Test yapmadın mı canımArkadaşlar merhaba benim günüm bugün tam 3 gün geçti sürekli adet olucam gibi sancı oluyor oldum olucam diyorum bakıyorum olmamışım. Dünden beri üzerimde bi ağlama isteği de var adete yakında böyle oluyordu ama günüm geçince acaba hamile miyim diyorum bu durumu yaşayıp hamile kalanlar lütfen cevap verir misiniz.
Hayır yapmadım çünkü bu zamana kadar sürekli negatif görmek beni çok yıprattı onun için yarın sabah yapmayı düşünüyorum yarın sabah da olmazsam geçen 4. Günüm oluyorTest yapmadın mı canım
Canım yarın bence sabah ilk idrarla yap inş güzel sonuçlar alırsın canımHayır yapmadım çünkü bu zamana kadar sürekli negatif görmek beni çok yıprattı onun için yarın sabah yapmayı düşünüyorum yarın sabah da olmazsam geçen 4. Günüm oluyor
Çok teşekkür ederim Allah herkesin kalbine göre versinCanım yarın bence sabah ilk idrarla yap inş güzel sonuçlar alırsın canım
Evet ilk defaNormalde adetiniz düzenli mi? İlk defa
Şu anda size cevap yazarken bile ağrı krizi geçiriyorum bebek vardır belki diye ağrı kesici de alamıyorum belirsizlik çok kötüNormalde adetiniz düzenli mi? İlk defa mı gecikme yaşıyorsunuz
Canım kacıncı denemen hıc gebe kaldınmı ben klomem kullandım aylar sonra ılk kez reglm gecıktı en son hazıranda gecıkmıstı 2 gun gdctı yarın ucuncu gune gırecem suan sol kasık sol bel sol bacak agrısı yasıyorum mıdem bulanıyo ara ara gun ıcınde tedtbyapöafkm korkuyorum negatıf cok gordugum ıcınŞu anda size cevap yazarken bile ağrı krizi geçiriyorum bebek vardır belki diye ağrı kesici de alamıyorum belirsizlik çok kötü
Hayır hiç gebe kalmadım bende çok defa klomen kullandım ama gebelik olmadı maalesfCanım kacıncı denemen hıc gebe kaldınmı ben klomem kullandım aylar sonra ılk kez reglm gecıktı en son hazıranda gecıkmıstı 2 gun gdctı yarın ucuncu gune gırecem suan sol kasık sol bel sol bacak agrısı yasıyorum mıdem bulanıyo ara ara gun ıcınde tedtbyapöafkm korkuyorum negatıf cok gordugum ıcın
Gecıkmen oluyomuydu pekıHayır hiç gebe kalmadım bende çok defa klomen kullandım ama gebelik olmadı maalesf
Test yap belirtilerle kafan karışır çünkü adet sancısı.geldigi.zamanda hamile olduğunu öğrenen çok kişi varArkadaşlar merhaba benim günüm bugün tam 3 gün geçti sürekli adet olucam gibi sancı oluyor oldum olucam diyorum bakıyorum olmamışım. Dünden beri üzerimde bi ağlama isteği de var adete yakında böyle oluyordu ama günüm geçince acaba hamile miyim diyorum bu durumu yaşayıp hamile kalanlar lütfen cevap verir misiniz.
Bı kaç gün sonra yap bence eger gecikmen.olursaCanım kacıncı denemen hıc gebe kaldınmı ben klomem kullandım aylar sonra ılk kez reglm gecıktı en son hazıranda gecıkmıstı 2 gun gdctı yarın ucuncu gune gırecem suan sol kasık sol bel sol bacak agrısı yasıyorum mıdem bulanıyo ara ara gun ıcınde tedtbyapöafkm korkuyorum negatıf cok gordugum ıcın
Mesela akıntı adet olmadan öncede oluyor sonrada göğüs ağrısı bunlar hep böyleTest yap belirtilerle kafan karışır çünkü adet sancısı.geldigi.zamanda hamile olduğunu öğrenen çok kişi var
Sancım cok suan sol kasıgımdan bacagıma ınıyor adetmı olucam bılmıyoru yarın belkı yaparımTest yap belirtilerle kafan karışır çünkü adet sancısı.geldigi.zamanda hamile olduğunu öğrenen çok kişi var
Eğer çok test yapıp. Sıkılmışsaniz bir kaç gün bekleyin yine tanımsız bilirsin izSancım cok suan sol kasıgımdan bacagıma ınıyor adetmı olucam bılmıyoru yarın belkı yaparım
Bu gecıkmeden hıc test yapmadım omceden ılk denedıgım zamanöar gecıköelerımse cok yaptıgım ıcınEğer çok test yapıp. Sıkılmışsaniz bir kaç gün bekleyin yine tanımsız bilirsin iz
Hayırlısi akintiniz varmi bazilarin hamile kalınca sulu akıntısı oluyormuş adet olacaksa daha koyu akıntı oluyormuş o yüzden sordumBu gecıkmeden hıc test yapmadım omceden ılk denedıgım zamanöar gecıköelerımse cok yaptıgım ıcın
Evet akıntım az ama su gıbıHayırlısi akintiniz varmi bazilarin hamile kalınca sulu akıntısı oluyormuş adet olacaksa daha koyu akıntı oluyormuş o yüzden sordum
Güzel haberlerinizi bekliyorum istiyorsunuz herhaldeEvet akıntım az ama su gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?