- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi gamzzzzeeeee
-
Çalışıyorum şuan iş çıkışım acilden kan verebilir miyim özel hastaneninKan ver canım direk gidip kan ver. Eğer negatif çıkarsa bu marka testi kullanmazsın bir daha
Evet acilden verebilirsiniz. Gebelik gibi durmuyor. Bana da testler sürekli yalancı pozitif veriyordu. Çok üzülüyordum olumsuz çıkınca. Bence gebelik yok Çünkü adet gibi kanama yaşamışsınız. Normal adet tarihiniz kaçtıÇalışıyorum şuan iş çıkışım acilden kan verebilir miyim özel hastanenin
Benimde böyle çıkmıştı ilişkimin üzerinden 1 adet geçmişti sıkıntı stres ile testler yapmıştım aynı 2 marka aynı anda silik göstermişti kan testi verince negatifi görmüştüm31 Mayıs’ta doğum kontrol hapı kullandığım için korunmasız bir cinsel ilişki yaşadım. Hapı da adetimin 5. Günü olan 23 mayısta kullanmaya başlamıştım dün Kafam karışık çünkü doğum kontrol hapını en son 1 haziranda aldım ve bir daha almadım yani 2 haziranda kullanmayı bıraktım. Sonra 6 haziranda adet benzeri 4 günlük bir kanamam oldu bugün ilişkimin üzerinden 3 hafta geçti ve testim böyle çıktı aklım çok karışık ne yapacağım.
Evet acilden verebilirsiniz. Gebelik gibi durmuyor. Bana da testler sürekli yalancı pozitif veriyordu. Çok üzülüyordum olumsuz çıkınca. Bence gebelik yok Çünkü adet gibi kanama yaşamışsınız. Normal adet tarihiniz kaç10 gün doğum kontrol hapı lul
Doğum kontrol hapını 10 gün kadar kullandım sonrasında bıraktım 6 haziranda da regl benzeri kanamam oldu 4 gün sürdü yeni adet tarihim bu sayılıyor galibaEvet acilden verebilirsiniz. Gebelik gibi durmuyor. Bana da testler sürekli yalancı pozitif veriyordu. Çok üzülüyordum olumsuz çıkınca. Bence gebelik yok Çünkü adet gibi kanama yaşamışsınız. Normal adet tarihiniz kaçtı
Ben en iyidi gidip test vereyim iş çıkışı kafam netleşsin sinirlerimi bozuyor bu durum çok kBelki doğum kontrol hapından dolayı hormonlar biraz dengesizleşmiş olabilir ve bu yüzden yalancı pozitif çıkmjş olabilir test. Bilgi sahibi değilim bu haplar hakkında. Ama bu bilgilere göre hamilelik olduğunu sanmıyorum. Predictor gebelik testini alıp yapın çok güvenilirdir. Olmadı kan da verirsiniz
İnşallah gönlünüzdeli sonuç çıkarBen en iyidi gidip test vereyim iş çıkışı kafam netleşsin sinirlerimi bozuyor bu durum çok k
Kan verdiniz miBen en iyidi gidip test vereyim iş çıkışı kafam netleşsin sinirlerimi bozuyor bu durum çok k
Kan verdiniz mi
Hayır vermedim Aradım 1900 tl dedi ben de farklı bir test alıp tekrar denicem 48 saat sonra aynı sonuç çıkarsa kan vericem mecburKan verdiniz mi
Predictor test alırsanız 2 gün beklemenize gerek kalmaz. Benim beta değerim 13 iken bilmişti. Bugün yaptığınız test pozitif ise predictor kesin doğru sonucu verirHayır vermedim Aradım 1900 tl dedi ben de farklı bir test alıp tekrar denicem 48 saat sonra aynı sonuç çıkarsa kan vericem mecbur
Her eczanede var mı oPredictor test alırsanız 2 gün beklemenize gerek kalmaz. Benim beta değerim 13 iken bilmişti. Bugün yaptığınız test pozitif ise predictor kesin doğru sonucu verir
Vardır evetHer eczanede var mı o
Merhaba tekrar test yaptınız mı31 Mayıs’ta doğum kontrol hapı kullandığım için korunmasız bir cinsel ilişki yaşadım. Hapı da adetimin 5. Günü olan 23 mayısta kullanmaya başlamıştım dün Kafam karışık çünkü doğum kontrol hapını en son 1 haziranda aldım ve bir daha almadım yani 2 haziranda kullanmayı bıraktım. Sonra 6 haziranda adet benzeri 4 günlük bir kanamam oldu bugün ilişkimin üzerinden 3 hafta geçti ve testim böyle çıktı aklım çok karışık ne yapacağım.
Miratech test aldım yarın sabah ilk idrarla denicemVardır evet
Normal testlerde çıkıyorsa ilk idrara gerek yok aslındaMiratech test aldım yarın sabah ilk idrarla denicem
Evet negatif çıktı şimdi test bozuktu galiba bir tane daha var elimde tekrar denememe gerek yok benceMerhaba tekrar test yaptınız mı
DenedimNormal testlerde çıkıyorsa ilk idrara gerek yok aslında
Çizgi yok dimi ben göremedim. Gebelik olduğunu sanmıyorumDenedim