Hamile miyim

Denizz00

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2023
22
2
6
23
Arkadaşlar merhaba benim günüm bugün tam 3 gün geçti sürekli adet olucam gibi sancı oluyor oldum olucam diyorum bakıyorum olmamışım. Dünden beri üzerimde bi ağlama isteği de var adete yakında böyle oluyordu ama günüm geçince acaba hamile miyim diyorum bu durumu yaşayıp hamile kalanlar lütfen cevap verir misiniz.

Test yapmadın mı canım

Hayır yapmadım çünkü bu zamana kadar sürekli negatif görmek beni çok yıprattı onun için yarın sabah yapmayı düşünüyorum yarın sabah da olmazsam geçen 4. Günüm oluyor
Canım yarın bence sabah ilk idrarla yap inş güzel sonuçlar alırsın canım

Şu anda size cevap yazarken bile ağrı krizi geçiriyorum bebek vardır belki diye ağrı kesici de alamıyorum belirsizlik çok kötü
Canım kacıncı denemen hıc gebe kaldınmı ben klomem kullandım aylar sonra ılk kez reglm gecıktı en son hazıranda gecıkmıstı 2 gun gdctı yarın ucuncu gune gırecem suan sol kasık sol bel sol bacak agrısı yasıyorum mıdem bulanıyo ara ara gun ıcınde tedtbyapöafkm korkuyorum negatıf cok gordugum ıcın

Hayır hiç gebe kalmadım bende çok defa klomen kullandım ama gebelik olmadı maalesf

Test yap belirtilerle kafan karışır çünkü adet sancısı.geldigi.zamanda hamile olduğunu öğrenen çok kişi var

Bı kaç gün sonra yap bence eger gecikmen.olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…