- 10 Mart 2025
- 982
- 368
- 18
- 26
Istemez olurmuyum 13 ayım bununla gectı her ay regl ol o reglle umutlarınıda at copeO oñ
Güzel haberlerinizi bekliyorum istiyorsunuz herhalde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istemez olurmuyum 13 ayım bununla gectı her ay regl ol o reglle umutlarınıda at copeO oñ
Güzel haberlerinizi bekliyorum istiyorsunuz herhalde
İsterseniz biraz daha bekleyin olmazsanız direkt kan verin. İdrar testleri de yoruyor bir süreden sonra. İnşallah güzel haberler gelirEvet ilk defa
Rabbim nasip etsin inşallahIstemez olurmuyum 13 ayım bununla gectı her ay regl ol o reglle umutlarınıda at cope
Bide bu ay klomen kullandınız degilmmi ben hiç kullaadimda bazı lari baya kaç kere deneyen varmışIstemez olurmuyum 13 ayım bununla gectı her ay regl ol o reglle umutlarınıda at cope
Evet ama gebelık testı negstıf regl olmadımBide bu ay klomen kullandınız degilmmi ben hiç kullaadimda bazı lari baya kaç kere deneyen varmış
Test yaptınız mı benımde dünden beri yogun su akıntım var acaba nedenEvet akıntım az ama su gıbı
Yaptım bırınde negatıf bırınde kuruma cızgısı cıktıTest yaptınız mı benımde dünden beri yogun su akıntım var acaba neden
Ama daha 7 8 gun gectiYaptım bırınde negatıf bırınde kuruma cızgısı cıktı
Adetten sonra ki 7 veya 8 günüm olmalıYaptım bırınde negatıf bırınde kuruma cızgısı cıktı
Kac gun sonyaptımjzYaptım bırınde negatıf bırınde kuruma cızgısı cıktı
Benım bugun 4. Günüm sendemı klomen kullandınAdetten sonra ki 7 veya 8 günüm olmalı
3. Gunde yaptım bısey cıkmadı 1 hafta gecıkırse ozaman yaparım geneKac gun sonyaptımjz
Benım bugun 4. Günüm sendemı klomen kullandın
Ocean polysıtonBenım bugun 4. Günüm sendemı klomen kullandın
Adetn sonraki 3. Gunde mi yaptınız3. Gunde yaptım bısey cıkmadı 1 hafta gecıkırse ozaman yaparım gene
O gecıktırmez o takvıyeOcean polysıton
Evet canımO gecıktırmez o takvıye
Gözünüz aydınKızlar benim reglim de 13 gün geçti bu sabahki yaptığım test aşağıdaki gibi. Ardından iki tane daha yaptım onlar bundan da silik çıktı. Yarın kan vereceğim. Sizce gebelik olabilir mi? Bu kadar gecikip de bu kadar silik çıkması da geç döllenme olabilir mi acaba
Var gıbı ılk gdcıktıgın zamanlar hıc yaptınmı ılk testınmı klomen vs kullandınmıKızlar benim reglim de 13 gün geçti bu sabahki yaptığım test aşağıdaki gibi. Ardından iki tane daha yaptım onlar bundan da silik çıktı. Yarın kan vereceğim. Sizce gebelik olabilir mi? Bu kadar gecikip de bu kadar silik çıkması da geç döllenme olabilir mi acaba
Hiçbir şey kullanmadım. Gecikmemin 6. günü de test yapmıştım negatif cıktı. Şimdi 13. gündeyim görseldeki gibi çıktı.Var gıbı ılk gdcıktıgın zamanlar hıc yaptınmı ılk testınmı klomen vs kullandınmı