Pembeintraket Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2022 137 116 33 Ankara Pazar 20:18 Konu Sahibi Konu Sahibi nisa0070 #21 zeyzey41 .!.: Ya bende dün roll marka kaset test yaptım adetime 9 gün vardi meraktan yaptım şüphemde vardi flaş ışığıyla çok silik çizgi gördüm hatta filtre flan da çok belli oldu normalde yoksa gram çizgi olmazdi acaba bende hamilemiyimdir Genişletmek için tıkla... 9 gün çok erken bir süre, en erken 6-7 gün önce sonuç veriyor diye biliyorum, umarım vardır Bir kaç gün sonra tekrarlayın isterseniz
zeyzey41 .!.: Ya bende dün roll marka kaset test yaptım adetime 9 gün vardi meraktan yaptım şüphemde vardi flaş ışığıyla çok silik çizgi gördüm hatta filtre flan da çok belli oldu normalde yoksa gram çizgi olmazdi acaba bende hamilemiyimdir Genişletmek için tıkla... 9 gün çok erken bir süre, en erken 6-7 gün önce sonuç veriyor diye biliyorum, umarım vardır Bir kaç gün sonra tekrarlayın isterseniz
Z zeyzey41 Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2025 42 9 1 27 Pazar 23:39 Konu Sahibi Konu Sahibi nisa0070 #22 Pembeintraket .!.: 9 gün çok erken bir süre, en erken 6-7 gün önce sonuç veriyor diye biliyorum, umarım vardır Bir kaç gün sonra tekrarlayın isterseniz Genişletmek için tıkla... Bugünde yaptım sanki çizgi az da olsa koyulasiyo gibi bakalım 2 gün sonra tekrar yapicam şuan adete 6 gün kaldı
Pembeintraket .!.: 9 gün çok erken bir süre, en erken 6-7 gün önce sonuç veriyor diye biliyorum, umarım vardır Bir kaç gün sonra tekrarlayın isterseniz Genişletmek için tıkla... Bugünde yaptım sanki çizgi az da olsa koyulasiyo gibi bakalım 2 gün sonra tekrar yapicam şuan adete 6 gün kaldı
Pembeintraket Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2022 137 116 33 Ankara Pazartesi 19:20 Konu Sahibi Konu Sahibi nisa0070 #23 zeyzey41 .!.: Bugünde yaptım sanki çizgi az da olsa koyulasiyo gibi bakalım 2 gün sonra tekrar yapicam şuan adete 6 gün kaldı Genişletmek için tıkla... Ay hadi inşallah haber bekliyorum sizden
zeyzey41 .!.: Bugünde yaptım sanki çizgi az da olsa koyulasiyo gibi bakalım 2 gün sonra tekrar yapicam şuan adete 6 gün kaldı Genişletmek için tıkla... Ay hadi inşallah haber bekliyorum sizden
Z zeyzey41 Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2025 42 9 1 27 Dün 21:40 Konu Sahibi Konu Sahibi nisa0070 #24 Pembeintraket .!.: Ay hadi inşallah haber bekliyorum sizden Genişletmek için tıkla... Insallah dua edin bana 5 6 gün sonra güzel haberler alayım
Pembeintraket .!.: Ay hadi inşallah haber bekliyorum sizden Genişletmek için tıkla... Insallah dua edin bana 5 6 gün sonra güzel haberler alayım
Pembeintraket Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2022 137 116 33 Ankara Dün 22:05 Konu Sahibi Konu Sahibi nisa0070 #25 zeyzey41 .!.: Insallah dua edin bana 5 6 gün sonra güzel haberler alayım Genişletmek için tıkla... İnşallah canım dualarım seninle
zeyzey41 .!.: Insallah dua edin bana 5 6 gün sonra güzel haberler alayım Genişletmek için tıkla... İnşallah canım dualarım seninle