- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 33
- 36
Ayy insallah canimİnşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Yaa inşallah olurgizojli Gizooo yaa, bu sabahki testte beyaz şeklinde çizgi var. Karartınca başka türlü çizgi gözüküo. İlki kara şekilde çektiğim foto. Diğeri de beyaz çizgili foto
Yaa hoşgeldin canımKizlar selam hic usenmedim 15 safya yorum okudum, bazilarinizin gecmis kayiplarina uzuldum, bazilarinizin hamilelik haberine gülümseyip mutlu oldumveee cogunuz gibi bende beklemedeyim durumumla ilgili Kisaca ôzet gecersem,
2 yillik evliyim bu kasim itibariyle :) ilk aydan beridir istiyorum ama hic gebelik olusmadi birkac ay once tüplerimin kapali oldugunu ogrendim neyse zamaninda cok uzuldum gecen ay hsg çektirdim cok sukur sol tüpüm acildi ô an hemen sonraki gun maslak acibademde yumurtalarima prp yaptirdim ve simdi yarin regl olmam gerkirdi ama hicbir belirti olmaz mi yok iste hiçbir belirtim yok, ki regl oncesi gogusler siserdi regl agrisi olurdu vs sadece gecen hafta bacaklarim ve belim cok agridi simdide hafif tatli tatli kramplar var asiri gaz ve kesilmeyen az seviyede akintim var.
Isin icinden cikamadim var midir umut hemde tek tüple bu kadar zamandan Sonra,
Tamam canım benim yarına kaldı sonuç ama reglde olmadımHadi inşaAllah çıkınca yaz hemen
Canımm beyaz akıntı içinde pembelik gördüm akşam. Ya adet geliyor ya da gebelikten bilmiyorum ama herhalde yarın belli olurYaa inşallah olurvallahi heyecanla bekliyorum haberini Allah şahit
Burası bu yüzden çok güzel. Yaş, ırk boy pos vs görmeden bilmeden ön yargı yapmadan ortak noktaya yönelip birbirimizin derdini sırtlanıyoruzAyy hos buldumne guzel bir karsilama bu donemde bir kadinin isteyebilecegi yargisiz sorgusuz seni dinleyen, anlayan bircok kadinin olmasi ne güzel hepinize saglikli gebelikler diliyorum.
Bekliyorum yarin günüm ve gecince yapmayi dusunuyorum hafif batmlarim basladi regl mi bebis mi bilmiyorum
Eğer adet olursan sıkma canını olur muCanımm beyaz akıntı içinde pembelik gördüm akşam. Ya adet geliyor ya da gebelikten bilmiyorum ama herhalde yarın belli olur
Bende öyle bir durumdayım ki adetime daha 16 gün var ama ilk defa bende kasıklarıma hafif hafif ağrılar giriyor bacağım ağrı belli belirsiz karnımın altına yanlarına hafif kramplar giriyo tüm ovalasyon günlerini değerlendirmiştim biri harinc aşırı umutlaniyorum umudum hüsrana dönecek gibide hissediyorumCanım benim birazdaha bekle bence öyle yap üzülme bende inanki bugün kan testi vermeye gittim acaba yine negatifmi olacak gitmesem mi diye diye gittim şimdi sabırsızlıkla sabah olmasini bekliyorum. Umutlarımızı kaybetmememiz gerekiyor rabbim inşallah bizlerede nasip edecekgönlünü ferah tut doktora gozuktunuzmu mesela benim herangi bir sorun olmamasına rağmen olmuyor belkide zamanı var dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Doktorumuz hangi tedaviyi uygun görürse onu uygulayacağız gönlünüzü ferah tutun rabbim inşallah bizlerede minik melekler nasip edecek
Canını sıkma hiç normal ol pozitif ol çünkü sıkıntı çok etkiliyor ben de aylarca tedavi gördüm elimde hamilelik testi ile geziyordum sonra vazgeçtim 2-3 ay tedaviyi bıraktım keyfime baktım yedim içtim gezdim diyet spor yaptım kendime harcadım aklımı ve bedenimi ,birgün eşim dedi başka doktor deneyelim tamam dedim gittik doktora 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Buna çok inanıyorum stresten uzak durman lazımBende öyle bir durumdayım ki adetime daha 16 gün var ama ilk defa bende kasıklarıma hafif hafif ağrılar giriyor bacağım ağrı belli belirsiz karnımın altına yanlarına hafif kramplar giriyo tüm ovalasyon günlerini değerlendirmiştim biri harinc aşırı umutlaniyorum umudum hüsrana dönecek gibide hissediyorum
Hos buldum canim ayy amin insallahYaa hoşgeldin canımİnşallah vardır hamileliğin alırsın mucizeni kucağına
Yok kız bu günüme hamd olsun. Belirsizlik beni sıkıyor. Ya regl gelsin ya gebelik testte çıksın derdindeyim:)Eğer adet olursan sıkma canını olur muHerşey Allah’tan geliyor çok şükür bir tane veren Allah yine verir inşallah
Amin canim aminBurası bu yüzden çok güzel. Yaş, ırk boy pos vs görmeden bilmeden ön yargı yapmadan ortak noktaya yönelip birbirimizin derdini sırtlanıyoruz
Hadi inşaAllah güzel haberler alırız
Annemin babaannesi ebeydi rahmetli evlilerin adeti geçince biraz rahim kendini hamileliğe hazırlıyor bu ay olmazsa iki vakte hamile kalırsın dermiş . Gerçekten o kadar doktora gidip çocuğu olmayanlara memleketten otlar getirip kendisi ilaç yapardı ikiz ikiz doğururlardı maşallah. Hatta bazılarının rahimleri dönermiş kendisi düzeltirmiş, elinden herşey geliyormuş rahmetlinin keşke yaşasaydı diyorum hepYok kız bu günüme hamd olsun. Belirsizlik beni sıkıyor. Ya regl gelsin ya gebelik testte çıksın derdindeyim:)
Aminnn Allah razı olsun canım benim aynen öyle. Ben de öyleyim. Regl olmak o kadar büyük nimet ki. Gebe değilsek hemen olabilmek vücudu rahatlatmak çok önemli ve yeni gebelikler için temizlenmiş oluyoruzAmin canim aminiyi ki variz sende umudunu yitirme belki de akintin yerlesmedir ve biliyor musun ben gebelik olmayip herhangi bir sebepten adet gecikmesi yasamak yerine hemen regl olmayi isterim ô yüzden dilerim ne oluyorsa da senin hayrina oluyordur
Evet herkes öyle diyor teşekkür ederim canım benim yorumun içinCanını sıkma hiç normal ol pozitif ol çünkü sıkıntı çok etkiliyor ben de aylarca tedavi gördüm elimde hamilelik testi ile geziyordum sonra vazgeçtim 2-3 ay tedaviyi bıraktım keyfime baktım yedim içtim gezdim diyet spor yaptım kendime harcadım aklımı ve bedenimi ,birgün eşim dedi başka doktor deneyelim tamam dedim gittik doktora 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Buna çok inanıyorum stresten uzak durman lazım
Yaa var yaa ne varsa eskilerde var yaa. O kadar değer veriyorum ki sözlerine. Ve çokta haklı çıkıyorlar. Eskiler pek kıymetliAnnemin babaannesi ebeydi rahmetli evlilerin adeti geçince biraz rahim kendini hamileliğe hazırlıyor bu ay olmazsa iki vakte hamile kalırsın dermiş . Gerçekten o kadar doktora gidip çocuğu olmayanlara memleketten otlar getirip kendisi ilaç yapardı ikiz ikiz doğururlardı maşallah. Hatta bazılarının rahimleri dönermiş kendisi düzeltirmiş, elinden herşey geliyormuş rahmetlinin keşke yaşasaydı diyorum hep
allahım inşallah benimde böyle çıkar yaaa tam gecikeli 28 gün oldu gecikeli bakalım sonuç bir hayırlısıyla çıkarsa inşallah ona göre bi oh çekicem artıkYa evet kızım resmen benim sabrımı sınadıay bide eşimde şehir dışına gitmişti 1 aydır yoktu .olsa ilişkiden sonra 13. Gün filan tesste çıkar diyorum o kadar test yaptım çıkmadı adete kadar.
Adet günü geldi geçti yine yok yani işte adetime 11-12gün kala eşim gitti benimde umudum kalmadı ama bi türlü adette olmuyordum heyecandan ve tabii ilk çocuk olacağı için ben başladım hergün test yapmaya tam 20 gün sonra çıktı sıpa şok olmuştum doktora gittim direk kese vs göründü hatta
28 gün uzun bir süre değil mi yani ben köyde oturduğum için hastaneye gitme imkanım yoktu testte çıkınca gidebildik ve kalp atışını vs herşeyi duyduk sadece idrarda çıkmıyordu, doktora gittiniz miallahım inşallah benimde böyle çıkar yaaa tam gecikeli 28 gün oldu gecikeli bakalım sonuç bir hayırlısıyla çıkarsa inşallah ona göre bi oh çekicem artık
canım inanki doktorumda öyle dedi stresten uzak dur yaşın daha çok genç hiçbir sorun yok zamana bırak dedi bende öyle yaptım allahım umarım hepimize isteyen herkeze hayırlı güzel yuvamızı şenlendirecek evlatlar nasip etsinCanını sıkma hiç normal ol pozitif ol çünkü sıkıntı çok etkiliyor ben de aylarca tedavi gördüm elimde hamilelik testi ile geziyordum sonra vazgeçtim 2-3 ay tedaviyi bıraktım keyfime baktım yedim içtim gezdim diyet spor yaptım kendime harcadım aklımı ve bedenimi ,birgün eşim dedi başka doktor deneyelim tamam dedim gittik doktora 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Buna çok inanıyorum stresten uzak durman lazım
evet uzun bi süre hastaneden randevu alamadım sağlık ocağına kan verdim en yakın zamanda kadın doğuma gidicem şu kanım bi çıksın inşallah daha iyi olucak28 gün uzun bir süre değil mi yani ben köyde oturduğum için hastaneye gitme imkanım yoktu testte çıkınca gidebildik ve kalp atışını vs herşeyi duyduk sadece idrarda çıkmıyordu, doktora gittiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?