Bende gittiğimde randevusuz almıyoruz dediler dahiliyeye gittim bi defa ondan sonrakilerde de hep acilden yaptırdım testievet uzun bi süre hastaneden randevu alamadım sağlık ocağına kan verdim en yakın zamanda kadın doğuma gidicem şu kanım bi çıksın inşallah daha iyi olucak
Bende merakla sonucunu bekliyorum inan ki dilerim gonlunce olurevet uzun bi süre hastaneden randevu alamadım sağlık ocağına kan verdim en yakın zamanda kadın doğuma gidicem şu kanım bi çıksın inşallah daha iyi olucakbsls
Canım çıktı sonuçHadi inşaAllah çıkınca yaz hemen
Hamileyim ya çok şükür 1607 beta hcgCanım çıktı sonuç
Yaaaa maşaAllah, çok sevindim yaaaHamileyim ya çok şükür 1607 beta hcg
Amin inşallah canım benim herkese versin rabbim ilk sana yazdım kimsenin haberi yok daha inanYaaaa maşaAllah, çok sevindim yaaaRabbim sağlıkla sıhhatle doğumunu görmeyi nasip eylesin
5 hafta sanırım canım. Google Online hesaplamada da öyle yazıyorBi de kaç haftalık oluyor bilgin var mı 1607 beta hcg
Yaaaa ne kadar güzelAmin inşallah canım benim herkese versin rabbim ilk sana yazdım kimsenin haberi yok daha inan
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benimYaaaa ne kadar güzel
Saglikla gelsin inşallah sağlıkla kucağına al canım benim lütfen banada dua edermisin duan kabul olur senin ismim sebiha çok istiyorum teşekkür ederim şimdidenHamileyim ya çok şükür 1607 beta hcg
Hamileyim ya çok şükür 1607 beta hcg
Yaa hiç değilse için rahatladı kuzu belki yumurtlaman geç oldu o yüzden gecikti adetin
Belkide bilemiyorum. Ama anlamadığım her zamanki gibi 24, 25 ekimde olacak olan yumurtlama gününde de akıntı vs oldu, 29,30,31 ekim tarihlerinde de fazlasıyla yumurta akı gibi akıntılar oldu. Ama adet 30 ekimdekine göre gelmiş gözüküyor. Değişik yaniYaa hiç değilse için rahatladı kuzu belki yumurtlaman geç oldu o yüzden gecikti adetin
Bazen yumurta çatlamamış olabiliyor yani tamam yumurtluyoruz ama çatlamıyor buda büyük etken canımBelkide bilemiyorum. Ama anlamadığım her zamanki gibi 24, 25 ekimde olacak olan yumurtlama gününde de akıntı vs oldu, 29,30,31 ekim tarihlerinde de fazlasıyla yumurta akı gibi akıntılar oldu. Ama adet 30 ekimdekine göre gelmiş gözüküyor. Değişik yani
Olabilir canım. Şuan ömrümden ömür gitti. Böylesine kasık ve bacak ağrısı görmedim. Adetten çok farklı. Midemde çok kötü. Sabaha bayılmazsam iyi.Bazen yumurta çatlamamış olabiliyor yani tamam yumurtluyoruz ama çatlamıyor buda büyük etken canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?