Canım genellikle ilk 5 dk içerisinde çıkıyor pozitiflik varsa, bir de bu markadan çok fazla yalancı negatif sonuç aldım ben. istersen yarın başka bir marka ile tekrarlaSabah ilk idrarla test yaptım. 2-3 dk bekleyip bir şey çıkmadı diye çöpe attım. 2-3 saat sonra çöpte çift çizgi çıkmış. Kuruma çizgisi mi acaba ? Testin markası days doctor
Hamilesiiiinnn tebrikler
Yaaa gerçekten mi peki hangi markayı önerirsinCanım genellikle ilk 5 dk içerisinde çıkıyor pozitiflik varsa, bir de bu markadan çok fazla yalancı negatif sonuç aldım ben. istersen yarın başka bir marka ile tekrarla
Ay hayırlısıyla inşallahHamilesiiiinnn tebrikler
ben freely ve roll marka kaset testlerden en kesin sonucu aldım. hatta freely en hassasıydı adetime 4-5 gün kala flash ile görmeye başladım 1 gün önce silik çizgi vardı. akşamına kan verip öğrenmiştikYaaa gerçekten mi peki hangi markayı önerirsin
Yaaa8 gün var adetime benşmde denedima z önce negatif
Sonradan çıkan cizgileri dikkate almayın , 10 dakikadan sonra kuruma çizgisi olabilir . Eğer şüpheniz varsa testi ilk idrarla tekrarlayınSabah ilk idrarla test yaptım. 2-3 dk bekleyip bir şey çıkmadı diye çöpe attım. 2-3 saat sonra çöpte çift çizgi çıkmış. Kuruma çizgisi mi acaba ? Testin markası days doctor
1 aydır haha, ilk cocugum 1 ayda olmuştu bunda da öyle umudum var adetli zamanlarıma göre göğsüm aşırı ağıyor yumurtalığım aşırı yandı böyle yandı durdu bu ayYaaakaç aydır istiyorsunuz peki
8 gün baya erken bir süre, ilerleyen zamanlarda tekrarlayın isterseniz belki o zaman pozitif çıkar1 aydır haha, ilk cocugum 1 ayda olmuştu bunda da öyle umudum var adetli zamanlarıma göre göğsüm aşırı ağıyor yumurtalığım aşırı yandı böyle yandı durdu bu ay
Meraktan yapıyorum yaa, sabırsızın biriyim :)))8 gün baya erken bir süre, ilerleyen zamanlarda tekrarlayın isterseniz belki o zaman pozitif çıkar
söz konusu bebiş olunca hepimiz öyleyiz galibaMeraktan yapıyorum yaa, sabırsızın biriyim :)))
8 gün çok erken daha yerleşmemiş bile, tam yerleştikten en az 2-3 gün sonra beta hcg artar ve testte çıkar.8 gün var adetime benşmde denedima z önce negatif
Ya bende dün roll marka kaset test yaptım adetime 9 gün vardi meraktan yaptım şüphemde vardi flaş ışığıyla çok silik çizgi gördüm hatta filtre flan da çok belli oldu normalde yoksa gram çizgi olmazdi acaba bende hamilemiyimdirben freely ve roll marka kaset testlerden en kesin sonucu aldım. hatta freely en hassasıydı adetime 4-5 gün kala flash ile görmeye başladım 1 gün önce silik çizgi vardı. akşamına kan verip öğrenmiştik
Sabah ilk idrarla test yaptım. 2-3 dk bekleyip bir şey çıkmadı diye çöpe attım. 2-3 saat sonra çöpte çift çizgi çıkmış. Kuruma çizgisi mi acaba ? Testin markası days doctor
NegatifMerhaba,
Sonucunuz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?