- Konu Sahibi sesssizsinema
Kuzum belki de doğrudur ben yaşadığım deneyimi iletmek istedim sadece istersen kan verBende ezzaneden almıştım iki gün sonra tekrar test yapacağım insallh olur çift çizgiyi görünce umutlanmistim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum belki de doğrudur ben yaşadığım deneyimi iletmek istedim sadece istersen kan verBende ezzaneden almıştım iki gün sonra tekrar test yapacağım insallh olur çift çizgiyi görünce umutlanmistim
Kızlar varmıdır acaba 3 gün adetim gecikti bu sabah yaptımEvet bende de bazen batma yaşıyorum ama her zaman üşürdüm bu kez sıcaklıyorum arada
Bende eczaneden almıştım days docdor saatler sonra kuruma çizgisi gibi çizgi verdi dpo 9 da ama bildi tabi kimyasal olduDays doctor testim
Bende baktırmadım HCG ye ama baktırmayı düşünüyorum çünkü göğüslerim ağrıyor kasıklarım ağrıyor sanki hâlâ gebelik devam ediyormuş gibimerhabalar bende 2ay önce kimyasal gecirdim:) gecen ay denedim tekrar ,ama betamı ölçtürmemiştim sıfırlanmamış öyle olunca olmadı gecen ay.Bu ay tekrar denedik bakalım 26-27 ekimde adet olmam lazım biraz sancım var umutlanmak istemiyorum umarım herkes için guzel haberler olur
Bencede baktırın çünkü ben gecen ay kendimi hamile sandım hayal kırıklığı yasadım.Bu ayda zaten adet oldum hayırlısı önümüzdeki aylar inşallahBende baktırmadım HCG ye ama baktırmayı düşünüyorum çünkü göğüslerim ağrıyor kasıklarım ağrıyor sanki hâlâ gebelik devam ediyormuş gibi
Batırcam en kısa zamanda tek korkum dış gebelik fln olmasıBencede baktırın çünkü ben gecen ay kendimi hamile sandım hayal kırıklığı
yasadım.Bu ayda zaten adet oldum hayırlısı önümüzdeki aylar inşallah
Peki nasıl ilerledi yani kimyasaldan sonra bir ay adet görmediniz miBencede baktırın çünkü ben gecen ay kendimi hamile sandım hayal kırıklığı yasadım.Bu ayda zaten adet oldum hayırlısı önümüzdeki aylar inşallah
şöle oldu normalde her ayın 15,16 gibi adet olurum agustos ayında adetim gecikti hamilelik olunca,tabi kimyasal olduğu için 10 gun sonra kanamam basladı agustosun 26 sında doktorum bunun aslında bir adet kanaması yerine gectiğini söyledi,ve beklememe gerek olmadığını söyledi,neyse adet döngüm artık 26 ya kaymıstı eylül 26 sında adet olmam gerekiyordu ben tabi dayanamadım 23 gibi kan tahlili verdşm baktım beta değeri 18 hamile olduğumu sandım ama ayın 26 sında kanamam oldu.Yani benim beta değerim henüz sıfırlanmamıstı ben o 18 i yeni bi gebelik sandım .Bu ayda denedik sabah test yaptım negatif zaten sancım var yarın ya da 27 de olurum adetPeki nasıl ilerledi yani kimyasaldan sonra bir ay adet görmediniz mi
korkmayın inşallah hiçbişey olmaz aslında hepsinin çözümü var sadexe işte zaman alıyor ben 33 yasındayım çocugum yok ,2yıldır evliyim o yuzden zaman etkilşyo psikolojimşBatırcam en kısa zamanda tek korkum dış gebelik fln olması
Geçmiş olsunn ben adet oldum inşallah diğer aya daha stressiz bi hayatla umut ediyorummerhabalar bende 2ay önce kimyasal gecirdim:) gecen ay denedim tekrar ,ama betamı ölçtürmemiştim sıfırlanmamış öyle olunca olmadı gecen ay.Bu ay tekrar denedik bakalım 26-27 ekimde adet olmam lazım biraz sancım var umutlanmak istemiyorum umarım herkes için guzel haberler olur
Görünüyor kuzum düzenli kan ver benceKızlar varmıdır acaba 3 gün adetim gecikti bu sabah yaptım
O zaman ben bu ay adetim gecikinceye kadar test yapmıyayımşöle oldu normalde her ayın 15,16 gibi adet olurum agustos ayında adetim gecikti hamilelik olunca,tabi kimyasal olduğu için 10 gun sonra kanamam basladı agustosun 26 sında doktorum bunun aslında bir adet kanaması yerine gectiğini söyledi,ve beklememe gerek olmadığını söyledi,neyse adet döngüm artık 26 ya kaymıstı eylül 26 sında adet olmam gerekiyordu ben tabi dayanamadım 23 gibi kan tahlili verdşm baktım beta değeri 18 hamile olduğumu sandım ama ayın 26 sında kanamam oldu.Yani benim beta değerim henüz sıfırlanmamıstı ben o 18 i yeni bi gebelik sandım .Bu ayda denedik sabah test yaptım negatif zaten sancım var yarın ya da 27 de olurum adet
Tabi gecikirse yarın ovulasyon günlerim başlıyor 1 kasımda çatlama olarak gözüküyor akıntı takibide yapıcam bir sonraki reglimde 16 kasım hayırlısı diyelim ama bu sefer adetim gecikinceye kadar test yapmicam çünkü bu gebelikte dpo 9 da test yaptım saatler sonra kuruma çizgisi gibi çıktı herkes kurmadır fln dedi ve ben de öyle sandım tabi dedim bebek olsa çıkardı diye düşündüm ağır fln kaldırdım kırık elli kilo civarında beş gün sonra bir daha test yaptım ve anında silik çizgi gördüm ve sonrası kanamam başladı işte ama hiç böyle kıp kırmızı bir kan değildi hep Bulanık Pembe ve kahverengiydi hiç HCG ye de baktırmadım ama sıkıntı yapmicam çünkü daha altı aylık evliyim ve 21 yaşıma giricem bir ay sonra bakalım ya hayırlısı diyelimO zaman ben bu ay adetim gecikinceye kadar test yapmıyayım
Ha bide şöyle bir şey var ben kanamam bittikten sonra iki test daha yaptım biri yine saatler sonra silik çizgi verdi bir gün sonra tekrar erken gebelik testi yaptım o hiç bir şey göstermedi yani negatifdi bu şekilde takip ettiğimi düşünüyorumşöle oldu normalde her ayın 15,16 gibi adet olurum agustos ayında adetim gecikti hamilelik olunca,tabi kimyasal olduğu için 10 gun sonra kanamam basladı agustosun 26 sında doktorum bunun aslında bir adet kanaması yerine gectiğini söyledi,ve beklememe gerek olmadığını söyledi,neyse adet döngüm artık 26 ya kaymıstı eylül 26 sında adet olmam gerekiyordu ben tabi dayanamadım 23 gibi kan tahlili verdşm baktım beta değeri 18 hamile olduğumu sandım ama ayın 26 sında kanamam oldu.Yani benim beta değerim henüz sıfırlanmamıstı ben o 18 i yeni bi gebelik sandım .Bu ayda denedik sabah test yaptım negatif zaten sancım var yarın ya da 27 de olurum adet
fadimee yaşın çok genç kesinlikle acele etme stres yapma hayatının hiç stres yapacağı bi döneminde değilsinHa bide şöyle bir şey var ben kanamam bittikten sonra iki test daha yaptım biri yine saatler sonra silik çizgi verdi bir gün sonra tekrar erken gebelik testi yaptım o hiç bir şey göstermedi yani negatifdi bu şekilde takip ettiğimi düşünüyorum
tesekkur ederim sesizsinema umarım diğer ay güzel şeyler olur bizim için..ben olmadım adet ama testim tek çizgi muhtemelen yarın olcam adet napalım artık hayırlısıGeçmiş olsunn ben adet oldum inşallah diğer aya daha stressiz bi hayatla umut ediyorum