki ay olur diyelim

Yaa hiç değilse için rahatladı kuzu belki yumurtlaman geç oldu o yüzden gecikti adetin
Belkide bilemiyorum. Ama anlamadığım her zamanki gibi 24, 25 ekimde olacak olan yumurtlama gününde de akıntı vs oldu, 29,30,31 ekim tarihlerinde de fazlasıyla yumurta akı gibi akıntılar oldu. Ama adet 30 ekimdekine göre gelmiş gözüküyor. Değişik yani

Bazen yumurta çatlamamış olabiliyor yani tamam yumurtluyoruz ama çatlamıyor buda büyük etken canım

Bazen yumurta çatlamamış olabiliyor yani tamam yumurtluyoruz ama çatlamıyor buda büyük etken canım
Olabilir canım. Şuan ömrümden ömür gitti. Böylesine kasık ve bacak ağrısı görmedim. Adetten çok farklı. Midemde çok kötü. Sabaha bayılmazsam iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…