Hamile miyim

nisa0070

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
15
0
6
21
Sabah ilk idrarla test yaptım. 2-3 dk bekleyip bir şey çıkmadı diye çöpe attım. 2-3 saat sonra çöpte çift çizgi çıkmış. Kuruma çizgisi mi acaba ? Testin markası days doctor

Eklentiler

• image.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 151
Sabah ilk idrarla test yaptım. 2-3 dk bekleyip bir şey çıkmadı diye çöpe attım. 2-3 saat sonra çöpte çift çizgi çıkmış. Kuruma çizgisi mi acaba ? Testin markası days doctor
Canım genellikle ilk 5 dk içerisinde çıkıyor pozitiflik varsa, bir de bu markadan çok fazla yalancı negatif sonuç aldım ben. istersen yarın başka bir marka ile tekrarla

Days doktor ile yaptığım anında çıkmıştı ama yalancı negatifti. Sağdaki de freely adetime 4 gün kala hayalet çizgi vardı

Eklentiler

• 1000079773.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 134
  • 1000079774.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 132
Sonradan çıkan cizgileri dikkate almayın , 10 dakikadan sonra kuruma çizgisi olabilir . Eğer şüpheniz varsa testi ilk idrarla tekrarlayın

ben freely ve roll marka kaset testlerden en kesin sonucu aldım. hatta freely en hassasıydı adetime 4-5 gün kala flash ile görmeye başladım 1 gün önce silik çizgi vardı. akşamına kan verip öğrenmiştik
Ya bende dün roll marka kaset test yaptım adetime 9 gün vardi meraktan yaptım şüphemde vardi flaş ışığıyla çok silik çizgi gördüm hatta filtre flan da çok belli oldu normalde yoksa gram çizgi olmazdi acaba bende hamilemiyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…