Hamile miyim

gamzzzzeeeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
31 Mayıs’ta doğum kontrol hapı kullandığım için korunmasız bir cinsel ilişki yaşadım. Hapı da adetimin 5. Günü olan 23 mayısta kullanmaya başlamıştım dün Kafam karışık çünkü doğum kontrol hapını en son 1 haziranda aldım ve bir daha almadım yani 2 haziranda kullanmayı bıraktım. Sonra 6 haziranda adet benzeri 4 günlük bir kanamam oldu bugün ilişkimin üzerinden 3 hafta geçti ve testim böyle çıktı aklım çok karışık ne yapacağım.

Eklentiler

• 34a96234-db30-466d-a049-66fa610925d2.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 112
Kan ver canım direk gidip kan ver. Eğer negatif çıkarsa bu marka testi kullanmazsın bir daha

Çalışıyorum şuan iş çıkışım acilden kan verebilir miyim özel hastanenin
Evet acilden verebilirsiniz. Gebelik gibi durmuyor. Bana da testler sürekli yalancı pozitif veriyordu. Çok üzülüyordum olumsuz çıkınca. Bence gebelik yok Çünkü adet gibi kanama yaşamışsınız. Normal adet tarihiniz kaçtı

Benimde böyle çıkmıştı ilişkimin üzerinden 1 adet geçmişti sıkıntı stres ile testler yapmıştım aynı 2 marka aynı anda silik göstermişti kan testi verince negatifi görmüştüm

Belki doğum kontrol hapından dolayı hormonlar biraz dengesizleşmiş olabilir ve bu yüzden yalancı pozitif çıkmjş olabilir test. Bilgi sahibi değilim bu haplar hakkında. Ama bu bilgilere göre hamilelik olduğunu sanmıyorum. Predictor gebelik testini alıp yapın çok güvenilirdir. Olmadı kan da verirsiniz

Ben en iyidi gidip test vereyim iş çıkışı kafam netleşsin sinirlerimi bozuyor bu durum çok k

Hayır vermedim Aradım 1900 tl dedi ben de farklı bir test alıp tekrar denicem 48 saat sonra aynı sonuç çıkarsa kan vericem mecbur
Predictor test alırsanız 2 gün beklemenize gerek kalmaz. Benim beta değerim 13 iken bilmişti. Bugün yaptığınız test pozitif ise predictor kesin doğru sonucu verir

Merhaba tekrar test yaptınız mı

`