Hamile miyim

Bende adetten 3 gün önce normal test yaptım direk çıktı testte yarın yine gideceğim kan vermeye değerlerim yükseliyor mu kontrol için . Benim kızımda da 20 gün geçtikten sonra çıktı testte

Bende adetten 3 gün önce normal test yaptım direk çıktı testte yarın yine gideceğim kan vermeye değerlerim yükseliyor mu kontrol için . Benim kızımda da 20 gün geçtikten sonra çıktı testte
Hepsinde farklı oluyor demek ki Ay hadi inşaAllah güzel haberler alırsın

Yaa teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah seninde güzel haberlerini alırız Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Aminn Allah razı olsun senin belirtlerin neydi canım. Ben ful lavaboya çıkma ve o nedenle ağrılar çektim. Dinlenince geçiyor. Hani regl ağrısı olsa yatınca da geçmez. Çok ilginç

Aminn Allah razı olsun senin belirtlerin neydi canım. Ben ful lavaboya çıkma ve o nedenle ağrılar çektim. Dinlenince geçiyor. Hani regl ağrısı olsa yatınca da geçmez. Çok ilginç
Bende yumurtlama olduktan sonra sancılarım ve akıntım hiç kesilmedi birde adetten bir hafta önce göğüs ağrısı olmaya başladı bulantı filanda olunca adetten 3 gün önce yani dün test yaptım pozitif gördüm ilk antibiyotikten diye düşündüm çünkü çocuk olması için doktor değiştirmiştim 1 hafta önce belki tedavisi farklıdır diye düşündüm oda çok fazla akıntı var antibiyotik uyazalım dedi fitil ve hap verdi benim belirtiler başlayınca şüphelendim bıraktım ilaçları dünde test yaptm çıktı hemen doktora gittik ama doktor içimi rahatlattı yani gebelerede veriyoruz sıkıntı olmaz diyerek beta değerim çok düşük yarın tekrar vereceğim test . Kusura bakma uzun oldu baya

Ay ne kusuruuu uzun mesajları severizzz

Belirtilerimiz benziyor bayaa. Benim de ağrılar dediğin gibi oldu özellikle de adete bir hafta kalaya kadar sürekli kasık ağrısı çektim ve devamlı lavaboya çıktım. Sonra artık birkaç gün ağrılar kesildi derken yeniden başladı adet ağrısı gibi. Bazen geçiyor bişeyim yok gibi bir bakıyorum kaburgalarıma ağrı girmiş. Bazen diyorum yok regl gelecek ağrım var. Karmakarışık sancılar oldu. Birde şuan karnım baya balon patlıyor gibi puf puf oluyo ara sıra sabah bulantısı oluyor birde arabada bulantı başladı normalde etkilemez. Belkide hepsine rağmen adet gelecek. Nasip artık

Ya zaten adet belirtileriyle o kadar benzer ki insan ha oldum ha olacağım diye diken üstünde bekliyor inşallah vardır sende de beraber gün sayarız

Ya zaten adet belirtileriyle o kadar benzer ki insan ha oldum ha olacağım diye diken üstünde bekliyor inşallah vardır sende de beraber gün sayarız
Ah inşaAllah yaa, bazen diyorum ikinci olsa mı olmasa mı sonra diyorum Allah'a bırak

Ah inşaAllah yaa, bazen diyorum ikinci olsa mı olmasa mı sonra diyorum Allah'a bırak
Yaa benim de kızım 6 yaşında anasınıfına gidiyor bende bazen diyorum ya ne uğraşıyosun zaten büyütmüşsün keyfin yerinde kendi başına iş açıyosun gizem diyorum sonra işte bebek sevgisi galip geliyor insan bu rahatlığa alışınca gözüde korkmuyor değil

Benimki de 4 yaşında MaşaAllah yaa kuzucuklara 7 sene sonra oldu. Konu açmıştım burada hatta

Böyle bir dünyaya bir tane daha mı diyorum. Sonra da kardeşi olsun tek kalmasın diyorum. Amaaan aciz başımızla ne çok şey diyoruz

Yaa bir evladınız olmasına çok sevindim Negüzel tatmıssınız annelik duygusunu ben henüz tadamadim rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Yaa inşallah olur göğüs ağrın ve dinlenince geçen kasık ağrın var mı şuan
Göğüs ağrım yok dün rahmim ağrıdı sabahtan akşama kadar garip bir agriydi ama göğsümde değişiklikler bazen ağrı oluyor ve daha dolgun bi hal aldı Allah'ımdan dileğim umarım bu sefer rabbim hayırlı bir evlat annesi olmasını nasip etsin

Maşallah ya çok sevindim tedaviyle mi oldu yoksa kendiliğinden mi canım

Tedavilik durum bile değil deniyordu, tüp bebek dendi o da tutmadı. Sonra çörekotu kürü yaptım Rabbim nasip etti o ay umut olmak adına konu açmıştım 2019 da
Yaa ne güzel benimde kızımdan sonra olmadı çocuğum 2 düşük oldu bir kimyasal gebelik bugün beta hcg takibi için tekrar hastaneye gideceğim

Yaa ne güzel benimde kızımdan sonra olmadı çocuğum 2 düşük oldu bir kimyasal gebelik bugün beta hcg takibi için tekrar hastaneye gideceğim
İmtihan işte. Benim ilkinde senin ikincide olmuş bekleme süresi benziyoruz baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…