Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar bende 2ay önce kimyasal gecirdim:) gecen ay denedim tekrar ,ama betamı ölçtürmemiştim sıfırlanmamış öyle olunca olmadı gecen ay.Bu ay tekrar denedik bakalım 26-27 ekimde adet olmam lazım biraz sancım var umutlanmak istemiyorum umarım herkes için guzel haberler olur
şöle oldu normalde her ayın 15,16 gibi adet olurum agustos ayında adetim gecikti hamilelik olunca,tabi kimyasal olduğu için 10 gun sonra kanamam basladı agustosun 26 sında doktorum bunun aslında bir adet kanaması yerine gectiğini söyledi,ve beklememe gerek olmadığını söyledi,neyse adet döngüm artık 26 ya kaymıstı eylül 26 sında adet olmam gerekiyordu ben tabi dayanamadım 23 gibi kan tahlili verdşm baktım beta değeri 18 hamile olduğumu sandım ama ayın 26 sında kanamam oldu.Yani benim beta değerim henüz sıfırlanmamıstı ben o 18 i yeni bi gebelik sandım .Bu ayda denedik sabah test yaptım negatif zaten sancım var yarın ya da 27 de olurum adet
korkmayın inşallah hiçbişey olmaz aslında hepsinin çözümü var sadexe işte zaman alıyor ben 33 yasındayım çocugum yok ,2yıldır evliyim o yuzden zaman etkilşyo psikolojimş