- Emoji Skoru
- 14
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi sesssizsinema
-
bende 5 gun gecikme ile oldum sessizsinema,iyiki gene kan vermemişim oda bi stres bu sferde diyorum ki belkide gene kimyasal oldu.Bu ay denemicem biraz mola vermem lazım sanırımEvet canım 4 günlük gecinme sonu regli gördüm zaten testlere güvenim kalmadı
Son durumunuz nedir ?İnşallah vardır bu ay hep vitamin folik asit tükettim ama dediğim gibi ben pek sanmıyorum
Maalesef olmadı regl oldum bitti bu aya denemeye devam sizde durum neSon durumunuz nedir ?
Her şeyin hayırlısı olsunMaalesef olmadı regl oldum bitti bu aya denemeye devam sizde durum ne
Stres cok etkiliyor bende artık Allahın takdirine bıraktım korunmamaya devam ediyoruz bakalım ne zaman nasip olur sizde kendinize iyi bakmakla başlayın inşallah en kısa zamanda gebe kalırızbende 5 gun gecikme ile oldum sessizsinema,iyiki gene kan vermemişim oda bi stres bu sferde diyorum ki belkide gene kimyasal oldu.Bu ay denemicem biraz mola vermem lazım sanırım
Bal çörekotu deneyin onunla regl geliyorHer şeyin hayırlısı olsunBende regl bekliyorum
nasıl uygulamam gerekiyor her gün mü ve kaç gün boyuncaBal çörekotu deneyin onunla regl geliyorartık diğer ayları kovalıcaaz
Ben iki gün yapıyordum reglim geliyordu ya sabah akşamnasıl uygulamam gerekiyor her gün mü ve kaç gün boyunca
Tamamdır teşekkür ediyorumBen iki gün yapıyordum reglim geliyordu ya sabah akşam
Maydonoz çayıda içebilirsinizTamamdır teşekkür ediyorum
Tamamdır teşekkür ederimMaydonoz çayıda içebilirsiniz
bugun beta verdim zaten adet olmustum ama gec olmustum acaba gene kimyasal mı oldu die ,evet bu ay da kimyasal gebelik geçirmişim maalesefStres cok etkiliyor bende artık Allahın takdirine bıraktım korunmamaya devam ediyoruz bakalım ne zaman nasip olur sizde kendinize iyi bakmakla başlayın inşallah en kısa zamanda gebe kalırız
Yaaa geçmiş olsun en azından dış gebelik vs değil diğer ay tekrar denersiniz inşallahbugun beta verdim zaten adet olmustum ama gec olmustum acaba gene kimyasal mı oldu die ,evet bu ay da kimyasal gebelik geçirmişim maalesef
Benimde 4 gün gecikti ama şüphelenmedim siz nasıl sonradan baktırdınız anladınızbugun beta verdim zaten adet olmustum ama gec olmustum acaba gene kimyasal mı oldu die ,evet bu ay da kimyasal gebelik geçirmişim maalesef
Benimde 4 gün gecikti ama şüphelenmedim siz nasıl sonradan baktırdınız anladınız gun gecikti normalde benim gecikmiyor ,2ay öncede kimyasal olmustum o yuzden acaba mı dedim adetim bugun bitti aslında vermicektşm ama sonra dedim ki 2. kimyasal olmus ise bunu bilmem lazım en azından doktora gidersem bu bilgiyi vermem iyi olur,
bide bende genetik test yaptım doktor önemli bi sıkıntı olmadığını söyledi..ama olmuyo bu surecte işe gidiyorum ordada surekli iyi niyetlide olsa çocuk sorusu beni stres yapıyor yasımda geldi gibi hissediyorumBenimde 4 gün gecikti ama şüphelenmedim siz nasıl sonradan baktırdınız anladınız
Kimyasal olduğunu nasıl anlıyorsunuzbenim adetim 5gün gecikti normalde benim gecikmiyor ,2ay öncede kimyasal olmustum o yuzden acaba mı dedim adetim bugun bitti aslında vermicektim ama sonra dedim ki 2. kimyasal olmus ise bunu bilmem lazım en azından doktora gidersem bu bilgiyi vermem iyi olur
HCG değeri beklenen düzeyde artmıyorKimyasal olduğunu nasıl anlıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?