- 5 Şubat 2014
- 944
- 366
- 158
- Konu Sahibi seymanurtosun
-
Office kıskandığını bu kadar belli etme. Adam türünün tek örneği neticesinde.17 yaşını geçmişsin artık 3-4 sefer kurtarmaz
Arkadaşlar merhaba öncelikle adım şeyma 17 yaşındayım sevgilimle çocuk yapmak istiyoruz ve hemen hemen 1 aydan beri her gün 3-4 kere ilişkiye giriyoruz, her seferinde içime boşalıyor ama yarısı geri çıkıyor ilişkiye girdiğimizden bu yana adet olmadım ara sıra kasiklarima ağrı giriyor aniden kalkınca başım dönüyor bayilacak gibi oluyorum su sıralar çok uyumaya başladım ve çok yemek yiyorum bazen canım birşeyler çekiyor ve gobegimin alt kismi biraz şişmiş hamilelik testi negatif çıkıyor bir çok kez denedim yanıltıyor olabilir mi bunların açıklaması ne olabilir lütfen acil bir cevap verin yardiminiza ihtiyacım var.
Hehehe zeka genetik diyorlar valla quarta hanımcım. Tıbbi olarak imkansız gibi bir şey o dediğiniz.
Elin oğlu 15 yaşında profesör oluyor, 20 li yaşlarında doktorasını alıyor. Biz de neyle uğraşıyoruz, vay babam vay.
evcilikmi oynucaksınız... plastik bebekler işinizi görmüymi arkidiş
Menapoza giriyorum yavaştan,çaktırmadan çıtayı yükseltmeye bakayım allah ne verirse artık 3-5-8 ne olursa
Şişme bebekler var canlısı gibi
Şişme bebekler var canlısı gibi
Q demen yeterli :):)
valla burda yazılanlar imkanlıysa o da imkanlıdır bence :)bu hanımkızımız da doktora alacak ama bölüm farklı işte
kontes buna gülmekten içimdeki çocuğumu pırtlatacaktım nerdeyse Allah iyiliğini versin
abal sen bu ergenlere uyma,tansiyon şeker falan fırlamasın eniştede sonra :)
abla konunu sonu senin hizmetçi kostümü gibi olmasın da,hepimiz sıtrayla ban yemesek iyidir:)
herhalde onlar tatmin etmiyo abla
24 yaşında biz gizli gizli imam nikahı kiydik ve bu ay evlenicez
24 yaşında biz gizli gizli imam nikahı kiydik ve bu ay evlenicez
kız sahip çık kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?