Hamile miyim ?

O değil de ben 32yim ben bu kadar uğraşmıyorum kocam gelsin gösteririm ben ona :)) :))

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Tatlım yaşının küçük olduğu belli, muhtemelen internetten hamilelik belirtileri diye bakmışsın ve gelip buraya yazmışsın, ama sadece kendini kandırıyorsun bu açtığın konuyla biz büyükleri değil. Siz sevgilinle devam edin 3-4 az gelmiş olsa gerek siz onu 7-8'e çıkarın sonra tekrar gebelik testi deneyin.

Gercekden çok üzüldüm konu fake olsa bile çoçuk yaşdaki insanların nelerle ugraşması üzdü. Düşünüyorum da ben 17 yaşındayken tek eglence arkadaşlarımla gezmemdi şimdiki ergenlerin akılları uç noktalarda... Ben çok ot gibi büyümüş sıradan bisiklete binerek, top oynayarak... Şimdikiler günde 3-4 kez ilişki yaşamak eglenceleri olmuş...yazdıkların bir hikayeyse bile ben ailen adına çok üzüldümmm

Son düzenleme:

Q demen yeterli :):)
valla burda yazılanlar imkanlıysa o da imkanlıdır bence :)bu hanımkızımız da doktora alacak ama bölüm farklı işte

Q demen yeterli :):)
valla burda yazılanlar imkanlıysa o da imkanlıdır bence :)bu hanımkızımız da doktora alacak ama bölüm farklı işte

Valla evde kaldım heee. Kızdan tam 5 yaş büyüğüm, daha bir numaram yok.
Gebelik üzerine doktora alır zannımca. En istekli ve minimum sürede çocuk yapma doktorası

24 yaşında biz gizli gizli imam nikahı kiydik ve bu ay evlenicez

gizli kıyılan imam nikahı sayılmıyo canım ayrıca 17 den 24 e mi çıktın garipburda ne kadar samimi olursan insanlar sana o kadar samimi cevap verir bu konuyu açmandaki amaç ne bu saçmalığı çok mu düşünerek yazdın buraya

Vallahi hic gulecegim yoktu hepiniz harikasiniz.konunun gercek olma ihtimali var cunku oyle bi zamanda yasiyoruz ki inanin sasirmsam...yok yalan ise gercekten genclerimizin akli beyni nelere calisiyo.muhtemelen suan cvplari okuyup guluyosundur tosuncugunla.genclerimiz gerçekten ne hale gelmis yazik cok yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…