Hamile miyim

Yaa hoşgeldin canım İnşallah vardır hamileliğin alırsın mucizeni kucağına

Burası bu yüzden çok güzel. Yaş, ırk boy pos vs görmeden bilmeden ön yargı yapmadan ortak noktaya yönelip birbirimizin derdini sırtlanıyoruz

Hadi inşaAllah güzel haberler alırız senden de

Canımm beyaz akıntı içinde pembelik gördüm akşam. Ya adet geliyor ya da gebelikten bilmiyorum ama herhalde yarın belli olur
Eğer adet olursan sıkma canını olur mu Herşey Allah’tan geliyor çok şükür bir tane veren Allah yine verir inşallah

Bende öyle bir durumdayım ki adetime daha 16 gün var ama ilk defa bende kasıklarıma hafif hafif ağrılar giriyor bacağım ağrı belli belirsiz karnımın altına yanlarına hafif kramplar giriyo tüm ovalasyon günlerini değerlendirmiştim biri harinc aşırı umutlaniyorum umudum hüsrana dönecek gibide hissediyorum

Canını sıkma hiç normal ol pozitif ol çünkü sıkıntı çok etkiliyor ben de aylarca tedavi gördüm elimde hamilelik testi ile geziyordum sonra vazgeçtim 2-3 ay tedaviyi bıraktım keyfime baktım yedim içtim gezdim diyet spor yaptım kendime harcadım aklımı ve bedenimi ,birgün eşim dedi başka doktor deneyelim tamam dedim gittik doktora 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Buna çok inanıyorum stresten uzak durman lazım

Eğer adet olursan sıkma canını olur mu Herşey Allah’tan geliyor çok şükür bir tane veren Allah yine verir inşallah
Yok kız bu günüme hamd olsun. Belirsizlik beni sıkıyor. Ya regl gelsin ya gebelik testte çıksın derdindeyim:)

Burası bu yüzden çok güzel. Yaş, ırk boy pos vs görmeden bilmeden ön yargı yapmadan ortak noktaya yönelip birbirimizin derdini sırtlanıyoruz

Hadi inşaAllah güzel haberler alırız
Amin canim amin iyi ki variz sende umudunu yitirme belki de akintin yerlesmedir ve biliyor musun ben gebelik olmayip herhangi bir sebepten adet gecikmesi yasamak yerine hemen regl olmayi isterim ô yüzden dilerim ne oluyorsa da senin hayrina oluyordur

Yok kız bu günüme hamd olsun. Belirsizlik beni sıkıyor. Ya regl gelsin ya gebelik testte çıksın derdindeyim:)
Annemin babaannesi ebeydi rahmetli evlilerin adeti geçince biraz rahim kendini hamileliğe hazırlıyor bu ay olmazsa iki vakte hamile kalırsın dermiş . Gerçekten o kadar doktora gidip çocuğu olmayanlara memleketten otlar getirip kendisi ilaç yapardı ikiz ikiz doğururlardı maşallah. Hatta bazılarının rahimleri dönermiş kendisi düzeltirmiş, elinden herşey geliyormuş rahmetlinin keşke yaşasaydı diyorum hep

Aminnn Allah razı olsun canım benim aynen öyle. Ben de öyleyim. Regl olmak o kadar büyük nimet ki. Gebe değilsek hemen olabilmek vücudu rahatlatmak çok önemli ve yeni gebelikler için temizlenmiş oluyoruz

Evet herkes öyle diyor teşekkür ederim canım benim yorumun için

Yaa var yaa ne varsa eskilerde var yaa. O kadar değer veriyorum ki sözlerine. Ve çokta haklı çıkıyorlar. Eskiler pek kıymetli

allahım inşallah benimde böyle çıkar yaaa tam gecikeli 28 gün oldu gecikeli bakalım sonuç bir hayırlısıyla çıkarsa inşallah ona göre bi oh çekicem artık

allahım inşallah benimde böyle çıkar yaaa tam gecikeli 28 gün oldu gecikeli bakalım sonuç bir hayırlısıyla çıkarsa inşallah ona göre bi oh çekicem artık
28 gün uzun bir süre değil mi yani ben köyde oturduğum için hastaneye gitme imkanım yoktu testte çıkınca gidebildik ve kalp atışını vs herşeyi duyduk sadece idrarda çıkmıyordu, doktora gittiniz mi

canım inanki doktorumda öyle dedi stresten uzak dur yaşın daha çok genç hiçbir sorun yok zamana bırak dedi bende öyle yaptım allahım umarım hepimize isteyen herkeze hayırlı güzel yuvamızı şenlendirecek evlatlar nasip etsin

28 gün uzun bir süre değil mi yani ben köyde oturduğum için hastaneye gitme imkanım yoktu testte çıkınca gidebildik ve kalp atışını vs herşeyi duyduk sadece idrarda çıkmıyordu, doktora gittiniz mi
evet uzun bi süre hastaneden randevu alamadım sağlık ocağına kan verdim en yakın zamanda kadın doğuma gidicem şu kanım bi çıksın inşallah daha iyi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…